Gå til innhold

Croco

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Croco

  1. Da har jeg testet skjermkort, harddisker og psu, og alt fungerer. Kjøpte nytt hovedkort og byttet det ut. Forsøkte å starte opp, men samme problem gjenstår. Eneste det kan være noe galt med er prosessor og minne. Ingen mulighet til å sjekke de før jeg kjøper nytt, så tror jeg bare leverer pcen til et firma som fikser dette.

    De jeg har pratet med lurer på hvorfor ikke hovedkortet ikke lyser i det hele tatt. Ville det gjort det hvis prosessoren ikke virket?

  2. Tusen takk for den forklaringen, det klarnet opp i saken noe. I tillegg så fungerer den nye psuen, den ble testet på en annen pc og fungerte som bare det.

     

    Edit: Tittet over delene idag, og har ikke funnet noen tegn på skader. Selvsagt, det betyr ikke at det ikke er noe galt med de, men hadde vært greit å se hvilke deler som sikkert hadde vært toasta.

  3. Skal i så fall få tatt enn titt på delene imorgen, og så kanskje teste psuen på annen pc, og få sjekka opp skjermkortene om de fortsatt er i live. Hvordan kan egentlig hovedkortet klare å drepe psuen? Er jo begrenset med volt som sendes inn i hovedkortet, og den klarer vel ikke å "lage" mer enn psuen tåler? Har ikke peiling, men griper etter strå her. Ellers takker jeg for all tilbakemeldingen!

  4. Tven, recieveren og xboxen bruker samme forgrener, og de ble ikke toastet, så ville ikke tro det var noe utenfra, da tven og recieveren stod på mens det skjedde. De hadde fortsatt strøm, så er fortsatt liv i sikringen.

     

    Edit: Var vel kanskje feil utenfor psuen, men fra andre komponenter du mente. Ihvertfall, burde vel kunne få sjekket om harddisker, skjermkort og bluerayspilleren virker, ved å teste på en annen pc, de kan vel umulig drepe den også, selv om det er feil på de?

     

    Forøvrig, er vel ikke helt umulig at jeg har fått tilsendt et defekt psu? Men er vel vanskelig å finne ut det, uten å risikere flere pcer.

  5. Hei.

    For noen uker siden kjøpte jeg meg en splitter ny pc. Jeg monterte den med min gamle psu, og hadde ingen problemer, helt til psuen døde. Jeg hadde latt pcen stå på, men ingen krevende programmer gikk, da plutselig man kunne høre et statisk smell helt ned i underetasjen. Etter jeg tok ut psuen så ramlet faktisk en bit av kretskortet ut, svartsvidd. Jeg kjøpte så et nytt psu, og monterte det. Ved oppstart får jeg samme resultat som når jeg prøvde å starte den gamle etter den smalt. Absolutt ingenting skjer, ingen lys på hovedkortet, ingen lys på skjermkortet, ingen lys i vifter og heller ikke bevegelse i viftene.

    Jeg har siden det prøvd begge psuen ved å kortslutte pin 14 og 15 for å se om jeg fikk noe liv. Jeg hadde plugget i en vifte og en harddisk, men ingen av psuene ga fra seg noe liv. Skal det ikke skje noe når jeg gjør det, eller har jeg klart å få et defekt psu? Eller har bare hele pcen gått opp i røyk? Jeg testet psuen i pcen før jeg lekte med binders i pluggen. I tillegg står alt av kabler riktig, og jeg har plugget i strømmen og satt knappen på 1, så det burde ha funket.

     

    Specs:

    Hovedkort: P8p67 deluxe

    Prosessor: Intel sandy bridge 2500k

    Skjermkort: Ati 6950 cfx

    Gammel psu: Northq 850watt Black Magic

    Ny psu: Corsair AX850watt

  6. Hei, har akkurat fått meg crysis og det funker som en drøm, med det unntaket av at å kjøre det i fullscreen får bilde til og blinke svakt. Ikke hele, men deler av det, helst ute i kantene. Man ser hva som er der, men er akkurat som skyggene blinker av og på. Det hjelper ikke å endre på skyggene, og dette skjer også i menyen. I tillegg blir musepekeren sløv og hakkete. Jeg har siste patch, alt av drivere er oppdatert. I tillegg fungerer ikke lyden på tven gjennom skjermkortet heller. Dette fungere i windowed.

    Kjører alt på max.

    Pcen:

    p5q pro hovedkort

    Twinx Dominator 8500 8gig ram

    Radeon 4870x2

    Intel Core 2 Duo e8500

  7. Hei. Har et lite problem med usb headsettet mitt. Har installert det som kreves av drivere og har nyeste version, men plutselig når jeg spiller skurrer headsettet litt så blir lyden super lys og skurrete. Umulig å høre hva som skjer, og lyden er direkte ubehagelig.

    Det virker som det bare skjer i spill. Lyden blir normal igjen hvis jeg plugger headsettet ut og inn igjen, men da må jeg restarte spillene for å få lyd igjen. Det samme skjedde på forrige pcen også, så tviler på at det er noe galt med den( Håper ikke det ihvertfall).

    Lurer på om det kanskje er et kjent problem med disse headsettene eller om jeg bare har vært uheldig, og om kanskje noen har en løsning?

     

    Musikk blir ihvertfall umulig å høre på, men spillte litt dawn of war 2 med det, og virker som stemmene er kjempe lyse, og blir mørkere og mørkere til det er mørkere enn normalt, og så begynner det på nytt. Space Marines med baby stemmer: /

  8. Gjorde egentlig det som stod i den guiden. Formaterte hele harddisken, med den diskmgt elns greia, så gjorde et eller annet med den når den var ferdig. Så kjørte det programmet som det senere stod beskrevet i den guiden. Vet ikke om den funker på xboxen enda, men burde vel det siden den er i FAT32 ting nå.

     

    Og ja, kjøpte den på elkjøp for 500kr:P

×
×
  • Opprett ny...