Gå til innhold

DaTe

Medlemmer
  • Innlegg

    225
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DaTe

  1. Holder da på enda jeg også. Litt foskjellige prosjekter på gang, men som sagt mest interessert i solja for tida, mangler 330k axp for AI 21, så snart er det på tide å forlate lvl 150 med han.

     

    Her er oppsettet til keeperen min: http://auno.org/ao/equip.php?saveid=134019 Tok litt tid med en del perkresets, men var morro. Gjorde jobben på lvl 134, men har levlet litt etter det.

     

    Håper å få engi til 200+ snart, det er så kjipt med TL/ breed locks. Han er 191 atm.

  2. Vel, vel.. en stund siden jeg var i dette forumet og snoket. Men har ikke gitt meg med AO enda jeg heller, selvom det var nære på rundt juletider. Etter å ha stormet mot 220 med MP'en syntes jeg at det ble for mye jobb liksom, og gikk litt trøtt ^^

     

    Så kom jeg på at en trenger ikke bare jage mot 220 hele tiden, det finnes faktisk andre levels å kose seg med som er moro. Det var da jeg børstet støv av f.eks soldieren. Han er nå AI 20, City raid er vel kanskje det gøyeste i AO etter min mening. Eneste problemet med han er at han har makset research for lvl 150, og jeg vil gjerne makse AI også, så det betyr at jeg må samle en del pool etterhvert.

     

    Det å samle pool har jeg god erfaring på min 167 enfo, hun har 165m i pool nå. Stoppet på 167 for å ha en toon som kunne rolle 200 missions, men regner med at det skal gå fort å levle til 174 når poolen er full :D

     

    Ellers har jeg de siste par ukene jobbet litt med en keeper. Den er lvl 134 og på tirsdag fikk han QL 223 Chosen chest på seg. Det var litt moro, hvis noen har et QL 220-225 Kyr sverd på RK 1 som er interessert i å bytte mot et QL 228. Har en type 112 så ønsker å TS'e det selv.

     

    Jobber med å levle opp en engi, er 184 atm. Men har ikke helt den store driven til å spille den. Det blir stort sett pocketing for den :p.

  3. Lørdag kveld gikk det ut melding om at det var (når jeg så det) 21 plasser ledig for Inferno key. MP manglet Inf key, så jeg spurte om å få være med. Gratis inferno key, det er ikke ofte man får tilbud om det. Men sånn var det altså.

     

    Det ble arrangert et fullt raid, 6 team. Tooner som var med var fra lvl 220 laveste var vel under 180. Et slikt raid uten kalre regler, ledelse har jo en tendens til å dra ut litt i tid.... som går afk, dør på veien dit, ikke vet helt hva de skal gjøre (fordi de ikke kan lese guiden som ble postet flere ganger) osv. osv. men etter en del om og men kom vi i gang.

     

    Når først vi startet tror jeg nok at det er den kjappeste nøkkelen som er utlevert. Etter at alle hadde fått den ble det snakk om Sanc key... Jeg syntes jo det var en god ide, og med 24 mann igjen la vi i vei på den oppgaven også, men det skulle vise seg å ta laaaang tid, heldigvis må man ikke være med på drepingen, må bare være i team og i samme sone for at missions skal oppdatere seg, og det hjalp jo litt.

     

    Sistemann som skal drepes er ganske drøy, og vi valgte å drepe adds først. Jeg var eneste MP der, og fikk klar melding når jeg var for sen med NSD på en mob ... så da var det bare å spamme NSD hele tiden. Men nå er begge nøkkelene på plass, mangler bare Ado sanc på MP nå.

  4. Jeg får gi etter for presset da ^^... noen mener det er for få som skriver her lenger. men hva skal en skrive da?

     

    Siden sist jeg skrev har jo 17.10 kommet og de fleste TL 7 er opptatt med APF, for å sikre seg de nye nanoene. Det har jeg forsåvidt nytt godt av med MP'en som har fått seg en del Axp, og har kommet til AI 15. Kommer ikke til å få de nye nanoene til MP på han, har Tigress og synes at den gjør bra damage. på lvl 213 kom han på 13 plass i et 40 manns Pande raid, så det er da ikke så galt.

