Gå til innhold

Tygg3n

Medlemmer
  • Innlegg

    760
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tygg3n

  1. Er halvfornøyd med studieplassen min nå, men med den linjen der høres restetorget ut som tidenes gambling.

     

    Nei takk :(

     

    Edit: Ser nå at det kanskje var når en "takket ja til tilbud" å ikke om enn tok en titt der. Lettelse :)

  2. tja, hvorfor skal det være så galt å spise et allerede dødt menneskebarn når det er greit å drepe for så spise andre dyr?

    Vell, det blir jo i form av kannibalisme.

    Men er egentlig kannibalisme noe verre en å spise andre arter?

    Spør du fordi du helt ærlig ikke ser hva som skiller kannibalisme fra å spise andre arter, eller er du ute etter å trolle?

     

    Klart ville jeg ikke funnet på noe slikt, men er det egentlig noen grunn til at kannibalisme er galt?

     

    "Det er ekkelt" er ingen god grunn.

  3. Main streem klær er jeg ikke noe fan av. Altså et klesplagg som halve Norge også har. Med alt annet har man hvertfall en definert stil, som er ens egen, uansett om det er joggebukse-hettegenser, urbant, sossete eller chic. Også emo eller goth for den saks skyld. Alt er bedre enn main streem klær.

     

    Så det har ingenting å seie korleis ein brukar plagget og kombinerer det med andre plagg? Det viktigaste er at det er eit plagg ikkje alle har?

     

    Den grå cardiganen min frå H&M finst nok i mange skap i det vidstrakte land, men ser ikkje noko mindre bra ut når den er kombinert riktig av den grunn.

     

    Nei, det viktigste er å ikke være "main streem" !!

     

    Men fra spøg til revolver, er stilige ting i alle stilarter. Stort sett ivertfall.

  4. Stigmatisere

     

    Kommer fra det å korsfeste noen :)

    Nei, det gjør det ikke. Kommer fra ordet stigma, som betyr merke. Og har ingen direkte tilknytning til å korsfeste noen.

     

     

    On topic: Bankebiff

     

    Joda, mener å ha hørt at disse "sår-merkene" stammer fra merkene Jesus fikk, som følge av korsfestelse

     

    wikipedia om stigmata:

    Stigmata are bodily marks, sores, or sensations of pain in locations corresponding to the crucifixion wounds of Jesus.

  5. http://fitnessblogge...r-virkningslst/

     

    Og det skal sies at man ikke trenger kosttilskudd hvis man spiser riktig. Men det er det stort sett ingen som gjør, og det er nettopp derfor man supplementerer. I tilegg er det fleste late og gidder ikke å lage seg et skikkelig måltid før/etter trening, og da er det ingenting som slår en shake. Det er vel unødvendig å nevne at protein i pulverform er mye billigere en protein i form av kjøtt og fisk. Trening og kosthold er dyrt nok fra før.

     

    Mener også at NRK hadde en merkelig måte å framstille dette på, men såvidt eg forstod selger denne "Robert Eilertsen" kosttilskudd. Så kanskje til en viss grad innhabil.

     

    Men det sagt, var enig i mye han sa :)

  6. Filmen er ekte, var vel noen russere som drev på med det der. Helt sikkert gjort av andre også.

     

    At hjernen kan fungere ved hjelp av kunstige respirasjon- og næringskilder er vel ikke noen stor sak egentlig. Men å få dette til å fungere over lengre tid krever mye mer forskning. Hva poenget med forskningen er skal jeg ikke si så alt for sikkert, men om vi mennesker i framtiden kunne byttet ut såpass store og viktige organer som lunger osv. er det jo ett stort framsteg i legevitenskapen. Organer vi kan miste i ulykker osv.

     

     

    Jeg tror jeg skjønner hva du mener, Jeg antar at det var noe man måtte gjør for forskningen og at det ikke var noen annen måte gjøre det på.

    fortsatt en syk film.

    hvis det hadde vært en P.E.T.A da ville de frika ut :p .

     

    Jeg forsvarer det ikke, om du trodde det :)

  7. Filmen er ekte, var vel noen russere som drev på med det der. Helt sikkert gjort av andre også.

     

    At hjernen kan fungere ved hjelp av kunstige respirasjon- og næringskilder er vel ikke noen stor sak egentlig. Men å få dette til å fungere over lengre tid krever mye mer forskning. Hva poenget med forskningen er skal jeg ikke si så alt for sikkert, men om vi mennesker i framtiden kunne byttet ut såpass store og viktige organer som lunger osv. er det jo ett stort framsteg i legevitenskapen. Organer vi kan miste i ulykker osv.

  8. Vi ser jo allerede i denne diskusjonen at ekstremister har fått mere luft under vingene. De bruker ny forskning, vrir på det og driver angrep på "politisk korrekthet" Noe som jo er deres verste fiender.

    Visst det på grunn av denne forskningen skulle vise seg at det skal komme en oppblomstring av den tankegangen som blir ført av noen i denne diskusjonen her er det god grunn til bekymring.

    Den slags tankebaner er noe som burde høre fortiden til.

  9. Nei, sånn sett er jeg enig med deg. Har stort sett hele livet følt at forskning ikke bør ha restriksjoner av noe slag. Men hvorvidt rasetilhørlighet er noe vi bør forsterke via å gjøre sånn forskning til noe stort er jeg usikker på.

    Menneskers førsteintrykk er som regel tilhørlighet.

×
×
  • Opprett ny...