Gå til innhold

LadyKatie

Medlemmer
  • Innlegg

    404
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LadyKatie

  1. Hei

    Noen som har tid til å hjelpe meg med mitt ZyXEL Tråløse multimodem fra TELENOR.(P-2602HWT-F3)

    Problemet er å Få OPEN Nat til min Playstation 3. I dag er den MODERATE.

     

    MVH

    Martin

     

    Torsdag 25.11.2010

     

    Skulle også gjærne hatt hjelp til å få åpnet noen porter. har prøvd flere guaider på nettet men ser ikke ut til at jeg får det helt til.

    Slenger meg på denne, da jeg nemlig har akkurat det samme problemet, men bare på xbox 360

  2. Har nå gått til innkjøp av noe tilsvarende det dere anbefalte: http://www.elkjop.no/product/data/nettverk-bredband/JENHL3200/jensen-multimediaadapter , og det er noe av det verste jeg har vært borti. Den teoretiske hastigheten er 200 mbps, og visste at jeg på langt nær ville få denne hastigheten, men når den så vidt overskrider 6 mbps, og skal ha 25/25, så er jeg langt i fra fornøyd.

     

    Kom over denne: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=601558#info , og den synes jeg virker mer egnet til mitt formål.

     

    Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre? :S

     

     

    Edit: Har skrud av det trådløse nettverket på Zyxel-boksen, og koblet DIR-655 gjennom en LAN port, så jeg bruker heller den som router, og får dermed mye bedre hastighet på det trådløse nettverket. (24/23)

  3. Hei!

    Har nå fått fiber i hus fra Telenor, og har dermed fått en Zyxel-boks.

     

    Problemet er at routeren nå er koblet til i 1. etasje, mens xbox og stasjonær-pc, som begge er kablet, står oppe i 2. etasje. Dlink-655 var altså koblet opp i 2. etasje, noe som gjorde at jeg kunne strekke kabler fra router til xbox og stasjonær.

     

    Derfor lurte jeg på om dlinken kunne kommunisere trådløst fra 2.etasje til zyxel nede i 1. etasje? Og hvis muligheter for det, hvordan skal det i så fall gjøres?

     

    Edit:

    Noe tilsvarende som denne posten: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1273242 , men bare at jeg har en nyere/bedre router.

  4. Har nylig oppdaget den jeg og, den virker som en genial deal pris/ytelsesmessig og den ser jo fin ut og :) Hører de har litt problemer, dog, både med komponenter og spesielt med varme.. Hvordan er din?

    Jeg kan ikke si annet enn at jeg er kjempe fornøyd. Enten har jeg vært heldig, eller de andre uheldige, men jeg har ingen problemer med å ha pc'en på fanget i 4-5 timer i strekk. Problemer med komponenter har jeg ikke hørt/merket. Eneste som er litt problematisk er dvalemodus. Tar lang tid å vekke den, men det er bare å sette den i hvilemodus, så er ikke det noe problem

  5. Jeg har ganske nylig anskaffet meg Dell Studio XPS 13, og den oppfyller alle kriteriene du lister opp, bortsett fra matt skjerm, og den har kun touchpad, men det er ikke noe problem å bruke den.

     

    Dell Studio XPS

     

    Jeg er selv kjempe fornøyd med den til skolebruk, og litt gaming. Den drar L4D på medium/high uten lagg, sammen med CS 1.6 på high. Det er nemlig de eneste spillene jeg har prøvd på den, men hvis det ikke er noe mer grafikkrevende enn det, så skal alt gå fint.

     

    Hvis du venter litt, er det ikke lenge til det kommer ut en ny kupongkode hvor du sparer 15%. LINK

  6. Hvis man reinstallerer Windows Vista med CD'en som fulgte med får man ikke lagt inn kameradriverne, men hvis man bruker recovery partisjonen, vil da alt være som man fikk pc'en?

     

    I så fall, er det noen her som vet hvordan man reinstallerer Vista med Recovery partisjonen? Lest litt rundt på nettet, og der står det at man skal trykke CTRL+F11 i det man ser Studio XPS bildet dukke opp, men får det ikke til :hrm:

  7. Jeg har nå slitt med et problem helt siden jeg fikk pc'en, og har gått tom for ideer om hvordan jeg kan fikse det.

     

    Problemet er så enkelt som det trådløse nettverket bare "forsvinner". Er koblet opp mot hjemmenettverket, og har full signalstyrke. Alle andre program som bruker internett fungerer fint, men bare ikke Internett Explorer, eller Firefox.

     

    For å kunne bruke nettleserne igjen, må jeg skru av og på pc'en. Er det noen her som har hatt lignende problem, og klart å løse det, eller kanskje gi meg noen forslag til hva som må gjøres?

     

    Har installert nyeste drivere fra Dell sin side og.

  8. Er bare ein driver. Gjør at f.eks. MSN Messenger kan kommuniserer med kameraet.

     

    Programmet som eg trur du ser etter er det programmet Dell ikkje vil gje deg.

