Gå til innhold

Uglegutt

Medlemmer
  • Innlegg

    2 294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Uglegutt

  1. Hei.

     

    Er helt ubrukelig på bil selv og var uheldig å slippe clutchen mens bilen stod i gir i garasjen i dag tidlig. Hørte et smell og en svidd lukt, og nå vil ikke bilen starte i det hele tatt. Alle varsellampene lyser og det er nok av strøm i batteriet. Det kommer ingen "klikkelyd" når jeg vrir om tenningen. Hva kan være ødelagt og hvor dyrt evt å fikse?

  2. Slutt å syte og klage.. hva hadde dere ventet? ett mirakel?? dette har ligget i kortene lenge :roll: Jeg for min del skal kjøpe meg en FX-8120 og kose meg med den frem til Piledriver kommer :yes:

    Jaja, alle kan gå for dårlige kjøp iblandt...

     

     

    Kremt; f.eks 4 stk ati skjermkort som ikkje kunne brukes sammen. Ikkje sant Kent? :p

    haha :!: har ikke bestemt meg enda.. men i forhold til 2500K er da ikke fx8120 så ille ;) Men kommer uansett til å vente til prisen har ramlet litt, nå er den for høy i forhold til ytelse..

     

    Ja... det der crossfireX oppsettet mitt var vel ca 1 år for tidlig i forhold til driverene, hehe :blush: edit: er vel 4-5 år siden nå :hmm:

     

    men det så da kult ut :D (selv med Zalman'en plassert feil)

     

    ser ikke så værst ut nei, uff som tiden flyr..

  3. Slutt å syte og klage.. hva hadde dere ventet? ett mirakel?? dette har ligget i kortene lenge :roll: Jeg for min del skal kjøpe meg en FX-8120 og kose meg med den frem til Piledriver kommer :yes:

    Jaja, alle kan gå for dårlige kjøp iblandt...

     

     

    Kremt; f.eks 4 stk ati skjermkort som ikkje kunne brukes sammen. Ikkje sant Kent? :p

    haha

     

    Antar de greier å hente seg inn litt på bedre cache latency etterhvert, så klarer den kanskje å slå thuban på sikt...

  4. Noen som spiller på Norn? Tenkte å gå tilbake til WAR, men gidder ikke hvis det er fylt av zergs på det ene laget. Og hva har skjedd med WAR-europe.com?

    Både Norn og Azgal, de to siste engelske serverne, er ok mtp balanse. Når det gjelder zerging så er det stort sett det som foregår i orvr. Scenarios er ok.

     

    Mythic har tatt over driften av de europeiske serverene, så GOA er ute av bildet. Vi bruker Warhammeronline.com eller Warhammeralliance.com for å trolle og e-peene. :p

  5. Fin liten info post der Uglegutt. Reaktiverte nettopp og flyttet mine order chars til Karak-Azgal. Istedet for å starte på min L37WH som noob (flaut) laget jeg en Archmage "Erkemagusa" (L29 nå). I scenarier havner alltid litt midt på treet i healing, men WP spillere er av og til helt rå andre ganger suger de bikkjeballer. Det handler vel litt om samarbeid også. hvis jeg forstår deg rett trenger de kampfeller rundt seg for å få uttelling for heals? Når jeg løper rundt med en dyktig tank som guard blir det ofte mye renown selv om jeg ikke healer mest. Rune Priests hevder seg alltid som healers, og jeg liker veldig godt den aoe dot runen som de kan gi til alle i gruppen.

     

    Synd det ikke er flere ORvR server igjen i europa. Likte de jeg. Pleide å dra på solo raid i motstanderens PQ områder med min WH :)

     

    Savner også orvr serverne, men de gjorde en feil når de lot folk gå ned i tieren under sin egen og ganke, det har ingenting med orvr å gjøre, og resulterte i at ingen gadd å lage nye chars der. En annen ting som var litt dumt var at du ble chickened med en gang du gikk ned i tieren to nivå under deg i pve området, ble vanskelig å gjennomføre "token unlock quests" i de lavere tiers da. Skulle heller vært slik at du ble chickened hvis du angrep noen, slik det er på core serverne.

     

    Runepriestene er rå, også kjent som AP batteri, bra on-the move heals, og ganske god utility generelt. Ikke så squishy som destro mirroret, Zealoten. AMs har de råeste single target heals og sinnsvake healing tactics. Wild healing og Desperation blant annet. Wild healing, Desperation, Funnel Essence og AP leechen er sinnsvakt gode. Kan heale non stop. Ellers har de også en god dps å skilte med om man ønsker det, litt samme gear problem som alle healer vel og merke. Antar at AMs vil bli nerfet etterhvert, de er sinnsykt gode nå.

     

    Har en Shaman selv, og de når ikke en AM opp til knærne mtp healing output, selv om Shamanen har andre fordeler, nemlig racial tactics som Run Away! og Watzat Behind Ya?, auto detaunt on hit 25%. (bruker for øvrig ingen av dem, men en odjira i skoa og fokus på positioning i stedet til vanlig.)

  6. Spiller du noe mer, Ugle?

    Har blitt lite i det siste, vært opptatt på andre fronter. Er kanskje naturlig med en pause nå mot sommeren uansett. Har blitt litt BC2 de få gangene jeg har hatt tid de siste ukene. Er blitt en jævel med ag'en. :D

     

    Edit:

     

    Jeg spiller forresten WP'en min stort sett som dps/melee heal, og det er ingen tvil om at du gimper deg veldig. Det er veldig gear avhengig, og før RR55, (for invader/conqueror armor set combo) må du regne med dårlige resultater. Når det er sagt er det hundre ganger så moro som å spille healbot. (Nå zerger ikke jeg så ofte heller, mest scens og solo roaming. For zerging er det bare å respecce).

    I PVE er melee healing helt kurant, har melee healet både Lost Vale og Tomb of the Vulture Lord med crappy gear. (med en god main healer vel og merke ;))

     

    Som healbot så er du en av de mest overpowered klassene i spillet (fortsatt), og utfordringen går egentlig på hvor mange fiender du kan tanke mens du holder gruppa di oppe med AoE healen din, som for øvrig er den eneste som er verdt en global cooldown. Det er veldig effektivt for renown farming, men blir fort litt ensformig. Ville heller laget en runepriest for healbotting, det blir ikke så ensformig.

     

    Dps runepriester har blitt buffet litt i den siste patchen, men du vil fortsatt være som en maskot å regne. ;)

  7. Er det slik at BG kø tid er nevneverdig kortere på noen servere enn andre? F.eks servere med low population.

    Det er bare to europeiske engelske servere igjen, begge to har god population.

    Karak Norn er Destruction dominert, hvis du roller en Order toon der vil du garantert få scenario pops nesten umiddelbart. Karak Azgal er motsatt, Order dominert, men ikke så stor forskjell på faksjonene. Der bør du da rolle Destruction toons..

  8. Hei, jeg er en stor fan av Warhammer universet og vurderer dette, men hvordan er det med kamper og servere? Jeg har veldig lyst på et Warhammer spill med store kamper bestående av spillere. Jeg har dog hørt at spillet sliter med å holde spillere.

     

    Noen som kan gi meg noen innspill? :)

    Last ned endless free trial versjonen (bare ca 1 GB) og forsøk selv :) Da kan du spille opp til og med rank 10 og få følelsen med spillet.

×
×
  • Opprett ny...