Gå til innhold

Brinken

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brinken

  1. Heisann dere!

     

    Er nå på hyttetur med familien på gol men har selvfølgelig ikke fått preppet brettet mitt som har vært ubrukt i to år.

    Trenger derfor sårt å få preppet snøfjølen min. Skisenterene rundt her hadde ikke noe utstyr og tipset var å dra til hemsedal. Jeg syntes det var litt langt med tanke på at jeg ikke har egen bil. Så hvis noen vet om et sted eller noen privatpersoner som har utstyr som jeg kunne leid eller lånt så hadde jeg satt utrolig stor pris på det. :)

     

    Alexander

  2. Heisann. Går nå sisteåret på John Bauer i Bergen og trenger sårt noen til å hjelpe meg bare i kveld. Gi en lyd hvis det er noen som har mulighet! Lærer ganske kjapt, men som mange så har jeg vært lat opp til nå. Så i går lærte jeg meg 2 av temaene i boken, men trenger masse hjelp. Så noen som er interresert i å hjelpe en 18-åring til å komme seg gjennom eksamenen sin? Du skal bli tilbedt og lages en religion rundt, hvis du kan hjelpe meg. Glorien er allerede laget.

     

    Btw eksamenen er i morgen

     

    Alexander

  3. Heisann. Lurer på om det er noen her som har gått på folkehøyskoler, og har noen spesielle å anbefale? Har lagt inn en søknad på Hurdal Verk folkehøyskole , på snowboard pluss linjen. Vil nemlig gå på en linje med mye tid i bakkene. Noen som kanskje har gått der? Nå vet jeg ikke om dette er riktig forum en gang, men virket som den mest riktige i forhold til alternativene. :p Og linken min fungerte ikke i forhåndsvisning, men håper den virker når den er blitt postet.

     

    Og den virker ikke: www.hvf.no

  4. elr evt å formatere og installere windows på nytt, men da vil du jo garantert bli oppdaget viss du ikke har en data-ansvarlig med betydelig nedsatt intelligenskvotient. Han kompisen min (chills her på diskusjon.no viss du lurer :) ) har installert linux ubuntu oppå windows, så han har windows fortsatt lizm. Han installerer progz som en gud, men seffy har admins portblokket :hrm: good luck veffal

  5. er nok helt sikkert pga at du ikke er admin på pcen som tillater deg å installere progz... vi prøver å cracke pcene våre her, men det eneste som fungerer (en kompis i klassen) er å installere linux. men vi har bare snakket med data-ansvarlig på skolen og fått installert det vi vil :w00t:

  6. Jeg klarer egentlig ikke å spise med folk, jeg må spise alene.

    Jeg klarer ikke å se på jenter tukle med data, eller lignende apparater.

    Jeg hater og komme på skolen når 3 timer har godt.

     

    Finns 4000, 004 andre ting jeg hater og ikke klarer, jeg orker ikke å ramse opp alt, men helt enig "Neppe".

    6166450[/snapback]

     

    hahahah enig med der der med jenter å elektrisk ting assa. spesielt mine ting, da blir det klikkings :mad:

×
×
  • Opprett ny...