Gå til innhold

kopperhead

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kopperhead

  1. Hvis du har tenkt å kjøpe steg for steg, og du har en d3, så ville jeg skaffet meg en lys sterk 50mm(om du ikke allerede eier en). Hvis du er grønn på objektiver så er det en god start vertfall.

     

    Jeg ville ikke kjøpt 24-70, men heller en 17-35 og en 70-200, da har du 50mm i mellom noe som funker bra for meg i vertfall!

    Jo mer lyssterke objektiver jo dyrere, og d3en er jo et veldig bra kamera og fortjener det beste.

  2. Kunne vel spesifisert det i emnetittelen, men er ute etter en fotoveske som jeg kan ha på brystet eller fremme på kroppen så den er lett tilgjengelig.

     

    Går en god del i fjellet(7++ dagers turer) og savner rett og slett en "pose" fremfor meg som jeg raskt kan dra kameraet ut i fra. Har en tung og svær ryggsekk på ryggen, og er lei av å ta den av og på for å finne kameraet og det lager unødvendig med lyd. Og det funker ikke å ha kameraet rundt halsen når det begynner å regne(derfor vanntett veske).

     

    Problemet, tror jeg, er å finne en fotoveske som er stor nok til å ta ett kamera hus med tele-objektiv på. Og liten nok til å unngå plassen til alt det dilldallet av objektiver og batterilader og ledninger og stativ og filtre og pussesaker osv som noen mener bør være med(det kan jeg presse ned i sekken).

     

    Takker for alle svar på forhånd! :)

  3. Som nevt i tittelen. Først: Har vært veldig fornøyd med mobilen, det er jo en ganske dyr telefon.

    Har hatt mobilen i underkant av ett år nå, og knappene er blitt svært lite responsive.

    Såpass lite responsive at det blir et problem å skrive de enkleste meldinger.

    Mobilen er i god stand, jeg hadde kjøpt den brukt for å si det sånt.

     

    Jeg lurte på hvilke muligheter jeg har med tanke på å få fikset problemet(jeg vet mange mobiler blir lite responsive etter mye bruk)? Har jeg klagerett, angrerett?

     

     

    Mobilen er kjøpt på Elprice.

  4. Har en Lian Li p80 som bråker litt når det blir for varmt i rommet, og tenkte på vannkjøling.

    Jeg har et 8800 GTX og Striker II forumla m/q6600.

     

    Har lest litt på forumet i dag, og må si det ligger god info der ute, men er på utskikk etter noe som blir anbefalt, og som virkelig gjør jobben sin.

    Det er masse plass inni og utenfor pcen, noen som har et godt oppsett, eller kan anbefale en pakke. Budsjett på under 3000 kr. Hvis jeg invisterer i et vann"annlegg", bør jeg kjøle ned annen maskinvare med det samme?

  5. Men, alle dere som maser om at edda media omtrent har sparka ut gamer. Hvordan vet dere dette? Dere har absolutt ingen peil på hva som har foregått her, it takes 2 to tango som man sier. Hvorfor skulle edda media ha interesse av å sparke ut en side med sterk vekst og stor kundemasse??

    Det hadde jo ikke vært noe problem i utgangspunktet om Edda Media aldri hadde kommet inn i bildet. Det er ihvertfall min hovedårsak til å skylde på Edda.

    Du kan ikke spå om slikt. Da kan du like gjerne si at håvard og gjengen er skyld i alt, siden de valgte å selge til daværende Orkla media.

     

    EDIT: TEE sa det enda bedre.

     

    Irrelevant diskusjon inntil en skikkelig skilde(vil aldri komme noen vei), men må si at jeg tviler på at det er gamer.no så har villet splitte.. tross alt er ikke det den smarteste økonomiske løsningen, og det er synd hvis det er trehoder som sitter rundt bordet og bestemmer..

  6. Hei, jeg trenger et nytt kamera nå som det gamle er ødelagt. Kameraet skal i all hovedsak brukes innendørs eks selskaper, fester osv.

    Jeg har speilrefleks, men vil ikke ha et dårlig kompaktkamera av den grunn.

     

    Har satt fingen på noe lignende Canon 870IS som fikk best i test.

     

    Er en person som når jeg først skal kjøpe så vil jeg noe godt som jeg kan ha en stund. Er 870IS et godt valg, eller er det noe bedre der ute?

    Tenker litt på bildekvalitet, vil jo at kvaliteten skal være bra, bilder er verdt mye og verdien går betraktelig ned om man møter stygge bilder.

  7. Hei, jeg skal ha en logo og ca 20 stk t-skjorter, tenkte her var rette miljøet :)

     

    1. Hvor er den beste plassen, med beste prisen, å bestille 20 stk t-skorter med trykk? Da tenker jeg et godt t-skjorte merke, med kvalitet stoff og kvalitets trykk. Evt en plass det går an å trykke all slags.

     

    2. Finnes det selskaper som lager logoer? Skal ikke være super stilig, men ikke helt word/paint aktig heller.

     

    Noen som vet hvor mye det jeg spør om koster?

  8. Dette panoramabildet er tatt med en vanlig Sony Ericsson W610i. Kan du dette med mobilen din?

    Om jeg kan ta tre bilder og så bruke Photoshop for å manipulere dem? Ja, jøss, det kan jeg gitt. Det kan faktisk alle gjøre.

     

    Når det kommer til bildet så var motiv og utsnitt pent nok det, men bildekvaliteten er ikke akkurat noe å skryte av. Plenty av kromatisk aberrasjon, støy og uskarpheter.

     

    Til dere som sier "Utrolig stilig bilde!" og "Utrolig bra!" -- har dere aldri sett bilder på nett før? Er dere klare over at dette bare er tre bilder tatt i serie og satt sammen i Photoshop? Hva er det som gjør det til noen prestasjon, og ikke minst: "utrolig stilig" eller "utrolig bra"? Ingenting, that's what.

     

    Himmel, for en agurknyhet. At dette havner på hovedsiden til Amobil sier jo sitt.

     

     

    Må si meg enig her altså. Ikke noe vondt ment til trådstarter, landskapet i seg selv var kjempe!

  9. Unngå å gå med nøkler og lignende sammen med mobilen så ser jeg liten vits i en beskytter.. Mobilen er til for å brukes, noe ryker på mobilen før skjermen uansett :p

     

    Har noen sett "Alle elsker raymon" sine foreldres plastikk sofa, blir på samme måten.. ikke akkurat fint, men bevarer jo sofaen, men hva er vits med en sofa når det er ubehagelig/ikke fint?

    Man skal altså bevare sofaen sånn at den ser fin ut *senere* men ikke der og da?

    Dårlig metafor/eksempel, men plastbeskytter på en mobil til 6 tusen blir for dumt etter mitt kjønn:)

×
×
  • Opprett ny...