Gå til innhold

oleerik__

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oleerik__

  1. Så mye prat om pizza her..

     

    F*en ta dere, nå fikk jeg lyst på det og :nei2:

     

     

    Drikke på en torsdag... hvem var det geniet som fant på at det passa med en fest nå :ermm:

     

    Torsdag er jo den beste dagen! Komme småelig dårlig på jobb på fredag, komme hjem og ha hele helgen uten å føle seg dårlig :D

  2. Gooood morgen :)

     

    Morning! :D

     

    Fikk mitt Devolo dLAN 500 AVmini sett i går.. Lenge siden jeg har testet noe jeg ikke har peiling på om det i heletatt fungerer, eller i det minste hvordan.

     

    Overaskende enkelt og raskt! Plug-and-play nett uten ekstra kabler. God latency og hastighet. Anbefales på det varmeste til alle som sliter med å ha tp-kabler igjennom hele huset eller sitter på trådløst :D

  3. ITavisen er en "last" resort side om jeg har gått igjennom alt det andre. Bare synd at det tar somregel under 1 minutt å se om der er noe interresant. Noe som det nesten aldri er.

    Litt for mye nazi er de i kommentarfeltet også, skal ikke få lov å uttrykke seg selv på noen som helst måte

     

    Sant så sant. Tek.no er langt bedre når det kommer til både diskutering og artikler generelt.

  4. Ble utestengt fra forumet fordi jeg ved en feil fikk samme profilbilde som en moderator (Redaksjonen som bannet, ikke moderator).
    Tuller du, hva slags grunn er det?

     

    Nei,tuller ikke. Ble riktignok åpnet igjen etter telefon til Martin. Kul fyr!

     

    Ser ut til at få troll har blitt med over hit, herlig :-D

  5. Hei hei folkens! ^^

     

    Har ikke vært aktiv på itavisen etter de la ned klikk dessverre, men lest forumet har jeg ofte gjort. Flott jobb fra de aller fleste moderatorer! Problemet var redaksjonen. Ble utestengt fra forumet fordi jeg ved en feil fikk samme profilbilde som en moderator (Redaksjonen som bannet, ikke moderator).

     

    Kanskje jeg får henge meg på her å bli kjent med de gamle itavisen folkene! :)

     

     

    Som et side-note: Savner virkelig podcasten dems. *Sukk* Gode gamle dager ^^

    • Liker 1
  6. Vel, hvis man hadde satt opp wlan der mobildata ble brukt mye kunne man spart mobilnettet for mye.

     

    Ja, noen tog og busser har slikt, men det fungerer ofte særdeles dårlig.

     

    Kanskje ha abbonoment på slike soner fordelt over norges mest brukte steder, tog, buss o.l. De fleste ville greit betalt litt for det. Ville bespart mobilnettet en del trafikk og, ikke minst, kanskje gjort det enda litt billigere for oss dataslukere :D

    • Liker 1
  7. Har egentlig ikke hatt noen nevneverdige problemer med dette, men kan se for meg at dette er et større problem i land med dårligere dekning.. :)
    Treng ikkje reise til eit anna land for å finne plassar med dårleg dekning...

     

    Så klart, så klart.

    Men, "all over" så har Norge relativt bra dekning. Om du tar deg en tur til statene vil du se langt større problemer.

     

    Men, for å holde meg til saken. Ja, jeg ville fortsatt kjøpt de heftigste telefonene, så lenge jeg får signaler der jeg bruker den. Om jeg skal på steder med betraktlig dårlig dekning kan jeg dra frem en av de gode gamle telefonene istedenfor.

  8. Idiotisk. Etter PS3 skandalen er jeg forsiktig med hvor jeg legger kortinformasjon. Har vurdert xbox pga dette, men ser vist ut til at dette ikke blir aktuelt alikevel.

     

    Man legger da ut kortinformasjon på Xbox også, med mindre man kjøper "points kort" enten på nettet eller i butikk.

     

    Nettopp :) Med mindre man kjøper "points kort".

    Det er akkurat dette som nå gjør xbox mer aktuelt for meg, da jeg ikke liker tanken på å legge igjen kortinfo etter sony skandalen.

  9. Heisann!

     

    Har vært igjennom noe veldig likt selv, og jeg skjønner deg. Var selv med en jente en god stund. Vi flyttet sammen og alt var bra.

