Gå til innhold

diste

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av diste

  1. Heisann

    Jeg og omtrent 12 andre casemod glade gutter skal starte opp igjen en side som konsentrerer seg for det meste om casemodding.. Siden vil bli oppdatert hele tiden.

    Den vil inneholde guider, tester og diverse prosjekter. Den vil ha guider for det enkleste men vil også inneholde litt mer 'avanserte' mods.

    Vi håper på å komme i gang for fullt i slutten av uka om domenet blir ordna..

     

    En liten snikreklame kommer sikkert når alt er oppe og går.

     

    -diste

  2. Mornsann :smile:

     

    Vet du om et program for å måle av cpu tempen på p4 cpu'er i linux?

     

    Takknemmelig for alle serriøse svar

    Beklager om du mener jeg har posta denne tråden i feil kategori, jeg tenkte en stund og kom fram til at dette ble den riktige kategorien..

     

    diste

  3. Jeg skal kjøpe meg p4 2,26 med 533 bus, kjøre et Asus P4B533-E hovedkort og corsair ram, midlertidig 1 120gb wd disk og 5 80mm vifter..

    Ettersom mitt busjett er rimelig sprengt så lurer jeg på om min 340w psu holder til dette og vil kunne kjøre maskinen stabilt..

    Noen som vet om dette vil holde?

     

    På forhånd - takk.

     

    Mvh

    diste

  4. Nei, umulig er det ikke, jeg vet at p4 er overklokkings vennlig og det er derfor jeg skal kjøpe meg det om 2 uker =)

    Men jeg lurer bare på hvilke andre komponenter han kjører sammen med den cpu'en, eventuelt ram og mobo.

  5. stikksaga som kheen brukte var forsåvidt grei, men jeg har kutta masse plexi med VELDIG dårlige stikksaker, det eneste du trenger å huske er å bruke metall/stål blad, og ta det med ro, som tidligere nevnt.. Men, om du har planer om å modde mye, kjøp en dremel, det har jeg gjort.. jeg har modda kabinettet til alle jeg kjenner og mange til, dremel er absolutt anbefalt :smile:

     

    Mvh

    diste

  6. Hehe..

    Jeg sliter.. jeg er vel det spill freakene kaller n00b..

    Jeg ser nederst på siden til P4B533 at det har raid støtte, men ser ikke noe ekstra ide 'inntak' for å koble til ekstra disker til eventuell raid løsning.

    Er det sånn at en av de to synlige ide inntakene har innebygd raid?

    Og en annen ting, støtter dette kortet alle ddr brikker? opptil corsair 3200?

    Jeg kan ikke mye med p4 og 'oppsettet' der, er vant med amd..

  7. Jeg har selv den radiatoren og synes standard hulla er lite gjennomtenkt av produsenten, men jeg borret hull med 3mm borr? og det gikk helt fint, men det er risky, en kamerat skulle gjøre det samme og borret et stort hull i vann røra..

    Mitt beste råd er å feste viftene med små strips, det er lett og enkelt, også greit om du skal flytte på noe, som sagt.

  8. Takk for svar Bøgge :smile:

    Nå lurer jeg på hvilket hovedkort som er anbefalt, det skal støtte p4 2,26 533mhz og ha raid, jeg har planer om å overklokke en del så kortet burde kunne ha muligheter for å kjøre stabilt overklokket :smile:

    Et annet spørsmål er ram brikkene, jeg skal ha corsair og lurer på om 512MB DDR XMS3200 er den beste brikken jeg kan kjøre (om denne er mulig å kjøre på dette systemet.)

     

    -diste

  9. Jeg er lei av amd og skal kjøpe p4, har nettopp svidd av tordenfuglen min og kortslutta hk'et, så nå tenker jeg litt på hvor stort støynivået på de kjølerene som følger med p4 er og om de er noe spess bra.. jeg gidder ikke noe jetfly greier.. har vannkjøling men har tenkt å selge den pga at det er for mye stress..

     

    Takk på forhånd, diste :wink:

  10. ...Jeg åpnet eska med temp målere fra microplex, jeg satt demm inn der de skulle stå og begynte å plassere målerene, jeg la den ene i vannet og den andre festa jeg på cpu (etter ok.no's guide) så satt jeg på shim'en og kjøleblokka og festet hele greia..

    Da var det tid for å starte opp, jeg var spent på å se hvordan dette funket, jeg trykkte på start knappen men fikk ikke skjermbilde med det første, men jeg fulgte spent med på cpu tempen, det rare var at den gikk til 30 som liksom er max tempen men fortsatte oppover, det gikk fortere og fortere og tempen stek med 30-40c mellom hver refresh, og i løpet av få sekunder var cpu'en noen hundre grader.

    Dette var ikke helt digg.. jeg tok av vannblokka og så at kjerna var svidd, det lille som var igjen av artic silver 3 kjølepastaen lå å bobla på kjerna (HAHA!) Jeg fant fort ut hva som hadde skjedd og det var det at temp sensor ledninga hadde flytta litt på shim'en som da kom borti koblingene som et på oppsiden siden dette var en amd tbird 1200mhz. dette var litt kjipt, for hk'et var også kortslutta.

     

    Det er min historie, laugh your ass off :razz:

     

    Måtte bare legge til noen bilder..

     

    Min casemod:

    Casemod 1

    Casemod 2

    Casemod 3

     

    Broren min sin (som jeg har laget):

    Casemod 1

    Casemod 2

     

    Jeg har også laget en del andre, men har ikke skikkelige bilder av dem enda..

     

    [ Denne Melding var redigert av: diste på 2002-07-12 15:55 ]

  11. Er det noen som har dette hovedkortet og kan hjelpe meg litt?

    Når jeg starta opp maskina for første gang med nytt hovedkort og cpu, så sto det amd athlon 1200mhz i oppstarten.. Jeg er ikke helt sikkert på hva jeg må gjøre, det kan klokkes, men skal ikke det komme opp amd xp 1900+ av seg selv?

×
×
  • Opprett ny...