Gå til innhold

hwl

Medlemmer
  • Innlegg

    421
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hwl

  1. Jeg avretta kjelleren selv, med Infra avrettingsmassen fra Coop, aldri gjort det før da. Den ble hard og ikke slik du beskriver, ble også helt i vater på min 2m rettholt. Høres ut som de har slurvet med blandingsforholdet og ikke gått skikkelig over med piggrulle underveis. Var det fagfolk ville jeg vurdert å klage..

     

    Ja, var tilsynelatende fagfolk(ikke for å være diskriminerende,men var norske folk og firma), skal virkelig ta det opp med dem.

  2. Hvor lenge siden er det de "støpte"?

    Den skal bli hard ja, og 2cm :eek:

     

    Til og med 2 mm hadde man merket når det skal gåes på.

     

    Det er vel litt over 1,5 uke siden de var her. Var parkett der i utgangspuktet på et svært ujevnt betongunderlag, skal ta det opp med dem, når jeg først begynte å undersøke synes jeg det var noe som var feil.

  3. Har hatt folk til å avrette et rom i boligen min og siden jeg ikke har så veldig greie på dette fra tidligere, så lurer jeg på er det riktig at sparkelen skal være veldig myk etter at den er tørr? Den er nemlig slik at man nesten kan bruke en spiseskje å grave i massen, dvs skal ikke mye til å lage merker i massen.

     

    Den er heller ikke helt rett, nå vet jeg ikke hva man kan forvente, men om jeg tar rettholt'en min på 1,5m så står den enkelte steder å vipper med glipper på opptil 2 cm

     

    Skal det være slik?

  4. Heisann,

     

    Har anskaffet meg en Panasonic tv, type TX-55AS650E, og problemet er at jeg sliter med å få koblet til PC. Problemet er at tven kutter bildet både over, under og på begge sidene. Har prøvd aspect knappen/funksjonen, men klarer ikke få det noe bedre. Har prøvd med flere laptops pluss min htpc, alle med samme problemet.

     

    Er det noen som har vært borti dette før på Panasonic? Har flrere andre tver, bla sony og toshiba, der er det null problem, bildet spretter frem uten noe tull og tøys.

     

    Har snakket med Panasonic, ikke så mye hjelp å få der.

     

    Har forresten satt oppløsningen ut til 1920*1080 som skulle være riktig, det er også det den finner ut av selv når den oppdager tven som en enhet.

  5. Det kan virke som din oppgradering til iOS 8 ikke har vært optimal. Prøv å gjenopprette via iTunes og sett opp som ny telefon slik TU/T2 forklarer: Slik gjorde vi en gammel iPhone 4 dobbelt så rask

     

    Kan ikke se at dette avviker fra det jeg allerede har gjort, satt opp som ny telefon, lastet inn exchange, pluss lastet ned appene mine på nytt, noe som forløpig ikke er så veldig mange, likevel henger, lagger den og er generelt treg i bruk.

  6. Hmm, kjenner jeg ble nervøs av beta-kommentarene i tråden her. Det siste jeg vil ha er en treg og ubrukelig boks ala Sagem-fadesen. Den kjentes forøvrig, fra brukerståsted, som et saktegående togkrasj hvor den ene oppdateringen etter den andre gjorde boksen mer og mer ubrukelig.

     

    ja for meg virker det som de har havnet i samme fellen som de gjorde med sagem, som jeg også slet med før jeg oppgraderte.

  7. Vet ikke om det er bare meg, men etter at jeg oppgraderte til v12 så krasjer den i ett sett, noe v11 ikke gjorde så for meg var oppgraderingen ikke så bra.Er spesielt flash som roter det til, men dette var ikke noe problem før oppgraderingen eller i andre browsere som bruker og deler flash plugin-systemet, som feks chrome. Firefox som er min hovedbrowser har jeg ikke dette problemet med...

    Prøv og update flash.

     

    Det har jeg gjordt, men ser ikke ut til å hjelpe, er kun i opera det krasjer etter oppdateringen, både ff, chrome og ie(alt er relativt) fungerer bra

  8. Vet ikke om det er bare meg, men etter at jeg oppgraderte til v12 så krasjer den i ett sett, noe v11 ikke gjorde så for meg var oppgraderingen ikke så bra.

     

    Er spesielt flash som roter det til, men dette var ikke noe problem før oppgraderingen eller i andre browsere som bruker og deler flash plugin-systemet, som feks chrome. Firefox som er min hovedbrowser har jeg ikke dette problemet med...

  9. Jeg kjører/bruker også denne routeren, men jeg har tomato på min og den fungerer knall, oppetid på ca 100 dager nå uten reboot og fungerer som et skudd. Det finnes 2 versjoner av denne routeren v1 og v2 som har litt forskjellig hardware og det var ihvertfall tidligere problemer med å få ikke-netgear firmware på v2 og det er også denne som komplett selger. Jeg har v1, den første versjonen som kom og denne er mye mer medgjørlig og det finnes bedre utvalg av firmware til denne. Men alt i alt en super boks for en særdeles billig penge :)

×
×
  • Opprett ny...