    Det er nok det programmet Dell ikke vil gi oss. Har noen der ute snakket med Dell sin support som visst nok skal være så bra, og fått beskjed om at de ikke ville gi driverene?

  9. Her er linken til drivere

     

    Webkameraer ligg under Mus og tastatur.

     

    Men kamerakontrollen med effektar og innstillingar går med i formatering-dragsuget.

    Takk skal du ha. Visste ikke helt hvor jeg skulle lete.

     

    Hvorfor er Dell så sære som ikke lar oss forbrukere installere ting vi faktisk har betalt for?

     

    Edit: Har nå installert driveren, og slått av pc'en. Hvor blir det av programmet?

     

    Edit: Har nå installert driveren, og slått av pc'en. Hvor blir det av programmet?

  10. Om man vil beholde ansiktgjennkjennings funksjonen og muligheten for mobilt bredbånd må man for all del ikkje formatere denne maskina. Programvaren finnes ikkje på dell sine sider og kundeservice nektar å sende det.

    Da mistet jeg den muligheten til å bruker mer av den funksjonen.

     

    Kan ikke si jeg får til å installere kameraet heller. Kan noen sende meg en link til drivere?

  11. Har nå fått en oppdatering på forsendelsen.

     

    Faktisk forsendelsesdato: 02/11/2009

    Navn på transportør:

    Schenker

    Leveringsstatus: Din bestilling er nå hos transportør og en detaljert status for levering vil være tilgjengelig om kort tid.

     

     

    Er det lenge til PC'en kommer nå? Kan knapt vente :dribble:

  12. Der er endelig min bestilt :D

    Har fått så sen leveringsdato som 5. mars, kan den komme før denne datoen? Synes det er fryktelig lenge å vente.

     

    Gleder meg til å få den i hus :dribble:

     

    Jeg fikk leveringsdato 22.02 på min, men fikk den 30.01, dell har som vane å sette for lang dato heller enn for kort. Men du kan glede deg, det er en utrolig pc.

     

    Lagde en ny partisjon og installerte win7, fungerer utmerket, så ser frem til når den kommer ut et sted omkring neste år. Fram til da får vista duge.

    Takk for svar.

     

    Finnes det en bedre måte å bruke to OS samtidig? Har Windows 7, og Vista på denne, og synes det er klønete å installere det samme på nytt igjen bare på en annen partisjon.

  13. Det skal fint kunne gå an å bruke en 5.1 forsterker på 60-65w pr. kanal...:) Høytalerene operer jo ved 62-69w så det skal kunne fungere fint...;)

     

    Men hvorfor kjøpe forsterker til disse høytalerene når du kan benytte deg av forsterkeren som sitter i basskassa til anlegget? :hmm:

    Jeg var kanskje litt uklar?

     

     

    Har planer om å oppgradere senere til et Hifi-anlegg, og vil ikke legge ut over 5 +/- kroner på en gang for et anlegg jeg egentlig ikke trenger. Er nemlig bare 15 år, og tror ikke mamma vil bli så veldig glad. Så derfor bygge på. Kan jeg bruke 4 av høytalerne til Z-5500, og kjøpe en ny senter høytaler?

    Du kan bruke forsterker på disse ja, så lenge du ikke sprenger dem...;)

    Hehe, den sjansen byr vil nok ikkr by seg flr om en liten stund :thumbdown:

     

    Er det mulighet for å kjøpe en senter høyttaler sammen med en forsterker, eller må jeg bruke de jeg allerede har?

  14. Det skal fint kunne gå an å bruke en 5.1 forsterker på 60-65w pr. kanal...:) Høytalerene operer jo ved 62-69w så det skal kunne fungere fint...;)

     

    Men hvorfor kjøpe forsterker til disse høytalerene når du kan benytte deg av forsterkeren som sitter i basskassa til anlegget? :hmm:

    Jeg var kanskje litt uklar?

     

     

    Har planer om å oppgradere senere til et Hifi-anlegg, og vil ikke legge ut over 5 +/- kroner på en gang for et anlegg jeg egentlig ikke trenger. Er nemlig bare 15 år, og tror ikke mamma vil bli så veldig glad. Så derfor bygge på. Kan jeg bruke 4 av høytalerne til Z-5500, og kjøpe en ny senter høytaler?

  15. Kalibrerte faktisk akkurat denne tv'en i går med Monster(?) sin kalibrerings dvd.

     

    Baklys: 42

    Kontrast: 61

    Lysstyrke: 49

    Skarphet: 62

    Farge: 45

     

     

    Et meget bra bilde nå.

     

    Hva med de avanserte innstillingene?

    Må innrømme at der var jeg litt usikker.

     

    Har nå foreløpig:

     

    Fargetemperatur: medium

    Frisk kontrast: høy

    Frisk farge: høy

    Støyreduksjon: høy

    Gamma: Høy

    Film modus: av

     

    Prøvde meg bare litt frem. Hvis du finner noen bedre innstillinger der, så hadde jeg blitt glad hvis du hadde sagt i fra :whistle:

×
×
  • Opprett ny...