     

    Nå er MP'en 217 og brukes som pocket for en ingeniør. Når jeg fikk på Tigress fant jeg ut at det ikke er bare greit å ha masse tradeskills, blir vnaskelig med IP for andre ting for tida. Derfor laget jeg en ingeniør, slik at han kan brukes til tradeskilling i stedet. Ikke noe twinkobjekt for å si det slik, men har skaffet noen venne CDR fra Foremans før jeg levlet videre. 106 nå, og kan snart teame med soldieren min. Etterhvert skal han få lov til å komme til Inferno og da kommer Enno til å få gjort en del research også.

     

    Status på resten av mine toons: Enno - jobber med research og AI levels men ikke så aktivt. MP 217 skal til 220 før mer research gjøres. Sold og Doc fortsatt 150 ikke fullført all research eller AI levels på de enda (fine å gjøre ground raids med) Adv 156 og skal levles på sikt, keeper 128 skal levles, Enno1337 167 - jobber med å fylle pool til 200m XP før hun kanskje skal levles. Trader 60, når engi levler litt mer og hun arver armor kan hun kaste 131 wrangle. Den andre engi 60 fortsatt.. dødende? lvl 10 newb island pvp fixeren var ikke vellykket, kun Atrox enf som gjelder der - så hun er lvl 15 nå. hmmmm.. NT'en ja fortsatt 162 dødende? Det er vel mine toons.

  5. Eg foreslår å gå over til Dreadloch Tigress.

     

    Tigress fikk jeg for en liten stund siden, men har ikke gjort strevet med å få den på enda. Er fortsatt 1hb, med Skylight skjoldet som adder litt hp. Har levlet til 212 for å få ny fight pet uten å gjøre så mye research, men nå er det vel på tide å gjøre unna noe av researchen.

     

    I går tanket jeg et Biodome raid med Enno, holdt agg hele tida, takket være ny single taunt fra 17.9 patchen. Det ble et spesielt raid. Craten som hostet raidet hadde aggro da han gikk inn og døde kjapt, så vi kunne ikke starte før han var tilbake igjen. Da gikk tida fort, og jeg begynte å bli nervøs for hvordan dette skulle gå. Men med 2x sold, 2xfix, 2xdoc, enf og keeper så forsvant HP'en til eika utrolig kjapt. Og skulle du ha sett, han hadde både crat og MP pet, så da var det bare å logge inn MP'en og jeg er klar til å spawne the Whiner når jeg blir 220.... må nesten bli 220 nå da.

  6. Kansje jeg skal aktivere min AO account igjen også.. tror min MP har Appa igjen for en ny mezzpet. Er den noe bra? Og en kompis av meg kjøpte alle VP'nanos til meg. Er det mer jeg vil trenge for å være spillbar igjen?

     

    Siste uka har jeg faktisk spilt MP igjen jeg og. Sist han levlet var 9 januar 2007, da ble han 201. Nå er han 209, fått gjort unna Alappaa, og Yidira er verdt strevet. Kommer til å forsøke å få tak i et nøkkelsett eller 2 til Biodome. Planen er 220 nå :) Ganske gøy å spille han igjen, i tillegg til at det er greit med en toon som kan lage Pocket bosser.

  7. b... hehe, har glemt dette forumet en stund, men ikke AO. Har fått spilt noe, og det viktigste som har skjedd er vel at jeg til slutt fikk meg Improved Mongo Crush!!!! <3 <3 <3 Så etter et par tre måneder uten at jeg gjorde noe med Enno, har jeg begynt så smått igjen med han også... :p

     

    Har fått tanket et Panderaid etter at jeg fikk I. Mongo... KJEMPE FORSKJELL, i tillegg til at jeg nå har 2 sec nano tick, er det hehe... nesten for enkelt å være tank i Pande nå. Men det var moro.

