Gå til innhold

Jullarn

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jullarn

  1. Sitter på trådløst, og gadd ikke koble opp nettverkskabel :p

    Men prøvde det trikset ved forrige oppdatering, og jeg fikk det ikke til da, så jeg regner ikke med å få det til nå heller.

     

    Trenger ikke nettverkskabel. Deaktiver det trådløse nettverket etter ca 3 sek.

  2. Blunder: tok du en device reset etter oppdateringen eller ei?

     

    Har forsåvidt også skrudd av ubrulelig locationbased services, uten at jeg vet hvor mye det har å si.

     

    Edit: har ikke lagt merke til noe støy selv.

    Hvordan tar du en device reset?

  3. Har fått batteriet til å vare nesten 3 døgn med minimalt bruk. I natt brukte den 50% av batteriet og den fortsetter og bruke masse strøm uten å være i bruk. Hva gjør dette? Tlf har de samme innst. som den har hatt hele tiden.

    Min telefon hadde også en slik raptus. Brukte 100% iløpet av 7 timer mens jeg var på jobb. Men det skjedde bare en gang. Lurer barempå at det kan ha vært ett program i bakgrunnen som kjørte som gjorde at batteriet ble tappet.

    Nå etter en dag så har jeg som regel 30-35% igjen av batteriet

    Har satt tlf i batterisparemodus. Batteri varte ikke et døgn og har hatt to korte samtaler.

  4. Om du kan vente, så gjør det. Syntes jeg. Det kommer sikkert en Lumia 900 i løpet av 3 måneder eller noe slikt. Eller om du venter til sen høst hvor man får den oppdateringa hvor man får flerkjerne og NFC blant annet. WP8 og hele greia. Men jeg ville venta til Lumia 910 som sikkert kommer. Jeg hadde venta om ikke den knappen hadde klikka. Det som er så fint med Nokia, bortsett fra at jeg liker veldig godt design/kvalitetsfølese på Lumia 800/900, er at man får Nokia Drive. God gratis navigering. :)

    Nokia drive er vel ikke helt gratis når man får beskjed om at nokia kjør kan kun brukes i tilkoblet modus når man starter nokia kjør

  5. Lumia 800 har i følge testene et "skuffende kamera". Betyr dette at kameraet på L800 er møkk-møkk-møkk? Eller betyr det at kameraet er helt flott, sammelignet med andre toppmodeller, men forventningene var skyhøye, med tanke på at Nokia sist kom med N8?

     

    Jeg synes ikke kameraet er såå dårlig. Hadde N8 før, og kameraet til L800 er ikke mye dårligere. Helt på høyde er det ikke, men av ett mobilkamera er det ikke så ille. Svakhetene ligger jo i motiver med dårlig lys.

    Kameraet på min tar i allefall dårlige bilder. Inne får bildene rosa fargenyans og ute i snøen blir de lyse blå. Kameraet på min 5mp xperia tar mye bedre bilder.Egentlig en stor skuffelse.

  6. Noen andre som ikke klarer å sende MMS med djuice/telenor? Klarte ikke å koble til mobilnettet først, men gikk inn på telenor sin nettside og brukte oppsettet der til å koble til mobilnettet. MMS har samme oppset som mobilnettet, men det går fortsatt ikke an å sende eller motta.

    Hadde samme problem, men en telefon til 09000 og en mail i retur med dette oppsettet fikk jeg mms til å fungere:

     

    Installeringsinstruks Nokia Lumina 800

    1. Trykk på "Menu"-knappen.

    2. Rull og velg "Innstillinger" og rull og velg "Mobil".

    3. Trykk "legg til/rediger apn".

    4. Rull og velg "APN" og tast inn telenor.

    5. Rull og velg "Brukernavn" og tast inn telenor.

    6. Rull og velg "Passord"

    7. og tast inn telenor.

    Trykk "Ok".

    Trykk på "Hjem"-knappen for å komme tilbake til hovedskjermen.

    Konfigureringen er utført.

