Gå til innhold

Blå ku

Medlemmer
  • Innlegg

    254
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blå ku

  1. Trenger litt hjelp her nå.

     

    Har fått en gammel hjemmekino/dvd spiller med 5 høyttalere + bass.

    Problemet mitt er at denne hjemmkinoen ikke har hdmi utganger.

     

    TVen som jeg har lyst til og koble til vil jeg jo at skal gå på hdmi. Tv signalene får jeg fra en grundig riks-tv boks.

     

    Skrik ut hvis dere trenger mer info. men for og summere opp så vil jeg få lyd i tven men fortsatt ha bilde Krystallklart ;)

     

     

    Håper sårt på hjelp

  2. Ønsker og sette opp en gammel pc hjemme hos foreldrene mine som jeg kan få tilgang til hjemme i leiligheten. mamma og pappa har fiber så internett osv går kjappere der.

     

    Det jeg i utgangspunktet vil er og kunne lagre og hente filer derifra men også kunne kjøre diverse spillservere. Har googlet litt og finni noen guider men for meg som ikke kan noe om akkurat servere ble det litt vansklig og vite hvor jeg skal begynne.

     

    Så fint om noen kunne hjulpet meg i gang med hva slags server jeg bør sette opp og hva man begynner med?

     

    På forhånd mange takk for hjelpen ;)

  3. Hei.

     

    Jobber selv i en malingsbutikk og har ikke hørt om dette merket en gang.

     

    Det jeg som selger vil anbefale deg er en vannfortyndbar utendørsmaling som heter

    Gjøco Herregård maximal. Dette er et produkt som er tilnærmet Jotun sin optimal men er noen hundrelapper rimeligere. Det beste med denne malingen er at den er utrolig motstandsdyktig mot sværtesopp, den holder lengre på farge og glans en noen annen maling, den er overmalbar etter 2 timer så du rekker 2 strøk på en dag. og du kan selvfølgelig vaske pensler og utstyr i vann.

     

    Dekkevnen er kjempetopp og den er en drøm og jobbe med. kan anbefale dette produktet på det sterkeste. bor du i drammensområdet får du komme innom meg! ellers så er det mange forhandlere av gjøco rundtomkring

     

    Folksamtesten er skandinavias største malingstest og der ble gjøco herregård maximal best i test. på www.gjoco.no kan du lese mer om dette produkte eller du kan PM meg så skal jeg veilede deg ;)

  4. Leter etter navnet på en sang.

    Har det på tungen og det er så irriterende

     

    Det er en sang med pitbull hvor det er jenter i grønne bikinier tror jeg, de spiller vel instrumenter, spesielt saxofon tror jeg, melodien er brukt i mye remixer, det er sikker pitbull sin versjon også, en remix altså.

     

    Håper noen kan hjelpe meg, som sagt så er det jævelig irriterende og ha det på tungen og ikke få det ut ;)

     

    God kveld godtfolk

  5. Samboeren bruker fortsatt pcen som hun fikk da hun fortsatt bodde hjemme. denne var da kontrolert av foreldrene med standard administrator kontoen og en annen brukerkonto, begge med passord problemet er at da foreldrene enten ikke husker passordet eller at capslock eller lignende var på.

     

    Har prøvd og få satt opp en ny administrator via cmd og endre passoret via cmd men til ingen nytte.

     

    Dette er en mini pc uten cd-rom kun usb inngang. Har cd-key til windows men vet ikke om det er noen andre som har noen smarte løsninger før jeg eventuelt må reinstallere hele dritten, og hvis jeg må, hvordan reinstallere uten cd-rom

     

    På forhånd stor takk for all hjelp!

×
×
  • Opprett ny...