Gå til innhold

Auto-Sigurd

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Auto-Sigurd

  1. åhh! Bilen er vell ikke spessielt pen og se på, eller spessielt god og kjøre med, ikke blir den godkjent i norge heller.. Men er så møkk lei alle som bestandig skall komentere andres biler, hvor finner man styling til volv? Tupperware.no er vell en gjenganger her inne, den pleier og dukke opp i nesten alle volvo trådene.. Hva er prøblemet gutter og jenter?

  2. speedy, er ikke no 745 det der, isåfall embygget. er 960/V90. stylinga på den er custom, på 245'n er det plast&son styling, det settet heter T-Red (ellet rød om du vil) og selges bl.a på bcb.no , som holder til i brummundal. ellers må du nok over grensa

     

     

    *den 965'en, kan love deg at det er mer enn å bare kjøpe et sett fangere+side skjørt for å få en bil slik..i den liger det maaange timer og mye godt arbeid! *underdelen på frontfangeren er hvertfall henta fra 850R, resten tror jeg er stort sett bare en masse selvforma glasfiber

    8044930[/snapback]

     

    Hvor finner jeg skjørtene til 240`n?

  3. Fine felger, nye lykter, ny lakk og litt senk er alt som skal til. Men da har du nok allerede svidd av en stor del av budsjettet ditt da. ;)

     

    Hvor mye har du å bruke totalt sett da? Bil inkl styling.

    8029590[/snapback]

    Som jeg sa tidligere har jeg hverken bil eller styling enda..

  4. Sånn helt egentlig ville jeg anbefale å gjøre minst mulig, for å heller style bilen når du har kjørt opp, så ser du hva du har råd til.

    Er så teit å bruke masse penger på styling, så får du ikke råd til bensin, og eventuelt nye deler.

    8003200[/snapback]

     

    I see:) Begynner foresten og lure på om det er så lurt og overstyle en bil på den måten..

     

    Tenker på og kjøpe annen bil og..

  5. Klart, har man luftfjæring skal man vel alltids finne bruksområder til det. Men vi klarer da oss fint uten òg, så jeg ser ikke vitsen i å blåse av 20 laken på showfaktor, når man har et budsjett på rundt 50 000 kroner.

     

    Hadde det vært en ren showbil så ville det for min del stilt seg litt annerledes. Men nå tar vi tråden litt off-topic tror jeg. :p

    7981457[/snapback]

     

    Børr jeg ha stort budsjett?

  6. Veiene inni byene er ikke alltid brøytet de heller, med tanke på at ved mye snøfall skal veiene holdes tilnærmet snøfrie, og det vil alltid bli noen kanter ved innkjøringene til rundkjøringer, i veikryss etc.

     

    Det beste er å a) ikke bruke bilen på vinteren, eller b) ta av fangere og slikt, og ha bilen i "vintermodus".

    7980297[/snapback]

     

    Ja, så absolutt.. Eller alternativ heving med ett regulerbart senkesett.. Men som nevnt tidligere, koster de 20.000 alle sammen, eller er det bare luft senking som ligger på den prisen? HUsker ikke helt hva det heter, det går vertfall ut på at de senker og hever bilen ved og pompe inn luft gjennom en kompresser som man sveriser fast under bilen..

  7. Og veier er ofte brøytet? ja..

    7977333[/snapback]

    Nei.

    Eller spørs hvor du har planlagt å kjøre.

    Når det snør konstant, så klarer de ikke å holde alle veier brøytet. De mere utenom byene blir kanskje litt skumle for deg :p

     

    Og når det er vått og sørpete ute?

    Det er ikke noe de brøyter vekk akkurat.

     

    Men det er mange andre også som senker bilen, så må regne med at det går greit.

    Men jeg foretrekker fremkommelighet fremfor utseende. :)

     

    Ikke at jeg synes sånn megastyling er noe fint, men om jeg skulle gjort noe slikt selv, så hadde jeg nok gjort det selv. Hadde ikke vært noe å skryte av akkurat om det var et verksted som gjorde det for meg.. :dontgetit:

    7977605[/snapback]

     

    Nei, hehe.. Men når man ikke har den kunskapen man burde ha gidder jeg ikke.. Blir for dumt og komme til ett verksted etter en uke med en "ihjel skrudd" bil og si at de skal fikse den:) Tror ikke det blir noe problem og kjøre den på veien :p Tenker litt på diverse måter og senke den med justerbart senkesett.. Har ikke du peiling på slikt?

  8. Jeg kommer til og ha en som er lavere, sitter klistret til bakken,

    7970289[/snapback]

    Og den skal brukes på norske veier?