     

    Ellers siden sist jeg skrev er jeg ferdig med soldier foreløpig. Equipment config i sig, jobber med AI levels nå. I tillegg er jeg skremt over hvor enkelt det er (selv for en lvl 150 sold) å få kills i BS. Nerf soldiers :p

     

    Må nesten fortelle om et AI raid... Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kjøre et ground raid med min doc (144) og sold, men fikk med 2 andre fra org. 161 Enf og 175 sold. Det var egentlig meningen at vi skulle gjøre et ground, og at de også skulle få litt axp, men når generalen var død foreslo jeg at vi kunne forsøke oss i skipet. For mine to tooner (ja jeg var dual logget med sold og doc) var alt ombord på skipet blodrødt... skeptisk, men vi fortstatte til bossrommet, og der o.O <3 <3 var det et Cocoon rom. Kort fortalt, vi rensket skipet uten de største problmene, måtte bare CH 2 gang på enf mens vi sloss mot sjefen sjøl, dritgod tank! Det kjipe var at han bare hadde Enduring bots.. men, men det var verdt det likevel.

     

    Fikk et 239 CR til doc. Må vel snart begynne å få noen level på henne også, slik at hun kan få noen symbianter og decent armor. Har fullt sett med 210'ish Paramedics i inventory.

     

    I tillegg har jeg nå en lvl 10 fixer med all research gjort, fortsatt på øya og medlem av Island PvP alliance.. så hvis noen trenger hjelp til noe der så gi beskjed til en av toonene i sig.

  8. Så kan jeg heller fortelle om en hendelse da ...

     

    En i orgen kom seg til Ado i går, på lvl 150 (på tida da ja), men det er ikke det. Han hadde lyst til å gjøre litt research på hecks, og det er jo fint. Jeg hadde både doc og sold innloggget og holdt på med noen Ely quester for Spec 2.

     

    Så startet vi et team for Ado hecks. Han er enforcer og tank, jeg hadde doc (lvl 132 o.O) så da var det bare å fylle teamet. Først en crat (yay) og så to Mp'er. Sold var jo allerde i teamet, hehe. Etter noe om og men om plass gikk vi til Ado NN. Det var stilig, Crat stun i tillegg til 2xTumulten førte til at hecklerene som regel bare fikk inn et eller to treff før de lå i bakken. Så det ble lite trening med doc der, hadde jo 2xBelamorte også. Men så.... lagget enf til RK, og da måtte jeg tanke med sold, men det gikk det også.

     

    Sold er nå 146, og må snart inn i reperk for å få på noen OK symbianter. Og så må det grindes tokens igjen..... har snart 250, men missions går relativt kjapt med sold.

  9. ... så drepte vi GoT og GTA droppet på første kill. Så det eneste jeg mangler er DM/ML :)

     

    Pelisse of the Elysian Nymph er vel et godt alternativ for agent. De dropper jo reltaivt ofte nå om dagen. Er du heldig kan du til og med finne en på en død kropp. Pelisse finner du på named Dryads ved Shunpike, Ely.

  10. Jeg må le... Drama er jo moro, til en viss grad. Men hmmm.... er det ikke et spill vi diskuterer? Hva kan vel være så seriøst at det må krangles... jeg bare lurer. Vel, vel...

     

    Sold/ doc er nå 132/131, begge i Ado og har startet brainquest for doc. Må nok ha litt hjelp fra org for å klare den med sold. Når det gjelder doc klarer jeg meg selv med Enno. Kan kaste alle de nye nanoene til Enno med CI btw. det er jo kjekt.

     

    Keeperen fikk 1k token board, og levlet han til 118.. men har en pause nå med han til jeg skal reperke sold/ doc.

     

    Hehe... var tank i APF 35 her om dagen, det ble litt sånn der. Ble spurt om jeg kunne komme mens jeg holdt på med å få doc til Ado, og da hadde raidstyrken allerede kommet seg inn når jeg kom. Rakk nesten ikke å buffe før de satte avsted... ikke hadde jeg med meg Nano rechargers heller, så det ble litt kaos ja. Men ingen døde så det var jo greit. Masse axp, og næremer meg AI 23.