    Etter en stund kranglet vi mer og mer, og jeg følte kort fortalt at jeg aldri var bra nok. De få gangene jeg fortalte om det fikk jeg ingen annen reaksjon et at hun ble sint/lei seg og kjeftet på meg fordi jeg fikk henne til å føle seg dårlig. Slike ting pågikk over lengre tid. Det hele endte opp med dårlig psykisk helse for begge, og vi gikk over til et åpent forhold for å se om det fungerte. Men, så klart gjorde det ikke det. Det første kun til sjalusi(fra hennes side, utrolig nok.. Selv om jeg er den som ofte reagerer med å være sjalu..) og kranglene ble bare værre..

    For en stund siden hadde vi en krangel. Jeg orket ikke mer og sa at om hun ikke skjerpet seg kunne hun la være å komme hjem. Og, dette var vel det som gjorde det hele slutt. Har nesten ikke snakket med henne siden, og jeg er glad for det selv om jeg enda ikke er helt over alt som skjedde.

     

    Kort fortalt: Ikke la deg gå igjennom dette.. Som andre har nevnt går det hardt på psyken for begge og om dere ikke klarer å bli enige ved en seriøs samtale, bare snu ryggen til, eller få hun ut slik som jeg gjorde.. :)

     

    Lykke til! Jeg vet veldig godt hvilken situasjon du er i, og håper virkelig det ordner seg for deg.

  10. Jeg må bare slenge meg på og si: God post! Jeg har selv vært avhengi av WoW, og du er veldig rett i så og si alt du skriver. Siden jeg har kommet meg bort fra avhengihet av spill generelt ønsker jeg å legge til en ting jeg kan se nå som jeg ser tilbake på min mmo-avhengihet:

     

    Hvis du har gjort bommerten å anse guild/klan som venner kan du ta testen, si til dem at du slutter med WoW og at du trenger hjelp til noe - f.eks. en livskrise. Se hvor mange av "vennene" i guilden som stiller opp for deg..

     

    Her har jeg ikke noe eksempel fra WoW, men fra "floppen" Age of Conan. Etter å ha sluttet med WoW og diverse lignende spill savnet jeg et MMO og startet (for 5. gang) med AoC. Noen dager ut i spillet fikk jeg kontakt med en veldig hyggelig person jeg i dag ikke husker navnet på. Ble til slutt med i guilden hans og merket en ting som virkelig var "mindfuck" for meg. Det første jeg ble fortalt var at guildleaderen var politi-offiser av noe slag og at de ikke hadde hørt fra han på flere dager. _Alle_ i guildet var oppriktig bekymret og gjorde det de kunne for å få kontakt med han. Han hadde ingen spesielle funksjoner annet enn for det sosiale, så dette hadde ingenting med raids o.l. som ble droppet.

    En dag jeg kom på etter krangling med min x-kjæreste fikk jeg raskt spørsmål om hva som var galt. Jeg åpnet meg halveis for dem og fortalte hva som hadde skjedd. Flere tilbudte meg å komme til dem for å få litt avbrekk og slappe av!

     

    Nå kan jeg ikke si at dette er noe man møter hver dag, spesielt ikke i spill som WoW. Jeg ønsker bare å påpeke at man kan faktisk (i teorien) få seg ekte, gode, nære venner i slike spill.

     

    Når det er sagt: Hold dere for all del unna det. De timene du har brukt på å skaffe gear og ingredienser vil slå tilbake på deg, og du vil sitte der og lure på hvorfor du ikke gjorde noe annet med livet ditt.. Ja, det er mye enklere å få kontakt på slike steder, men hvorfor ikke ta i bruk samme "metode" for å komme i kontakt med folk i ditt nærsamfunn? Tro meg, det fungerer.

     

    Etter å ha sluttet helt med alt av MMO har jeg raskt klart å bygge opp en grei vennekrets. Mye takketvære at jeg har lært meg hvordan jeg "random" prater med folk, og mye fordi jeg i det siste har tenkt på at hver eneste dag jeg kaster bort på å stirre på en dataskjerm er i lengen bortkastet, ihvertfall når det blir så mange timer at timene kan regnes om til år, kanskje etterhvert tiår?

     

    "Bortkastet tid du nøyt å kaste bort er ikke bortkastet" er det noe som heter - bare husk at du ikke vil nyte det i det lange løp :)

     

    Over og ut.

     

    Takk for en fin post og beklager dette lange svaret. Følte bare trang til å poste noe litt meningsfylt her.

×
×
  • Opprett ny...