Gå til innhold

eyzo

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eyzo

  1. Hei

     

    Jeg har et Zyxel modem fra mimer og en trådløs router fra Linksys. Jeg mister internetten hvert femte minutt ca, så kommer den tilbake. Når jeg skal logge inn på routeren og skriver inn 192.168.1.1 så kommer jeg til Syxel modemet. Når jeg mister internetten kommer jeg inn på Linksys trådløse routeren. Så den driver å bytter mellom de to?

     

    Hva er det som skjer her? Nå har jeg koblet kabelen mellom Syxel modemet fra DSL til port 1 på den trådløse Linksysen. Jeg har også prøvd å koble den til "internett" porten på den trådløse, men da får jeg ikke internett. What to do?

  2. Sitter her med mobilt bredbånd fra netcom (Huawei E220) og en Toshiba laptop.

     

    Alt fungerer fint helt til jeg starter windows mail å trykker send/motta. Da kobler programvaren til det mobile bredbåndet seg av nettet, ingen feilmeilding. Rekker og motta epost men ikke å sende før tilkoblingen har blitt brutt. Får en melding "ikke tilkoblet" før den lukker seg i send/motta vinduet. På vanlig trådløst nett fungerer dette helt fint.

     

    Har prøvd å oppdatere firmware og programvare på modemet men samme skiten.

    Er forøvrig en online konto i windows mail.

     

    Kan vel ikke være feil på smtp-serveren siden jeg mister nett-tilkoblingen? Må jo være noe annet merkelig. Bruker uansett pop.online.no og smtp.online.no på inn/ut server.

  3. Jeg tar bilder i RAW format. Så i helga ble det tatt mye bilder på vors osv.. Når minnebrikken hadde blitt full, som jeg også var blitt, så lastet jeg bildene over på pc og slettet de på kameraet og fortsatte å ta bilder.. Så i dag skulle jeg se bildene, men de er jo 0kb? Når jeg prøver å åpne de i PS så får jeg "Could not complete your request because it is not the right kind om document". Noen ideer? Bildene som ble tatt etter jeg tok ut de første fungerer.

     

    Kameraet er et Nikon D200.

  4. Fikk lastet ned Universal Extractor eller noe sånt og pakket ut .exe fila. Dumpa di på diskettstasjonen og lastet de inn før installasjonen. Så nå får jeg opp mange forksjellige drivere jeg kan velge. Blir travelt å gå gjennom alle for å teste hvilke jeg skal bruke. For vel bare kontakte HP i morra og håpe på de vet det.

     

    Men en av de skal vertfall fungere. Så da jeg er hjulpen! :)

  5. Sitter her med en HP Pavilion HDX9050EO som har Vista opprinnelig.

     

    Denne jeg få inn XP på. Så må ha driver til harddiskene som viste seg å være verre en forventet.

     

    Jeg har letet og letet, men finner ingenting. Kan noen hjelpe?

     

    Det står to Seagate harddisker i maskinen.

     

    Modell ID: ST91208222AS

    Navn: Momentus 5400.3 120822

     

    Meget takknemlig om noen kan komme med en løsning på dette!

  6. Alle instillinger er riktige på pcen så vidt jeg kan se og tven står på riktig kanal (HDMI1) men den nekter. Dette er snakk om en laptop. En Acer Travelmate, husker ikke nøyaktig modell for øyeblikket. Det går fint å koble til en vanlig pc skjerm via DVI, men tven vil ikke.

     

    Koblet til en stasjoner maskin jeg har direkte til tven, og det funker utmerket.

     

    I brukerveiledningen til tven står det forøvrig at det kan være enkelte pc modeller som ikke vil funke med tven. Er jeg så uheldig at dette kan være tilfelle med meg? Å hvorfor skulle det ikke gå? Kjipt å kjøpe en tv som ikke funker med maskinen.

  7. Har prøvd det meste nå men ingenting funker. Jeg prøvde å laste ned et originalt Vista home premium ISO og brente ut og det funket!! så kansje Business ISO`en jeg lastet ned ikke var helt bra.

     

    Kan jeg få laget et ISO av de originale filene jeg har og gjøre den bootbar? hvordan evt?

     

    Om jeg laster ned Ultimate versionen og aktiverer den med business lisens kode, funker det? Og blir det da nedgradert til business version automatisk eller hva? Men det går vel ikke å aktivere home premium med business lisens, for å få business version? Finner ikke flere originale business ISOer en den ene jeg fant.

     

    Jeg var utolmodig så jeg har installert XP Pro. Funker utmerket. Men vil ha Vista, selvom de fleste nok er uenig i det ! =D

  8. Hei

     

    Nå er jeg frustrert. Har prøvd mye rart men får det ikke til. Kan noen si meg hva jeg skal gjøre for å brenne ut de filene her sånn jeg får startet opp fra cd? De filene er fra en original Vista business cd. Har lisens kode å alt, må bare få brent de ut på en oppstarts-dvd. Prøvd å google å styre men bah!