  11. Nå er det mange ting på gang på en gang.

     

    Doc/ Sold er nå 109/ 108, og klarer seg godt på Ely hecks alene. Nesten litt bedre alene, for da slipper en å dra på folk som ikke klarer å styre seg og puller adds hehe... Men selvfølgelig om en får tak i en god tank er det perfekt. Litt komplisert er det jo å tanke samtidig som man skal heale. Men det har gått helt fint siden level 100 da jeg startet. Har jo noen outside buffs da.

     

    Keeperen min har også kommet litt bedre i gang. Endelig ferdig med tokenboardet. Et must for trox keeper, er nå level 108. Hadde det kjempemoro i går med et relativt lavt team, med adv som healer + min heal aura. Hele tida på grensen til at vi klarte oss, men det gikk overraskende bra.

     

    Så er bare spøsmålet hvilke tooner jeg skal jobbe med fremover da... alle tre sannsynligvis :) Enno mangler fortsatt å gjøre The Informant for å få I. Mongo, men håper å kunne få tid til det snart. Enno1337 er på vent foreløpig, skal ha inn noen Persisting og Living symbs på henne.

  12. Jeg spilte jo bare med på spøken da :dontgetit: :!:

     

    Enfo er <3<3 i BS... Bio Cocoon -> Cap alle basene mens clan skyter på deg -> Rage -> Spring til neste base

     

     

    Kos deg da du er høyerelevel da agenter og soldier gjør 10k AS og 10k+ i cocoon, deretter gjør 3-5k dmg etter cocoon :p Da skal du se hvor moro det blir! :p

    Jepp, det er en grunn til at jeg ikke har Enno på BS.... PvM 220 enf er ikke så bra i PvP, det går mye bedre på TL 5. Men for øyeblikket er jeg mer opptatt av å spille på sold/ doc og keeper. Keeperen er lvl 100 og farmer tokens for øyeblikket, mangler litt under 600 tokens før han skal levles videre. Sold/ doc er 75 nå, der skal det 100k axp til før de levler videre. AI 8 er ok, og groundraids er fortsatt ganske enkle med kun de 2 innlogget. litt vanskelig å få fullt team, så det blir stort sett ground raids med bare de 2. har kun vært med på et fullt raid. Da var vi 4 i team, min doc og sold + en sold og en fix. det var litt kult da :) klarte hele skipet selvom jeg var doc og tank hehe.

  13. meh... får skrive litt jeg da. Har jobbet litt med noen lowbies i det siste. Doc og sold er fortsatt lvl 60, men har nå fått inn nye implants og på armor (ikke medsuit). Har gjort et par tre ground raids med disse uten hell. Litt kjipt at det er så vanskelig å få til fulle raid på den levelen. Med diverse buffer fra mine andre toons er Aztur ikke lenger skremmende, så om noen trenger en 'Styg' eller andre ting fra ToTW... si i fra (RK1). Får se hvor lenge de skal være lvl 60, men har et par AI levels å gjøre unna.

     

    Har også fått inn nye implants på keeperen, og fått på plass SOTI. Selv om han fortsatt repeker så gjør han bra damage på tiigs. Over 2k crits :) Han er nå lvl 84.

     

    OG!!! så har jeg endelig fått på plass symbianter i adventureren, så nå skal jeg vel blåse liv i den også tenker jeg. Huff så mye å gjøre, men så lite tid å gjøre det på.

     

    Org'en er veldig akiv med Dread Bosser for tida. Leter etter en D.shark, har fått det meste av det andre, så mange har fått oppgradert seg med Dreadlock ting. Jeg fikk til og med en Bear og endurance booster på Enno1337.

  14. Heisann. Vært litt lite liv i det siste her ;)

     

    Holder på med NTen min for øyblikket, er 158 nå, Skal se om jeg kan få lekt meg litt pvp-messig på level 165. Møttet Date\Enno i BS tidligere idag, da måtte jeg jo selvfølgelig roote\blinde han så mye som mulig ;)

    ...

