Gå til innhold

dezikiel

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dezikiel

  1. TSW har så stor potensialetJa kanskje den mangler noen multiplayer elementer,har ganske stor tro på at de elementene vil kanskje bli inkuldert i TSW også. Men den ene tingen som får meg ikke til å kjøpe spillet er prisen,jeg er 100% sikker på at jeg ville kjøpt TSW hvis det hadde vært billigere til og med kjøpt ting fra butikken dems.

     

    Yess ... som jeg sa tidligere Free to play er tingen for TSW :)

  2. Vi har noe som heter PEGI som regulerer dette. MW-spillene er 18+ av en grunn. OM FORELDRE HADDE FULGT DETTE HADDE IKKE DETTE VÆRT ET PROBLEM. Problemet idag er at foreldre ikke evner å forstå dette. Lar de 12-åringene sine se 18-års filmer? Nei, men spill er greit.I Finland er det faktisk forbudt ved lov å selge PEGI 18+ til noen under 18. Det må vi få til her også.Det er foreldrene sitt ansvar å følge med på hva barna dere spiller og de kan si nei, hvertfall ved 18+ spill da det ALLTID er en grunn til at det 18+.Dette provoserer meg som f***

     

    Spill med 18+ skal faktisk ikke selges til barn i norge heller, men det er ingen som håndhever det fordi butikken tenker penger og staten gir faen i om unger handler spill ... staten trenger jo momsen :)

×
×
  • Opprett ny...