Gå til innhold

GeirV

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GeirV

  1. Hei. Jeg skulle være så grei å gjøre PCen til min mor raskere ved oppstart. Det var et problem ved pålogging som førte til en feilmelding, som gikk på at domene som ble logget inn på ikke kunne kontaktes. Derfor tenkte jeg, så lur som jeg er, at jeg skulle bytte fra det domene til arbeidgruppe WORKGROUP. Det jeg ikke tenkte på var at brukernavn og passord ikke lenger er det samme, og at jeg dermed ikke kommer inn på PCen.

     

    Har prøvd:

    Safe mode (Fikk fortsatt krav om pålogging)

    UN: Administrator PW: <Blank>

     

    Har ingen flere ideer for å rette opp mine dumme feil. Setter pris på svar :)

  2. Hey. Problemene med pcen har fortsatt på samme spor i enda ett år, og har etterhvert blitt vent til at dette skjer, men jeg vil likevel komme til bunns i dette, men har ikke mye kompetanse innen troubleshooting på dette. Men jeg fikk nylig under oppstart melding om at pcen ikke kunne finne oppstart hardrive. Etter litt fiksing på kabler klarte jeg å starte igjen, men tenkte at dette kanskje var relevant. Er det mulig at HD er problemet? Tenkte bare å forhøre meg om dette, siden jeg gjerne skulle hatt en ssd HD anyway :)

  3. Jeg skal ikke bruke laptopen til noe. Jeg aner ikke hvordan bridging fungerer, og den artikkelen gjorde det ikke noe klarere for meg. Men om det er meningen at jeg skal bridge wireless og kablet nettverk på hosten , klarte jeg ikke å koble til det trådløse når jeg gjorde. Må man ha 192.168.0.1 som host ip uannsett? ...for som sagt er den opptatt. Seriously, alt annet enn en step-by-step guide designet for personer uten kunnskap på feltet er bare gresk for meg

  4. Hei. I dag ble det trådløse nettverkskortet mitt ødelagt, og som en midlertidig løsning ville jeg prøve å dele nettverk til min win7 stasjoner fra min gamle winxp laptop. 6 timer på google senere er jeg like langt.

     

    Jeg har brukt en krysset nettverkskabel mellom pcene, og laptopen er koblet til internetrouteren med wireless. Jeg har ingen teknisk kunnskap, så om noen kunne skrevet en liten dummies step-by-step guide hadde de hatt en evig plass i mitt hjertet etc. (setter pris på om evt. ip'er som kanskje skal brukes ikke bruker 192.168.0.1, siden det krasjer med router ip or something). Såvidt jeg vet har jeg ikke kommet noen vei, så all info er nyttig info. Thaaanks.

  5. Jeg skrev kanskje ikke i dette i første innlegg, men det viktigeste med denne PCen er stabilitet og ekstrem god flyt på vanlige prosesser i systemet. Samtidig vil jeg ha muligheten til å kunne spille omtrent hva jeg vil med tilnærmet maksimal ytelse, gjerne mens jeg samtidig ser på film i 1080p kvalitet på 2nd monitor.

     

    Har allerede lagt til side tanken om 4x screens pga. plass, og frykt for arbeidet med å mounte og lære meg å få kontroll på kaoset, så det kan taes bort fra regnestykket.

     

    Om dette kan ordnes for 13-15k er jo det supert. Tenkte å sette toppen litt høyt, for å se om noen ville reach for the stars. :)

     

    Med det oppsettet ditt, srbz, kan dette greit oppnåes, og er det de sender til meg i posten noe jeg slipper å fikse på i nærmeste fremtid pga weak spots? Holder strømforsyning etc. mål til tross for oppgraderingene som er gjort? ... Og hva er forskjellen på Win7 home premium og ultimate? Tenker å dekke alle baser, siden jeg strengt talt ikke aner hva jeg snakker om.

     

    ... Og er det mulig å velge ingen av "de feteste spillene", eller er jeg stuck med et av de? :)

     

    Takk.

  6. Takker for forslag, skal ta en titt når jeg har mer tid.

     

    "Det jeg egentlig først og fremst lurer på er hva TS skal med 4 skjermer?" - Skal bruke 4x skjermer til pokerspilling, så det er ikke relatert til krevende spillaktivitet, som mest sannsynlig vil foregå på kun 1 av skjermene. Har riktignok aldri prøvd dette før, så det er først og fremst for å teste det ut, og klarer meg fint med 2x skjermer for øyeblikket, så er bare nysgjerrig. :)

  7. Bare for å få gjort dette klart med en eneste gang: Jeg vil ikke bygge pc, jeg vil ikke noengang åpne kabinettet på en PC igjen, ettersom problemer med PC har minket min life-expectancy med 30 år allerede.