    Kan vel ikke la det gå forbi uten å kommentere, kan jeg? Eller... jo jeg kan det, bare en liiiiten kommentar: Drains suger

     

    Ellers er det alltid hyggelig å treffe folk fra forumet ingame.

     

    Har slitt et par dager med å få registrert betalingen på hovekontoen. Men nå er det i orden, og jeg kan spille på hele registeret igjen. Var med på å drepe Dreadlock bossen i TLR for et par dager siden, med Enno1337. Fikk loote Endurance booster og Bear. Egentlig noe dritt det, for da må jeg vel kanskje levle henne opp litt likevel. Men jeg mangler fortsatt masse AI før det skal skje.

  15. hmmm.... hva kan man si? Steiden i gang med ny toon, det var da svært :) Neida, kjempegreier! Og well done, ikke mange som klarer å drepe supermusa der nede. De fleste stikker av når de ser han hehe. Men med en del Outside Buffs er det mulig å drepe han alene som du sier.

     

    Jeg gleder meg til å campe Aztur for boka til deg, kan jo ikke levle min doc og sold før du har den hehe. Husk på Nelebs robe når du blir 41, bedre mods på den enn Nasc cloaken.

     

    Men det kan ta litt tid før jeg kan drepe han, er dypt nede i twinking av min (MA, opi ^^) doc og sold. De er 60, og jeg skal ha på AI tankarmor på sold, har fått laget den uten å spandere en eneste IP på ME. QL 115'ish implants, Maestro ME, expertise og city buff. Har lært meg at det lønner å være kjip på IP. Må ha inn noen stam/ str implants før den går på. Etter det kan jeg tenke på vanlige implants. Må kalkulere litt og se hvor mye arbeid jeg vil legge ned, har jo tenkt å levle ganske kjapt igjen. Satser på ca QL 150 implants for Våpen skills, resten blir nok bastert på 125 implants fra sup store. Jeg fikk fatt i en Cure for Baldness, og trenger 500 Pharma Tech for å få på den, kommer til å gjøre på samme måte med den som AI tanken. Ellers hadde jeg tenkt å forsøke å få på en Elysian Protector's Cuirass også. Årsak til at jeg legger ned litt arbeid på de to, selvom de skal levles videre, er at jeg ønsker å holde tritt med AI levels samtidig.

     

    Enno1337 holder stort sett på med BS og AI når jeg får til det, så ikke så mye å fortelle der. Bestemte meg for å ta noen missions for å finne reflect bracers. Etter en 5-6 missions (QL196) fant jeg det jeg lette etter.... men hva hjalp det. QL 200 bracers er TL 6 req. :( Men uansett er det godt å se at en capper Sneak Attack på 200 mobs :p Beste Crit i mission har vært 4,9k, det er da ikke så galt det heller. Jeg får rulle lavere missions og se om jeg er heldig igjen.

     

    Enno står fortsatt uten Improve Mongo og ultra mega gigasuper duper SL ess. Men org'en har fått en god del flere medlemmer siste tida, og det skulle være mulig å få i gang noe alvorlig der nå :)

  16. "Problemet" var at han tok den, men vi deler fortjenesten så fort vi får solgt den. Sjansene er jo like store som å vinne i lotto på en slik drop :!:

    Er det? Da har jammen jeg også vunnet i lotto :p Fant nemlig en slik disk på en Dyna en gang. For å si det slik, det var ikke problemer å få solgt den. La den ut på forumet, og i løpet av 10 minutter var den borte :) Fikk god pris også, tror jeg da. 200m er ikke å forakte, men de penga ble brukt til hansker til Enno1337...så pengene forsvinner fort igjen. haha.

  17. Apropos heldig.. Stakk en tur til Mort med min Martial Artist for en stund tilbake for å ha det litt moro. Der møtte jeg på en gammel kjenning av meg, vi teamet og drepte to Cyborgs. Og dermed droppet det en Grid Armor MK4 disc. Fy f*en.

