Gå til innhold

mopplest

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mopplest

  1. Jeg kjenner Ole Runar Gillebo (mgp jr. vinner `06:P) og jeg har hilst på Bjarne Brønnbo, Så har jeg tatt Gaute Ormåsen i hånda:O Så kjenner jeg søskenbarnet til Gaute Grøtta Grav. Så har søskenbarnet til gammeltanta mi vært på tore på sportet, og dermed fant vi ut at JEG er i slekt med dronning elisabeth i England:O:O:O Slå den dere:P (Vil ikke si hvor langt "utti"):p Vennina mi er 3mening med hun som ble top moddel `06 i Norge:D Jeg har også snakket en god del med Erik Hoftun (Siden pappa gikk i klassen hans før...) Så har broren til Per Ciljan Skjelbred trenet oss (Skole korpset) i å masjere... (Han er med i Kongens garde:P) Mere kommer jeg ikke på:p Så har jeg også møtt MANGE kjendiser... Men kommer ikke på noen nå.. *Sovner*

  2. Jeg er ikke helt sikker på hvor dette skulle...

     

    Hei, jeg har problemer med web-tv... Jeg kjøpte meg igår uke kort til web-tv (TV2), men det har seg sånn at jeg ikke klarer å se filmer eller episoder med det.. Det står at det er gyldig på "min web-tv" eller hva det nå het, og det står også at jeg har bestilt tv2 web-tv _+_... Så det skal egentlig gå, så er det noen som vet om dette problemet? Når jeg skal se episoder og div. så blir det bare en svart skjerm, Så akkurat når jeg trykker på står det "åpner..." det varer sikkert bare i 2 sec. så er alt vanlig, bortsett fra at skjermen er svart og jeg hører ingen lyd seff... Så prøver jeg å trykke "play" men det går heller ikke, for knappen er "locked", altså at den er grå i steden for svart, hvis dere forstår:P håper noen kan hjelpe meg med problemer... Var dette litt uklart, så spørr gjerne!

  3. name er navnet på button, det kan ikke ha mellomrom og helst bare små bokstaver for enkelhetenskyld.

    Endre name="Slett bruker" til name="slett" pls

     

    PHP

    <?php

    if (isset($_POST['slett'])) {

    $bruker $_POST['brukernavn'];

    $sql "DELETE FROM users WHERE username='$bruker' LIMIT 0,1";

    $result mysql_query($sql);

    $slettet mysql_affected_rows($result);

    if (($slettet &#33;= 0) && ($slettet != -1))

    echo 'Brukeren ' $bruker ' er slettet.';

    }

    ?>

    kanskje?

    7477519[/snapback]

    Hmm.. username='$bruker' Blir ikke det: $_POST['bruker'] <-Hvis det var det felte mitt skulle hete :blush: ;P

     

    EDIT: Tenkte feil.. Så ikke variabelen der :blush:

     

    Enn de rare tegna her da: if (($slettet != 0) :p -> ! <- Har jeg aldri sett før? Er det noe HTML ting det da eller:P?

  4. Hallais. Har tenkt til å lage et script der jeg har et panel. På dette panelet får jeg opp en liste med alle brukerene som jeg har registrert i databasen (MySQL). Det jeg plages med er hvordan kan jeg lage to knapper, ved siden av navnet til den som har registrert seg, som har DELETE og UPDATE funksjonen?

     

    Hadde tenkt å bruke row, men er ikke sikker på hva som er enklest.

    7461174[/snapback]

     

    Er med i gjengen:) Det noen kan lage er en funskjon som man kan skrive inn brukeren man vil slette i en tekst fil og så trykker man inn knappen "slett." Det er såfall en slik funksjon jeg trenger nå, EKS:

     

    <form action='eks.php' method='post'>

    <input type='text' name='brukernavn'>

    <input type='submit' name='Slett bruker' value='slett bruker'>

    Så gjør eks.php resten av handlingen:)

     

    Håper noen kan hjelpe meg med funksjonen der:) (Trenger kun det jeg har sagt nå:) Det er bare å bruke include('config.php'); så er det ingen flere ting du trenger å vite:) users heter tablen og username heter kolonnen til brukernavn:))

  5. Hei, jeg lurte på om det var noen her som gidder å lage en liten funksjon til meg:) Det har seg sånn at jeg _PRØVER_ Å lage et lite spill:P Det er bare et lett spill altså:p Det denne "ran spiller funksjonen" Skal gjøre er å trekke fra penger fra databasen og legge til penger i den andre brukeren. Noe sånt som på nordicmafia, men der heter det "Utpressing"... Etter ver "Ran spiller" En bruker trykker på skal det gå 100sec. Hvis du GIDDER, så hadde det vært kjekt om du laget sånn at han går opp 1 level for vær gang.

