Gå til innhold

R8ney

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av R8ney

  1. Til dere som sier at PES ikke har lisenser kan ikke ha mye peiling. Eneste viktige ligaene som mangler er PL og Bundesliga. Du har enda spansk, italiensk, fransk og nederlandsk liga fullt lisensert. FIFA har selfølgelig flere lisenser, men personlig så bryr jeg meg bare om de største ligaene i europa. Derfor trenger jeg ikke japansk liga osv. Dette er selfølgelig veldig egoistisk, men jeg tror mange føler det samme.

    Prøvde FIFA 08 demoen i går å jeg må si at det ikke er i nærheten av PES når det kommer til gamplay. FIFA fanboys skjønner ikke hva jeg mener, men det gjør alle som elsker PES. En annen ting jeg la merke til er hvor latterlig dårlig ansiktene er. Du ser at det er Rooney, Henry osv, men de ser helt rare ut. Prøv demoen så ser dere hva jeg mener.

     

    Dessuten er gode gamle edit mode tilbake i år, også på next-gen konsollene. Der kan du fikse på stort sett alt og med muligheter for å scanne inn bilder av klubblogoer med live vision kameraet kan du lage drakter nøyaktig som de er i virkeligheten.

×
×
  • Opprett ny...