     

    Jeg er ute etter stabilitet, muligheten til å spille ting med maksimal ytelse når jeg vil, og korte ned loading på alt til det minimale. Potensiale til å kjøre 4x screens skader heller ikke.

     

    Jeg håper på å finne en komplett-pc (potensielt adjusted), siden jeg stoler på komplett. Hard drive capacity er ikke viktig, men ellers er høyt nivå på alt ideelt.

     

    Jeg kjøpte våren 2010 en komplett something something dragon something for 8k, som jeg klarer meg med, men har noen penger jeg vil brenne opp før de selvantenner, og awesome hardware har en tendens til å slippe ut store menger endorphins hos meg. Men det hadde vært ideelt å få meg noe som er så bra at jeg ikke føler presset til å oppgradere om 1,5 år. Pristaket er på 30k, ideelt beløp er >20k. Screens, keyboard og mouse trengs ikke.

     

    Cliffs:

    *Relativt idiotsikkert

    *Good shit

    *Hadde ikke så mange punkt som tiltenkt.

     

    Skal legge meg, så blir ikke mer utfyllende enn dette for øyeblikket, men om noen har tid til overs setter jeg pris på forslag.

  8. Hei Hei.

     

    Jeg skal nå for en gangs skyld bo utenfor rekkevidden til nettverkskabel, og må derfor skaffe meg et trådløst nettverkskort til min stasjonære PC. Jeg tenker først og fremst på USB, om ingen har mye negativt å si om det. Jeg skal bo i kjelleren, og routeren står mest sannsynlig 2etg over meg. Er usikker på tykkelsen av gulv, og evt interference, men det er i det minste full tlf dekning, om det betyr noen ting i det hele tatt på hvordan forbindelsen opp blir(!).

     

    Det er veldig viktig for meg å ha stabilt nettverk, og det skal kun brukes til forbindelsen med internett. Hvordan varierer resultatene til kort fra bunnen til toppen på stigen, og om man får god kontakt med nettverket, er det da noen som helst forskjell på hastigheten jeg får fra en 20mbit internettlinje mellom et 150mbps/300mbps++ kort (Og evt. andre faktorer som spiller inn mellom bra og dårlige kort)?

     

    Om noen har noen gode forslag, setter jeg pris på det. Om det følger med noe software med kortene er det også greit at den er stabil og lite krevende. Forskjeller på priser/utvalgt mellom butikk og nett er også greit å vite.

     

    Takk :)

  9. Heisann.

     

    Jeg gikk i mai 2010 til annskaffelse av en komplett gamer pc. Siden den tiden har jeg fått større og større problemer med den. Til å begynne med var det eneste problemet at jeg ofte hadde problemer med å få den på, fordi den frøs på windows loade screenen ved oppstart. Derfor måtte jeg som regel gå gjennom oppstartsverktøy for å få den på. Dette var ikke så stort problem, så var ikke noen vits å gjøre noe med det tenkte jeg, men nå har problemene blitt verre og verre.

     

    Det kan nesten virke om om pcen bare stopper å jobbe iblant. Jeg kan sitte å game nye spill med maks ytelse på den ene skjermen min, mens jeg ser på tv-serier med 1080p kvalitet på den andre(har 2x 24" skjermer koblet i), uten at den har noe problemer, men så plutselig kan det komme en enorm lagspike, hvor alle programmer slutter å fungere, og pcen reagerer ikke på noenting. Når dette skjer trykker jeg som regel ctrl+alt+delete, men den plukker heller ikke opp dette før alt løser seg opp, og fungerer som normal igjen et par min senere. Dette skjer stadig hyppigere og varer stadig lenger.

     

    Jeg har formatert pcen 3 ganger siden jeg fikk den, og dette har ikke engang hatt en midlertidig effekt for det bedre.

     

    Her er hardwaren: (Har klippet og limt fra ordrebekreftelsen, og bare fjernet accessories/software som kom med, så spør gjerne om noe mangler)

     

    Komplett Gamer AMD Dragon

     

    Chieftec Dragon II Midi Tower Sort

     

    Vifter: 1x 120mm Front, 2x 120mm Topp, 1x 220mm

    Side, Blå LEDs

     

    Cooler Master Silent Pro M700 700W PSU

    ATX 12V V2.3, 80 Plus, Modular, 2x 6+2pin PCIe, 9x

    SATA, 135mm Vifte

     

    Gigabyte GA-MA785GT-UD3H, Socket-AM3

    AMD 785G+SB710, DDR3, Firewire, GbLAN, ATX,

    HDMI, DVI, 2xPCI-Ex(2.0)x16

     

     

    AMD Phenom II X4 945

    Quad Core, 3.0Ghz, AM3, 8MB, 95W, Boxed

     

    Crucial DDR3 1333MHz 4GB KIT, CL9,

    Kit w/two matched DDR3 2GB, 240pin

     