     

    INFO:

    - config.php har jeg seff...

    - Tabellen heter "users"

    - level feltet kaller jeg for "level"

    - penge feltet kaller jeg for "penger"

    - For hver gang brukeren trykker på "Ran spiller" Så skal han tjene 1kr. - 400kr. Rettlere sagt skal han/hun HELE tiden tjene på det:) (Hvis du lager en funksjon sånn at han går opp 1 level hver gang, så skal han gjøre det også:) Eller han skal altså gå opp 1 level for hver gang han utfører denne handlingen:D)

     

    Håper dette var nåkk info til at du skal klare å lage denne funksjonen:) Hvis det er mere du lurer på så er det bare å spørre ivei!

     

    EDIT:

    [LØST]

  6. Hei, er det noen av dere som har et fint forum? noe sånt som nordicmafia btw. Jeg vil ikke ha noe som f.eks. phpBB sine forum osv. men jeg vil ha noe lett. noe som er lett å laste opp.. Jeg har nå laget logginn system, profil system og rediger profil system. Så nå trenger jeg et forum.

     

    PS. når de legger inn et innlegg eller en ny tråd, skal det stå brukernavnet til den som er logget inn.. Eller til den som skrev tråden/innlegget.

     

    Det ble kanskje litt rotete, men jeg håper dere forstår:)

     

    Ekstra: Jeg ser også etter en gjestebok med antibot kode. (Trenger ikke være så avansert) men jeg vil at beskjedene skal være i en database:)

  7. Jeg tenkte å lage et bedre admin panel. Å derfor lurte jeg på om dere hadde noen forslag. (Eller jeg lurer på om dere har noen koder. Nei, jeg betaler ikke noe.) Som f.eks. unlink() funksjon. Sånn at jeg kan slette sider osv. Så lurte jeg også på om noen gidda å lage sånn at jeg kunne redigere sider. (Sånn at jeg ikke trenger å bruke ftp mere)

     

    Info:

    - Jeg har lyst på unlink() funksjon (EDIT: Sånn at det er mulig å slette linker fra siden)

    - Jeg har lyst på sånn at jeg kan redigere sider.

    - Jeg har lyst på sånn at jeg kan årdne nye sider.

     

    Håper noe gidder å lage såfall en av tingene:) Helst sånn at jeg kan redigere sider:) Å jeg tar gjerne imot guider som viser hvordan jeg kan lage noe sånt. Eller, jeg tar imot alle svar:D

     

    EDIT: Ops, jeg la det visst på feil forum, men jeg håper det ikke har noen mye å si:) Bare flytt det om nødvendig:D

    -

    MoppLest

  8. Haha, hvis du ikke vet hvordan du gjør sånn at du for en "knapp" til å føre deg til en annen side, så nepper jeg du har laget et helt spill! LOL!:p

     

    <form action='link.php' method='post'>

    <input type='submit' value'lol!' name='haha!'>

     

    Den fører deg til www.domene.no/link.php.

    Lykke til:tease:

    EDIT; Som ernie sier, jeg tror ingen av oss er synske, så det beste er at du forklarer problemet _DOBBELT_ Så godt, eller at du gir oss noen koder som forklarer oss litt mere...

  9. Jeg lurte på om det fantes en mappe/program der jeg kan sette passord på en mappa som jeg kan legge evt. Hemmelige ting i. Ja, jeg har også passord med innlogging av brukerkontoen min (Jeg har XP) Er det noe mere dere lurer på er det bare å spørre:) Jeg har søkt litt her og der men finner ikke noe konkrete svar...

  10. Hva med generell programmering?

     

    Å nei, jeg gidder ikke lære meg c/c++ eller visual basic osv osv...

     

    Eller, du vil ikke programmere, så da passer det ikke inn der heller. Da har det jo ingenting med programmering å gjøre.

    7122126[/snapback]

    PS. Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle legge dette, men det ble her...