     

    Utennavn.jpg

     

    Prøvde også å laste ned ei original Vista business ISO fil, som bare skulle være å brenne direkte på cden og starte opp fra den. Men det funker ikke. Kan noen svare på det også? Har det noe å si på dvd-formatet kansje? bruker +R

     

    Har brukt imgburn, easy cd burner, nero, magic iso osv.. hva gjør jeg feil? :§

     

    Har helt ny ferdig bygget pc som ligger å venter, så vil gjerne få begynt installasjonen nå! :)

  9. Hei

     

    Har en nyinnkjøpt Toshiba 42XV550PG. Så kjøpte meg DVI kabel og en overgang (DVI-HDMI) for å koble tv til pc. Tven har ikke DVI tilkobling så tenkte jeg kunne bruke HDMI overgangen.

     

    Men ikke søren om jeg får bilde med dette. Pcen finner tven å alt det.. men ikke en reaksjon på TV.

     

    Leste så i brukermanualen at det må være en HDMI logo på kabelen/overgangen. Men det er det da ikke.

    Det står PURE | AV på denne overgangen. Denne kjøpte jeg helt ny tidligere i dag. Kan jeg virkelig ikke bruke denne pga at det ikke er HDMI logo på?

     

    Sto også noe om at jeg kunne prøve å skru av "Lip sync" instillingen på Tven. Men det hjalp ikke.

  10. Hei

     

    Driver å leter etter ny laptop med 15.4" skjerm og alt utenom 1680 x 1050 i oppløsning er uaktuelt. Har fått litt interesse av ASUS M50Vc.

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=355471

     

    Kan noen si meg hvilken oppløsning det er på denne? WXGA+ what?

     

    Så vidt jeg har skjønt så er WXGA+ 1440 x 900 ?

     

    På komplett står det kun WXGA+ på denne pcen, men på andre steder har jeg sett det står WXGA/WXGA+/WSXGA+.

     

    Kan noen bekrefte hvilken oppløsning det er på denne?

  11. Det hadde vært en mulighet..

     

    Men når jeg starter med denne kommandoen: "iexplore.exe -k" så forsvinner jo adressefeltet? :| Noen løsning på dette?

     

    Gjekk inn inn på lokale policyer og letet litt også... men jeg fant kun "fjern tilgang til task manager". Hvor ligger alle de andre som ble nevnt over her?

  12. Hvordan er mulighetene for å sette opp en "kiosk" eller felles pc med Windows XP, eventuelt Vista?

     

    Jeg tenker at pcen skal ha automatisk innlogging og få startet IE7 automatisk i fullskjerm modus, uten mulighet for å gå ut av den og gjøre andre ting. Ren Web-maskin med andre ord. Automatisk innlogging er greit, men det er resten jeg lurer litt på.

     

    Siden jeg ikke har noe serlig erfaring med linux på prøver jeg å unngå det nå.

  13. Noen drevne karer på Group Policy Management her?

     

    Sitter her med en Windows 2003 server. Har gjort slik at alle brukere får lokale admin rettigheter automatisk. Men vil gjerne at de ikke skal kunne gjøre endringer som å skru av windows update osv, de forskjellige valgene skal være grået ut.. Så vil jeg gjerne at de ikke skal kunne gjøre andre generelle systeminnstillinger. Noen som kan fortelle hva dette ligger under?

  14. Hei

     

    Sitter her med en ganske "åpen" oppgave. Hva mener dere er riktig?

    Skulle gjerne hatt noen synspunkter.

     

    Oppgaven:

    Etikk og moral vil påvirke deg i en rolle som IKT-ansvarlig. Hvilke uskrevne regler gjelder for en IKT-ansvarlig i forhold til følgende situasjoner:

     

    * Du oppdager en kollega i å diskutere en brukers private innhold med en annen på bedriften. Hvordan forholder du deg til dette?

     

    * En ansatt kommer til deg og lurer på å få en lisens og et program til deg for å jobbe hjemme. Hvordan forholder du deg til dette?

     

    *Du tar en ansatt i å drive med private nedlastinger som kansje ikke er lovlige. hvordan forholder du deg til dette?

  15. Har snakket med møller igjen.. Forklaringen deres er at bunnpluggen var skrudd så hardt igjen at når en skrudde den ut igjen så tok den med seg alle gjengene.. Møller vil ikke ta skylden for dette.. De legger skylden over på forrige service verksted. Har jeg noe mot argument her?

     

    I så fall.. ringte forrige service verksted, som var Oslo bilsenter, der kjøpte jeg bilen også. Så jeg forklarer de situasjonen, men de sier de aldri har rørt bunnpluggen. De suger ut oljen fra toppen istedenfor, noe de begynte med for to år siden sier han. Og denne servicen var 24.april i fjor. Så jeg må jo bare tro de på dette. Dermed så var ikke dette deres feil.. Å ringe service verkstedet som byttet olje enda før de igjen har jeg lite troa på, siden det begynner å bli en stund siden. De legger vel skylden over på oslo bilsenter igjen uansett, selvom de sa at de sugde ut oljen. Men det er jo ingen som kan bekrefte det med sikkerhet. Den onde sirkel, what to do?! Jevli sure penger for noe jeg ikke har noe med og gjøre!

     

    Tenkte å ringe daglig leder på Møller, men får vel samme svaret som han andre karen på møller, at dette er forrige service verksted sin feil. Noe som kansje er sant? Om de ikke kunna unngått at dette hadde skjedde på et vis da?

×
×
  • Opprett ny...