Gå til innhold

head_hunter

Medlemmer
  • Innlegg

    2 335
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av head_hunter

  1.  

    Burde ikke jeg kunne fått bedre enn 10-15fps med disse specsene?

    Geforce GTX 765M - 2GB GDDR5

    Intel core i7-4700MQ cpu @ 2.40 GHz

    8GB ram

     

    Rundt samme specs som deg og lagga sykt først. Gå inn på Nvidia Control Panel -> manage 3d settings -> velg rust og hvilket skjermkort.

    Det jeg gjorde ihvertfall og har ca 75 fps nå

     

    Takk for svar! Det fungerte glimrende. Jeg fant ikke programmet rust i innstillingene men jeg fant ut at jeg kunne skifte fra intrigert grafikk til nvidia globalt.

  2. Det som irriterte mest med Elkjøp og forhåndsbestillingen for mindel var at når jeg så at de skulle sende på 17. Som det sto på nettsiden ringte jeg kunde service for å avbestille. Der kunne de fortelle meg at spillet var sendt og at jeg ikke kunne avbestille men jeg hadde ingenting å beskymret meg for. De sa det skulle ankomme på release. Dette var på torsdag morgen jeg ringte. Så ifølge de har da spillet vært i posten sine hender i 6 dager eller så lyger de rett og slett.

     

     

    Edit: ikke har det komt i dag heller!

  3. Det eneste jeg savner fra 4, er maten, det å spise noe.. hehe.. Så, ikke rare greiene! Synes alt annet er mye bedre! :D

     

     

    Kan man ikke slå av auto-aim, for de som irriterer seg over slikt?

     

     

    Selv har jeg holdt på siste timen med å prøve å lande et fly.. Klarte det tio slutt, men det krevde en del øving fra min side ja! :blush:

    Kan du ikke spise her også da? jeg mener en av de tipsene som poppet opp sa at du måtte spise eller finne first aid kit for å fylle opp helsen.

     

    Jeg startet uten auto-aim jeg. Og du kan vell slå den av og på som du vil i innstillingene.

     

    Det eneste jeg lurer på er hvordan jeg skifter til Km isteden mor miles og feet

     

    Edit: Bone: Dart er fortsatt med men har ikke sett noe bowling eller biljard enda

  4. Jeg har spilt gta serien helt siden GTA 2. Det har ikke vært et problem å huske koder men jeg syns det var lettere i gta IV og håpte og regnet egentlig med at det samme systemet kom til å være i gta V. På pc er det lett å huske kombinasjoner av bokstaver som du kan gjøre til ord. På konsoll derimot hvor "B Right LB LT Left RB LB LB Left Left A Y" er koden for stunt fly og på pc hadde denne koden vært "FLYINGTOSTUNT" som for meg er mye lettere å huske.

     

     

    Edit: ganske sikker på at det er trigger og bumper

  5. Please Elkjøp-gutta som har fått den "sendt" allerede i dag, fortell når dere har bestilt da! :D

    Jeg bestilte for mange måneder siden jeg også. Det står under behandling på "min side" på elkjøp.no også, men jeg ringte kunde service og der kunne de fortelle meg at de sendte det ut i dag tidlig og det ikke lenger var mulig og avbestille. Jeg ringe egentlig for å avbestille.

  6. Etter at elkjøp som skriver på sine nettsider at det blir sendt 17. så fant jeg ut at jeg like greit kunne gå ned på den lokale gamestop og heller bestille det der. Da jeg da ringte for å avbestille det fra elkjøp så sier de at det allerede er sendt sånn av kundene skal få de på release. På nettsiden deres står det nå fortsatt at det blir sent 17. og at det ikke er sendt enda. men vi får nå se når det kommer.

  7. Noen andre som har kommet borti en bug/glitch som gjør at challengene gir badassrank premie hver gang du går ut og inn av menyen. Dvs at hver gang jeg trykker back så kommer "challenges complete" også får jeg ca 50 tokens hver gang jeg gjør det? Har 277000 i rank nå og 500 tokens akuratt nå. Begynner å bli litt redd for å bli bannet.

×
×
  • Opprett ny...