    Hvordan har du planlagt å komme deg over fartshumper ect. ?

     

    Og slikt som jeg ser du har planlagt å style bilen, så sier jeg bare, "lykke til med å få den registrert" :thumbup:

    7971945[/snapback]

     

    Ja, det spørsmålet har jeg stilt meg selv og, finnes jo divere alternativer for hjusterbare dempere.. Følg med videre for updates. Kommer til og følge regler slik at den blir registrerbar, men det er jo fortsatt bare en gutte drøm som jeg har fryktelig lyst til og gjennomføre :thumbup:

  9. Den røde på bildet er ikke akkurat lav..

    Kan lett senkes en del mer uten at man har store problemer på fartshumper.. :)

    7972111[/snapback]

    For å ikke snakke om vinterstid. Pinglete plast og harde brøytekanter er ikke noe særlig

    7972577[/snapback]

     

    Sant nokk, plast skall nokk skruesfast til og tåle litt puddersnå. Men jeg har ikke tenkt og bruke den som traktor, holder den på veien, ikke utenfor. Og veier er ofte brøytet? ja..

  10. som dere ser, er det det samme boddy kitet på de 2 bilene, det vill si at det mest sansynlig ikke er spesial bygget...

    Hvor finner jeg dette?

    7911336[/snapback]

     

    Hei !

     

    Jeg kan sjekke litt, vet en kompis av meg var i handle dette settet til en 245 i sverige ! Skal høre om han husker hva det hette ! er 8-9 år siden !

     

    A.Ø :innocent:

    7967329[/snapback]

     

    Ja:) Vet det finnes masse av styling til Volvo i sverige og danmark, finnes ikke en dritt i Norge som noen med respekt for seg self kan finne på og sette på en volvo:) Finnes selfølgelig untak, men det er langt mellom hvert;D

  11. som dere ser, er det det samme boddy kitet på de 2 bilene, det vill si at det mest sansynlig ikke er spesial bygget...

    Hvor finner jeg dette?

    7911336[/snapback]

     

    Jeg hater volvo. rart at noen liker den :p, men ikke min smak....srry fant ikke den stylingen på nettet. hvis du ikke vet hva stylingen heter, og til hvilken modell den er til, så er det vanskelig å finne den på nettet.

    7966771[/snapback]

     

    De to bilene over er Volvo 745 og Volvo 240<3

  12. http://www.autodb.no/cgi-bin/car/prospect....94696&username=

    Her har du jo en bil som har endel styling, som er til salgs..

    Men må si den vinga var ganske stygg :thumbdown:

    7969697[/snapback]

     

    Ja, Men ikke helt min stil.. Jeg kommer til og ha en som er lavere, sitter klistret til bakken, utbygde hjulbuer og noen enorme felger, samt ett kit jeg ikke har sett makent til.. Det er ikke ett komplett skjørt sett, det er flere deler fra forskjellige sett. Jeg har sett de påmontert på bilen Neon utenfor ett verksted. Jeg kommer til og få bilen opbygget der.

  13. da tenker jeg på utbygging av hjul buer og boddy kit. Størrelser på felger og lys.

    Det meste som selges i nettbutikker på nettet er nokk lovelig?

    7947194[/snapback]

     

     

    Det første du bør gjøre er å finne ut hva slags bil du skal ha. F&F styling, aluvinge, neon osv gjør seg mye bedre på typiske japsebiler som Honda, Toyota, Mazda og Nissan. En på tyskere og amerikanere. Det stikker i hjertet hver gang jeg ser merce og bmw med alu og neonlys. Slikt er ikke pent altså.

     

    Dersom du skal ha alt det du nevner ovenfor så kan 50k bli litt lite faktisk.

     

    Selv om en ting selges på norske nettbutikker, betyr det ikke at det er lovlig.

     

    Felger, senking, store vinger osv MÅ godkjennes i vognkortet dersom det er X antall % større en orginalt.

    7954713[/snapback]

     

     

    Jo, jeg har sett en skikkelig tøff Neon. Den er ved oppbygging men den kommer til og bli rå. Jeg kommer ikke til og sette på alu spoiler og carbon deler. Jeg synes glassfiber/plast er penest. Så det kommer til og gå i plast på spoilere og kit.

     

    Jeg hvet det finnes croma eller lexus lys både fram og bak til Neon. Finner ingen av delene..

     

    50.000 for lite til styling? Hvis man gjør noe av arbeidet hjemme? Burde man gjøre det hvis man ikke har spessielt peiling? Isåfall, hvor mye penger er det lurt og ha reservert til styling av bilen?

×
×
  • Opprett ny...