Gå til innhold

Maniche

Medlemmer
  • Innlegg

    400
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maniche

  1. Epic fail og ikkje si hvilken driver som blir brukt da.

     

    Hvorfor ville dette blitt "epic fail"? Jeg vedlagte bilder som bevitnet at AMD hadde bedre bilde, men hvis du skal være såpass i munnen å ta den tonen så var driverne disse;

     

    AMD; Catalyst 10.10 beta, og Nvidia; 260 WHQL. Dette er, etter hva jeg vet, den første driveren som gav støtte for 68xx-serien, correct me if I'm wrong.

     

    Synes virkelig det er unødvendig å ta den tonen, Nizzen.

     

    Maniche

  2. Pass på hvem flash du bruker; folk som har brukt ordinære 6970-BIOS'er har opplevd at deres 6950 har blitt svidd pga. volten nå har blitt stilt opp. Du kan derimot få tak i hva man kaller "unlocked"-BIOS hvor man bare har åpnet shaderene, og fortsatt kjører på stock 6950 volt.

     

    Det skjer selvsagt ikke alle men.

     

    Maniche

  3. Takker for svar, men ja, begge kort er klokket likt. Enig i ditt siste utsagn at GPU ikke skal kjøre 100% når det ikke er noen tung belastning; varmeutviklingen er ikke noe å være redd for, da den ser ut til å ligge rundt idle-temperatur faktisk - kanskje en bug i MSI AfterBurner som rapporterer feil verdier? Uansett om dette skulle vært tilfelle, så er fortsatt ytelse lik 1 GPU bare - derfor er det så frustrerende!

     

    Takk igjen for svar, noen andre som har noen forslag?

     

    Maniche

  4. Hei igjen!

     

    Problemet mitt er som følger; mitt Asus P6X58D-E sliter med minnet mitt. Minnet er ikke oppført på QCV-fila, men en venn av meg sliter ikke med det samme; på en "kald-boot" mister jeg alt fra to til fire GB med RAM(!) Dette er selvfølgelig veldig irriterende og trist, men før jeg eventuelt selger mine, som fungerer knirkefritt ellers, lurer jeg på om noen har noen siste tips? Jeg har funnet et eget forum for disse minne-problemene som gjemsøker Asus korta (Rampage-serien osv.), uten å få noe endelig svar.

     

    Settet består av 2 stk. CMX4GX3M2A1600C9 som tilsammen gir 8GB med RAM.

     

    Et utsagn jeg fant på nettet;

    That particual model of ram has compatibility issues with ASUS. ASUS blames Corsair and Corsair blames ASUS but neither will do anything to resolve the issue. Buy new ram. I don't even recommend buying a new motherboard as I've done this and even though the sticks individually pass every memtest I throw at it, with multiple sticks, it starts to become unstable.

     

    AVOID THIS MODEL RAM AT ALL COST.

     

    Har jeg virkelig driti meg ut her når det kom til modell? Det ser mer og mer sannsynelig ut er jeg redd.

     

    Dette er hva jeg har prøvd hittil;

    * Sette vDIMM opp ørlite

    * Sette QPI/DRAM opp

    * Sette generelle volts opp her og der

    * Satt tilgangstidene manuelt

    * Kjørt MemTest på samtlige moduler, hver for seg og sammen (0 feil samtlige ganger)

    * Under-klokket CPU/minne

    * Over-klokket CPU/minne

    * Osv.

     

    Dette er meget irriterende og ytterst trist; man betaler for ting som fungerer ellers strålende sammen, for så å komme over slike ting.

     

    Går vel heller ikke ann å legge RAM'en til RMA heller, enda settet er bare to mnd. gammelt(?)

     

    Maniche

    post-111218-0-41417100-1295445751_thumb.png

  5. Hei!

     

    Som tittelen sier blir GPU2 (kjører CrossFire med 2 stk. HD 6870) brukt særdeles lite i en rekke spill og applikasjoner. Vedlagt bilde viser problemet når jeg f.eks kjører Unigine samt en rekke andre spill og applikasjoner. Har leitet litt rundt på nettet uten å finne en nøyaktig svar eller løsning på dette. Kjører Catalyst 10.12, da 10.12a gjør PC'en ustabil og plutselige BSODs skjer.

     

    I spill/applikasjoner;

    GPU1 stresses til 99% samtlige ganger

    GPU2 foholder seg alt fra 0 til og med 38%

     

    I skrivebordet;

    GPU1 "idler" på 0-3%

    GPU2 "idler" på 99%

     

    Har også Applications Profiles installert uten at dette hjalp meg noe.

     

    Håper inderlig på svar!

     

    Maniche

    post-111218-0-30927700-1295436666_thumb.png

  6. støtter den fysisk x8 da? har den nok pinner til x8 lane og er det plass i kabinettet, mtp plassering av sporet?

     

    Den skal støtte; x16, x16, x8 ved bruk av 3. PCI-EX kort. x16. x8, x8 også, mens på PCI-EX_3 sporet og ingen på PCI-EX_02 skal det være x16, [x0], x1 i følge en tråd jeg fant.

     

    Hvis du setter kortet du har i pci-x slot 1, og kjøper et normalt HD6870 kort og setter i slot 2, skal det gå bra.

     

    Har tenkt det samme. Det viser seg at Asus HD 6870 DirectCu har en annen innmat enn stock; aner derfor ikke på hvor godt disse ville oppført seg sammen. Noen formening?

     

    Hvis du setter kortet du har i pci-x slot 1, og kjøper et normalt HD6870 kort og setter i slot 2, skal det gå bra.

    Hadde faktisk tenkt at jeg skulle foreslå det også. Man "ofrer" noen praktiske ting ved ikke å gå for stock løsninger :hrm:

     

    Enig. Denne kjøleren gjør underverker, og er derfor veldig klokke-vennlig out-of-the-box. Jeg kikker nå på at Gigabyte HD 6870 OC-kort (GV-R687OC-1GD), som har samme frekvens som mitt Asus-kort har. Er usikker på innmaten i denne, men hvis dette går bra tror dere, så kan dette bli mitt nye kort!

     

    Maniche

  7. Er dessverre 8mm for stort ser det ut som. Når det er sagt; er det mulig å kjøre med CrossFire med PCI-EX_1 og PCI-EX_3 portene?

     

    Quote fra manualen;

    In CrossFire or SLi-mode, use the PCI-EX_1 (blue) and PCI-EX_2 (blue) for PCI-EX x16 graphics cards to get better performance

     

    Tror dere det er mulig å kjøre med PCI-EX_1 og PCI-EX_3? Det tredje sporet vil da bare kjøre på x1 står det her, mens jeg kan forandre PCI-EX_2 og PCI-EX_3 til å kjøre x8 og x8 hvis jeg ønsker det, i BIOS.

     

    Noen som har peiling? Ved å sette den i PCI-EX_3 får jeg nok av plass, trenger bare en litt lenger CrossFire bridge!

     

    Maniche

×
×
  • Opprett ny...