     

    Last ned "oppsett av nettverk" på marketplace Nokia collection. Dette fikser oppsettet selv. Det gjorde det på min.

  7. Synes det er mye i menyene som er skrevet med irriterende liten skrift. Synes også at telefonen tar dårlige bilder spesielt innendørs. Gikk i fra en xperia mini pro fordi jeg synes skjermen ble liten og skriften liten.En kompis av meg skulle kjøpe Lumia fra expansys og da overtalte han meg også. Da jeg er en av de som ikke har 100% syn ble jeg litt skuffa når jeg fikk en tlf med forholdsvis mye større skjerm og den hadde mindre skrift enn Mini Proen. Minien tok også mye bedre bilder. Trodde også at navigasjon var gratis på denne men får bare beskjed om at navigasjon ikke virker i frakoblet modus.Synes heller ikke batteritiden er bedre en Mini proen ennå de oppgir nesten dobbel brukstid

  8. Noen som vet hvordan man får mms til å fungere på lumia 800? Jeg har tele2.

     

    Svar fra Nokia ang. mms

     

    Nokia Lumia 800 er designet for å hente innstillinger for både WAP og MMS direkte fra SIM-kortet når dette settes inn i telefonen. Det vi har opplevd er at noen operatører i Europa har problemer med dette. Det betyr også at det dessverre ikke er mulig å stille inn innstillinger for dette manuelt.

     

    Jeg har derimot en løsning til deg. Når det nærmer seg release, vil det komme en applikasjon som vil gjøre det mulig å endre disse innstillingene på telefonen. Det jeg vil anbefale deg å gøre er å ha litt tålmodighet, så vil du også ha mulighet til å sende MMS med din telefon når denne applikasjonen blir sluppet.

     

     

    Vennlig hilsen,

    Julia Kolsung

    Nokia Care

    • Liker 2
  9. Da har jeg kommet meg hjem fra Tyskland med en Lumia rikere :)

     

    Internett-oppsett har vært grei skuring, men hvordan i huleste skal man få satt opp MMS? Vet dette skal gå automatisk mot SIM og operatør, men dette ser ikke ut til å gjelde Lumia. Kan jo ha noe med at den ikke er kommet til Norge, men kan da ikke vente 2mnd for MMS, hehe. Finnes det en app for å legge til APN for MMS? :)

     

    Får du norsk språk på denne?

  10. Hvordan "låser" man skjermen slik at slipper at det så lett skjer endringer i oppsettet i menyene?

    Dette lurer jeg også på. Ofte når man tar tlf når den er opplåst og man holder den slik at fingrene er borti skjermen forandrer den på oppsettet. Har meldinger/tlf.bok/kamera/anrop på hovedskjermen og disse forsvinner/forandres til stadighet.

    • Liker 1
  11. Synes forsatt at telefonen bruker mye batteri, og det er som sagt ganske plutselig. Forstår ikke hva som er skjedd, det jeg tror er nærmest sannheten er at selve batteriet er blitt dårligere. Dette startet som sagt før 2.1 oppdateringen.

    Har du tømt batteriet helt noen ganger?

    Jeg fulgte denne på min og innbiller meg at batteriet ble mye bedre.:

    1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more

    2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour

    3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well

  12. Jeg får ikke til å oppdatere. Har prøvd med PC Companion og Update Service. Kommer aldri lenger til "Koble til", der man skal holde inne tilbaketasten mens man kobler i usb-kabelen til tlf. Hvor lenge skal man måtte holde tilbaketasten inne før det skal skje noe? Har prøvd flere ganger og det skjer liksom aldri noe uansett om jeg holder knappen nede lenge.

     

    Det kommer opp at det er oppdatering tilgjengelig, så skjønner ikke hvorfor det ikke skal gå... Har btw tlf låst til netcom med netcom sim i.

     

    Trykker du riktig tilbaketast? Den helt til høyre. Fikk forøvrig til svar at tlf var oppdatert da jeg skulle oppdatere til 2.1. Kjørte reperasjon og fikk 2.1.

×
×
  • Opprett ny...