    Kan du lese det der helt til du forstår hva jeg mener:) Takk på forhånd. Så kan du også være så snill å si hvor jeg skal legge det da..:)

  11. Hei, jeg lurte på om det fantes noen macro programs som eks. ACtool, men Actool har en feil som plager meg litt:P Det er sånn at jeg trykker start så må jeg være på siden/der den skal gjøre det jeg skriver cammands ting tangen:P Hvis dere forstår:P Eller jeg forklarer bedre;

    Når jeg trykker på start starter la meg si "boten". men da kan jeg liksom ikke gjøre andre ting på dataen imens den går på en annen side f.eks. Så derfor lurte jeg på om noen visste om et sånt program jeg kan evt. lage boten til spill osv.:) (Jeg tenkte å lage bot til å slette 30000 meldinger i en gjestebok som jeg har på ett spill... Det som er problemet er at jeg kun kan slette en og en melding... Ja, jeg har prøvd å kontaktet admin, men de svarer ikke.. Men derfor lurte jeg på om det fantes et slikt program jeg ber om:) å jeg trenger det ikke til bare å slette meldingene, men også noen annet... Eller rettlere sagt: Jeg vil ha et program sånn som f.eks. ACtool, men det skal gå ann å holde på med f.eks. mIRC samtidig som at boten jobber med noe annet enn at den forsyrrer det jeg holder på med:) Å nei, jeg gidder ikke lære meg c/c++ eller visual basic osv osv...

     

    PS. Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle legge dette, men det ble her...

     

    Tar imot alle svar...

  12. Nei, siden er dårlig... Å hvis vi verver folk får vi ikke snadderdollar... men hvis vi verver folk kan vi _VINNE_ snadderdollar.. Men uansett er liksom siden HELT idiotisk dårlig. +at jeg vil bare gjøre det plagsomt for snadder.com. Jeg laga meg en bot som spamma FULLT av Gjestebøker.. men jeg kan ikke lage en bot som skriver forskjellige ting. For jeg bruker et program som heter actool, og der kan man ikke skrive rand() osv:P

  13. Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle legge dette, men jeg la det her. Så visste jeg eller ikke hva jeg akkurat skulle kalle dette:P

     

    Jeg lurte på om det var noen som har gidda å lage en verve bot til et spill/blogg er ikke helt sikker på hva det er for noe:P Det er sånn at du kan verve folk osv.

     

    Verve link: Fjernet av moderator

     

    Så lurte jeg på om noen har gidda å lage bot til det der.. PS. trenger ikke å ha sånn seriøse brukernavn, men sånn at den verver mange folk på kort tid...

     

    Info:

    -Den skal skrive inn brukernavn, passord og mail (mailen må ha med @)

    -Boten trenger ikke å ha seriøse brukernavn og passord.. Kan jo derfor bruke rand() ;)

     

    Så egentlig tror jeg ikke dette har vært noen sak for di som kan php:)

    Jeg kan jo også spørre om noen gidder å lage bot med c/c++ ;) Har ikke noe si. men hvis noen lager bot med c/c++ så vil jeg gjerne ha sånn at de må skrive inn link til verve tingen, så andre også kan få bruk for den;) Håper noen gidder å hjelpe meg med dette store/lille prosjektet...

     

    Jeg vil lage bot grunnet; at den siden der er jo så fatal teit å dårlig:S og jeg håper noen er enige. Tenk at folk bruker penger på å kjøpe seg noe som heter "snadderdollar" Altså 15 åringer som kjøper seg sånne ting, det er jo helt på trynet.. Den barnslige siden wett:P

     

    Er det noe mere du lurer på som ikke jeg har svart på så er det bare å spørre hva jeg mener;)

    Tar alle svar gått om. Å Hvis ikke denne tråden egner seg til dette forumet så bare slett den...

  14. Hei, jeg lurte på om det var noen som vet om et kontakt skjema jeg kan finne på nette som jeg kan legge inn på hjemmesiden min.

    Info:

    -Jeg vil at meldignene skal entet lagres som ei kontakt.txt direkte på ftp.Eller at jeg får et admin system (Det jeg ønsker mest)... Og siste "eller" at jeg får spørsmålene på mail:)

    -Det skal helst være med antibot kode.

    -De må fylle ut 4 felter.

    *Navn:

    *Brukernavn:

    *Epost:

    *Beskjed/spørsmål:

    Håper noen kan hjelpe meg med (å finne eller lage) dette kontakt systemet.

×
×
  • Opprett ny...