Gå til innhold

tjalla

Medlemmer
  • Innlegg

    7 907
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tjalla

  1. Jeg veksler litt rundt, men det blir mest lower tier arcade...

     

    Liker realism/historical også, men blir så fantastisk frustrert hver gang en bf109 ikke klarer å stikke av fra en il2 :-P

    Realism/historical er hårrivende frustrerende når man ikke har dagen, spesielt i nevnte 109, men også sinnsykt mye mer givende når man først får det til...

     

    Ellers er low tier arcade veldig gøy.

     

    Sleng meg til om du vil.Nick: tjalla

  2. Var det ikke utrolig spennende når de satt og snakka i den stua sammen? I det huset?

     

    Det de avbrøt handlingen utpå havet med, og tvang deg til å sitte å høre på?

    Kan jeg endelig være enig med deg, vel og merke om du faktisk er ironisk.

     

     

    Filmens kanskje svakeste punkt er egentlig når det rulles opp hva som kan ha skjedd. Jeg likte det religiøse og overnaturlige aspektet slik at jeg egentlig aldri tenkte gjennom hvilken rolle dyrene hadde. Merker jeg i det ble hardt revet ut av illusjonen. Utrolig unødvendig i grunn!

     

    • Liker 1
  3. Jeg må bare spørre, hva er det egentlig folk ser i 3D? Holder meg unna så godt jeg kan, men var innom Komplett.no sitt pick up point/store ved rådhuset i Oslo her om dagen, og sjekka ut Avatar i 3D på en av tvene der, med briller. Det så jo bare helt for jævlig dårlig ut. Alle som skryter av at Avatar i 3D ser så bra ut må enten være tilbakestående, utstyret jeg sjekket det ut på ræva eller så må det være jeg som er tilbakestående. Det ser så flatt og jævlig ut, det er som å se en bakgrunn med flate figurer som rører på seg og herjer liggende litt over bakgrunnen igjen, av mangel på bedre forklaring. Vil si at jeg får bedre 3D-feeling av en film i 2D.

    Blir ikke dette som å klage på at en konsert-DVD ikke gir samme opplevelse som å faktisk være på konserten? 3D på kino er noe helt annet enn 3D på et par ti-talls tommer flatskjerm. Kom deg på kino og se (åpningen til) Life of Pi om du ikke har sett den allerede. Veldig enkle 3D-tagninger men som likevel bør få kritikerne til å hoppe av nei-til-3d-saueflokken.

  4. Burde jeg se den? Likte Happiness veldig godt, men har ikke likt de andre filmene til Solondz like mye.

    Happiness er foreløpig den eneste som virkelig er fantastisk. Welcome to the Dollhouse er solid og en klar andreplass. Palindromes er som en del av de andre filmene hans; litt ujevn, men den har noen veldig severdige scener.

     

    Ny quiz: er den tysk fra 80-tallet?

    • Liker 1
  5. Skrev en bacheloroppgave om Taxi Driver og bla.a slutten så jeg har vel kanskje satt min tolkning i stein. Får litt 9/11-konspirasjonsteorier av analysen hans. Litt for mange vage observasjoner som kastes ut i luften uten egentlig å gi svar på noe. Som Rob Ager er inne på: alt det som skjer med Travis Bickle etter drapene er for godt til å være sant, deriblant Betsy som selv tar kontakt med Travis. Dette er i seg selv absurd for jeg kan ikke forstå at Betsy som i utgangspunktet dumpet Travis nå skulle falle for han fordi han drepte en gjeng halikker. Jeg mener Travis dør på sofaen og at de scenene vi ser etterpå er hvordan han forestiller seg at omverdenen forholder seg til, i hans øyne, heroiske dåd. Han forespeiler seg positiv omtale i avisene, Iris foreldre er glade og ikke minst så oppnår han en happy ending med Betsy i baksetet. I hans forvridde hode har han oppnådd noe mens i virkeligheten liker jeg å tro at Iris er "solgt" til en ny halikk, ingen Travis i avisen og heller ikke Betsy vet at han er borte.

     

    Tidenes beste film!

  6. Da kan jo dere to skaffe et hotellrom og kose med hverandre og se Brokeback Mountain på repeat, så fortsetter vi å forgude filmen for det den er ;)

    Problemet er jo at Brokeback Mountain faktisk _er_ en veldig bra film mens China utelukkende har appell for de som så den på VHS, spiste Bugg, spilte NES og fortsatt gjør det. Nostalgia is a bitch!

    • Liker 4
  7. Arne Sucksdorff stemmer meget bra! Men jeg kjenner ikke til han gjennom annet enn denne filmen, og jeg har ikke engang hørt om / finner ikke info om filmen du nevnte der. Kjenner du til en originaltittel? For alt jeg vet kan det jo brått hende dette er samme film som på norsk heter Jakten for å overleve.

     

    Bonusbilde:

     

    Trykk på bildet for å vise det i sin fulle størrelse: 

    post-93527-0-23442200-1354320660_thumb.jpg

    Blingsa litt på imdb. Den jeg uansett tenkte på var Struggle for Survival.

×
×
  • Opprett ny...