    Herlig!!! det er jo sinnsykt deilig, og et løft for den personlige økonomien.

  18. Heldig??? joa, jeg var nok det i går. Etter å ha fått doc og sold til 60 i går (hehe ferdig med research også :p), tenkte jeg at det måtte være på sin plass å starte camping av Aztur. Enhver doc bør jo ha boka si. Var litt usikker på om jeg kunne gjøre det, har jo ikke endret så fryktelig mye på oppsett siden lvl 25, det kommer nå etter litt omlegging av perker mv. Et lite stykke inn i ToTW traff jeg på en doc som var der med sin lille enf, han joinet teamet og så var det bare å rase ned.

     

    Først Uklesh, og der for første gang fikk jeg se Frozen tear... det var jo kult, så datt de andre etterhvert, men ingen bok da. Raste rundt litt til der nede, drepte Lien for DM til den lille enf osv. og drepte trioen igjen... fortsatt ingenting. MEN på tredje forsøk hadde han boka i lommene, det var herlig. Han jeg var med hadde måttet drepe Aztur 30 ganger før han hadde fått boka. Kanskje det er noe i det at om en teamer med noen som har det man leter etter så øker droprate XD Eller kanskje jeg bare var fryktelig heldig.

  19. Det er sant, tenkte ikkje over det :)

     

    Vilket våpen burde eg bruke i lvl 150 når eg skal parkere han i det lvl for ein lang periode?

    Du sier at du fikk på et Kyr sverd på lvl 130, og dette funker bra i Ado. Men i soner under Ado, RK og mot aliens er Pained Panther bedre.

     

    Jeg antar at siden du sier du skal være 150 lenge, så satser du på Sector 10, og kanskje litt BS.

     

    Kyr blir bedre når du kan få på ca QL 220. PP er også bedre i PvP, da denne er raskere og mye høyere max damage. Men ikke spør meg om PvP, der er jeg rimelig blank. Min taktikk der er Full def, rage hele tida og spamme absorbs.

  20. Delutte er litt beskjeden, så jeg tenkte at jeg burde gi han litt credit :) Top DD i Pande for tida, kan tenke meg at det er moro. Ikke nok med det, men et lite hav foran de andre.

     

    For min egen del avventer jeg litt med TL 7 ting. Koser meg med lave alts i stedet. Holdt en del Ground raids med en doc og sold (lvl 37) Har til og med fått phats xD. Så soldieren har Supple chest haha. Har også en Spiritual bot, men gadd ikke lage armor av den.

     

    Men nå er AI levels maxet atm, så da blir det litt levling på de to. Lvl 50 nå, og jobber med å fullføre research på de. Kan være at jeg tar en pause etter at research er ferdig, for å få semitwinke litt da. Tar det litt pø om pø. Kjekt å ha noen høye alts for OB når en skal ut å jakte i SL, CM/ Web/ PNH for doc er glitrende.

  21. Innlegg nr 200 for min del. Bruker det til å informere om ny toon i sig. Mangler noen AI levels, ellers funker hun bra :p

     

    Grats med 200.

    For min del må ganske mye endres, så mye at det ville krevd ett helt nytt spill, bl.a aimed shot slik vi kjenner det i dag ville blitt agent only og med en mye lengre cooldown.

    Slik som det er i dag med at alle dytter ip i AS og løper rundt med mer eller mindre vellykkede sidearms bare ler jeg av.

    En annen ting er selvsagt at i low level twink war er det kun agent og trader som gjelder.. hva slags ********* lager ett spill hvor to klasser kan dominere og lar dette vare i årevis?!?. Jeg håper i allefall de som kom på denne genistreken _IKKE_ er med på å utvikle AOC. For å være på den sikre siden har jeg bestemt meg for å spille Ranger der... man vet aldri.

     

    Auda.. ble noe engasjert der.. litt selvsensur og klapp på skuldrene til alle:)

     

    Henning

     

    hehe

×
×
  • Opprett ny...