    XFX Radeon HD 5770 1GB GDDR5

    PCI-Express 2.0, 2xDVI-I, HDMI, DisplayPort, 850MHz,

     

    Lite-On DVD+RW burner IHAS124-19

    SuperAllWrite, 24x8x16DVD+RW, SATA, Black

     

    WD VelociRaptor® 300GB SATA

    10000RPM, 16MB, 3 GB/s

     

    Western Digital Caviar® GreenPower# 1TB

    Sata 3 Gb/s, 64MB Cache

     

    MS DVD Win H.P/Pro/Ultimate 7 NO 64bit

     

    Jeg har en teori selv, som jeg håper kan stemme, men det jeg har gjort sålangt indikerer at dette mest sannsynlig ikke er problemet. Den teorien er: Støv, ettersom pcen har vifter på toppen av kabinettet, noe jeg vil tippe kan føre til ekstra mye støv inne i kabinettet. Jeg skal prøve å få støvsugd inni hyppigere, i håp om at det kan ordne på noe.

     

    Er det noen som har noen formening om hva som kan være problemet, og evt. hvordan dette kan ordnes+input på hvor i pcen støv har ekstra stor påvirkning på ytelse (Forutsatt at dette kan være problemet), så setter jeg pris på alle innspill.

  10. Hei.

     

    Jeg skal begynne i ny jobb over sommeren, og for å spare tid så tenkte jeg å kjøpe et greit, billig kjøretøy, siden det er 1 time med buss, og 10 min kjøring.

     

    Derfor er jeg ute etter en rimelig og grei scooter. Er det mye å spare på å kjøpe brukt, eller er det kanskje like greit å kjøpe ny? Hva slags scootere finner man i de forskjellige prisklassene, og hva bør jeg tenke på? Den er (Selvfølgelig) til bykjøring, og fartsgrensen er overgår sjelden 50km/t.

     

    Takk :)

  11. Haha, recovera nettopp passordet mitt for å spør om akkurat det samme :D

     

    Hørte rykter om at pcen muligens blir litt bråkete, men ellers var den bra, så tenkte å få det bekreftet.

     

    Men denne pcen er vel mye for pengene til å være komplett, og slippe å calle inn middels kvalifiserte venner til å sette den opp, for guaranteed errors?

     

    Det vil vel ikke være noe problem å fyre opp spill i full graphics med en 1920:1200 24" skjerm på de nyeste spillene med dette skjermkortet + gjerne en film på en identisk skjerm på siden samtidig? :) (Vet det er ganske ubrukelige spørsmål jeg stiller, men er rimelig grønn)

  12. Heisann.

     

    Jeg kjøpte et nytt skjermkort til pcen min nylig, men da jeg satt det inn og skrudde på pcen fikk jeg ikke skjermbilde. De jeg har snakket med sier det muligens er defekt, men jeg hadde lignende problemer da jeg kjøpte det forrige skjermkortet mitt, og da funket det til slutt. Jeg husker derimot ikke hva som skulle til for å få det til å funke den gang. Er det noen som har noen gode triks? Er det noe jeg kan teste ut, eller må jeg prøve det i en annen pc før det er noen vits? Hadde jeg hatt en annen pc å teste det i, hadde jeg nok gjort det først, men håper på en lettere løsning :)

     

    Er det noen grunn til at XFX GeForce 8800GS ikke skal passe inn i PT890 NEO-V, VIA PT890, Socket-775, ATX, SATA, LAN, DDR2, PCI-Ex16?

  13. Hei.

     

    Dette begynnte for kanskje rundt 3-4 måneder siden på den stasjonære, men jeg brukte ikke den pcen til spilling, så det bydde ikke da på noen problemer. Nå derimot, tenkte jeg å fikse det, og var fram til i dag sikker på at en formatering sikkert gjorde susen. However, i dag formaterte jeg C: og installerte windows på nytt, og problemet var der fortsatt. Det er ikke bare i World of Warcraft dette oppstår, men også i de fleste andre spill. Legger ut noen bilder for å illustrere problemet:

     

    WoWScrnShot_020608_185453.jpg

     

    WoWScrnShot_052808_215904.jpg

     

    WoWScrnShot_052808_215327.jpg

     

     

    Jeg har merket meg at dette ikke går over hele interfacen, men kun i selve skjermbildet. Jeg er helt blank, så et hva som helst hint over sannsynlige årsaker blir satt pris på.

     

    Takk.

  14. Min wow har en tendens til å plutselig få en rekke feilmeldinger med: "File Common.mpq is corrupt" og slikt... Det har ikke skjedd i det siste, men etter patchen har det begynt å skje igjen. Noe som vet hvordan man kan forebygge/grunnen til dette...? Min kamerat har hatt samme problemet, og hans har også trappet opp etter patch. Re-install hjelper ikke.

×
×
  • Opprett ny...