Gå til innhold

Rivfader

Medlemmer
  • Innlegg

    219
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rivfader

  1. Emsal skrev (1 time siden):

    Greia var at jeg kunne velge 2 oppløsninger.

    1. til skjermen som jeg satt til 3440x1440

    2. til DLSS? som var noen rare oppløsninger jeg ikke har sett før.

    image.png.11da0b8bde0dda948d7b0fef5dc24a0d.png

    Render Resolution er jo lavere enn 3440x1440 er ikke hele poenget med DLSS å få det høyere.

    På "Resolution" kunne jeg ikke velge noen andre 21:9 oppløsninger.

     

    Jeg ser nå at jeg har spilt med DLSS på, må ha glemt å slå den av.

    Det er vel greia med DLSS. Oppskalerer uten at du taper noe ytelse i teorien :)

  2. Theo343 skrev (1 time siden):

    Til dere som har fått 3080, hvilke spill spiller dere og hva planer om gjennom helgen? Her storgleder jeg meg til Mafia Definitive Edition som lanseres til fredag :D. Blir helt rått med 3080.

    Control, og kanskje Death Stranding. Spilte gjennom Mafia i gamle dager. Har remake støtte for raytracing?

  3. RTX er jammen kult. Kommer fra Pascal så har ikke testa det før men har kost meg med et par timer med Control nå :)

    Er fornøyd med Zotac kortet. Var så vidt oppe i 76 grader og da gikk viftene på 1600 rpm. Veldig stille for mine ører ihvertfall. GPU clock var oppe i 1980 Mhz på det meste. Får kanskje prøve å sette en litt mer hissig vifteprofil når jeg har tid.

    • Innsiktsfullt 1
  4. Mitt Zotac 3080 er på vei til Pick-up-Point i Oslo. Bestillingen gikk gjennom 15:39 på torsdag. Trykka mye før det men husker ikke akkurat når. Kanskje et minutt etter at en på Komplett sin stream sa "Der kom Zotac kortene også".

    Eneste problemet nå er at det er buss streik i Oslo/Akershus ?

    • Liker 1
  5. "Spillet bygger opp en enorm fiende som virker tilnærmet umulig å bekjempe, før det viser seg at du faktisk er ferdig med spillet etter bare noen timer og et ensifret antall oppdrag."

     

    Dette er jo langt fra sant. På samme måte som du faktisk ikke har vunnet over Oryx etter å ha spilt story missions i TTK er du heller ikke ferdig med Siva i RoI før du klarer raidet, som forøvrig er kjempeartig.

  6. Var innom Nokia Care i går og hørte med de ang. at 920en min fryser/dauer og må vekkes med soft reset. De sa at dette er et kjent problem og vil bli fikset i en update. Han ene der hadde samme problem på sin telefon.

     

    Har skjedd tre ganger på et par uker for meg. Seinest i natt, så ble ikke vekt av alarmen i dag og kom for seint på jobb :hrm:

  7. Har ikke opplevd det enda nei( Hatt telefonen i 5 hele dager nå, og vært mye i bruk). Hatt et tilfelle hvor den slo seg av selv, men da var batterinivået kritisk lavt( 3-4%). Men måtte ikke bruke volum ned+kamera+power for å starte igjen. Skjer det mens du bruker enkelte programmer, eller er det når den ligger idle? Hvis du har den på 4G under mobilnett, kan det være en ide å sette den på 3G der. Flere som rapporterer at telefonen slår seg av random hvis 4G står på. Spesielt hvis du ikke har et 4G simkort.

     

    Skjer når telefonen ligger og idler. Plukker den opp og den er dau. Har ikke på 4G. Ser at Nokia skriver på Facebook at de er klar over at noen har dette problemet. Får se om jeg stikker innom Nokia Care sjappa hvis det vedvarer.

  8. Til dere som har fått hentemelding fra komplett, når bestilte dere?? (noen som har fått CE btw? )

     

    Bestilte den 30.10 i fjor, enda ikke hørt noe.. *Sukk*

     

    Sjekket status på komplett.no? Min ble sendt i dag morges... regner med den ligger i postkassen på mandag. (Ikke det at jeg får spilt før fredag :nei: ) Pokkers jobb og sosialliv!

     

    Ordrestatus: Åpen

     

    Sjekket mer enn en gang i dag xP

     

    Hehe samme her. Åpen ordrestatus, reservert på lager...

×
×
  • Opprett ny...