Gå til innhold

Woopster

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Woopster

  1. Dette var en uvanlig grunn og dårlig anmeldelse. Det virker som om den som anmeldte det kun har spilt spillet en times tid, lekt litt med innstillingene, og så funnet fram den virtuelle pennen.Dårlige greier.

     

    Hei, og takk for tilbakemelding! Jeg har prøvd å få frem de vesentlige aspektene med spillet, og ikke minst sett på hva som skiller denne utgaven fra tidligere versjoner. Men man kan nok alltid være mer grundig, og slike tilbakemeldinger tar jeg med meg videre for å gjøre en bedre jobb neste gang.

     

    Når det er sagt, ble spillet testet i omtrent femten timer før den virtuelle pennen ble tatt frem, så det har ikke vært noe hastverksarbeid sånn sett :)

  2. Kom hjem fra juleferien i går, og satte meg ned for å se en film på hjemmekinoanlegget, hvor jeg bruker en HD-dvd spiller koblett opp til z-5500 anlegget mitt for å få skikkelig lyd. Nå virker det imidlertid som om de to fronthøytalerne spytter ut merkbart mindre lyd enn de gjorde før ferien. Setter jeg innstillingen til stereo må jeg mye høyere opp med volumkontrollen for å få høy lyd enn jeg mener å huske at jeg måtte før, og når jeg ser film føler jeg at det er de to fronthøytalerne som skaper klart svakest lyd. Både center og surroundinnstillingene er stilt nogenlunde midt på, men likevel føler jeg at de skaper mye mer trøkk i forhold til de to fronthøytalerne slik at fordelingen blir ujevn...

     

    Har prøvd å trekke ut alle ledninger, bytte om front og bakhøytalere, men det er ikke høytalerne virker det som, for kobler jeg de to fronthøytalerne som bakhøytalere gir de like god lyd som de andre...

     

    Vanskelig å forklare dette skikkelig, men før var det aldri nødvendig for meg å skru volumkontrollen opp mange hakk før jeg fikk bakoversveis, nå syns jeg anlegget har mistet en god del trøkk. Noen som aner hva som kan være feil?

     

    Takker for svar!

  3. Nei jeg syns ikke jeg var dum jeg heller:) Den hadde kanskje blitt mindre fengende på norsk derimot, "Politimannen i Hollywood/Beverly Hills" høres i allefall ganske kjedelig ut, "Purken i Hollywood/Beverly Hills" vet jeg ikke helt hva jeg skal si om.

  4. Projektoren står mellom 3-3,5 meter fra lerretet, som er vel 170 cm bredt. Zoomen må stå på den minste innstillingen for at den skal treffe inni lerretet fra denne lengden, og med maks zoom produserer den et bilde på rundt 2,5 meters bredde fra denne avstanden, rimelig rått! Den er ikke så veldig glad i lys når du kjører den i cinema mode, men gir meget fint bilde i mørket på denne innstillingen. Med "family room" innstillingen gir den et greit bilde også med litt belysning, men det er i mørke denne virkelig kommer til sin rett.

     

    Jeg kommer til å lage meg ett større lerret med tiden, for når jeg testa den mot veggen med 2,5 meters bildebredde ble jeg litt gira, hehe:)

  5. Hei du! Kan ikke svare deg så mye angående å feste den til tak og slike ting, har tenkt å gjøre det selv med tiden, men akkurat nå står den på en benk, beina til projektoren er justerbare, så den klarer fint å kaste et bilde på ett lerret som er plassert relativt mye høyere enn benken. Jeg bestilte min fra Netshop og fikk den i går, er strålende fornøyd så langt. Den ga veldig god fargegjengivelse og bildekvalitet på xbox via komponent og også på DVD via vanlig videokabel. Lerretet mitt er ett hjemmelaget med utgangspunkt i en ikea rullgardin, men bildet er likevel meget godt.

     

    Tror du vil bli godt fornøyd:)

  6. Hei. Jeg har hatt en Sony VPL-CS4 projektor i en del år nå, og i det siste har den hver gang jeg har tatt ut strømkontakten fra veggen brukt flere timer på å ta til seg strøm etter at jeg har plugget den i igjen. Kanskje litt rotete forklart, men den har altså et standby-lys som skal lyse rødt så lenge maskinen er koblet til strømkontakten, og dette lyser ikke før etter flere timer, og først da kan jeg skru på maskinen.

     

    Nå i går måtte jeg dra stikkontakten ut igjen på grunn av ommøblering, og siden jeg satte den inn igjen i 14-30 tiden har maskinen ikke lyst, så lang tid har det ikke tatt før... Noen som hvet hva dette snodige problemet skyldes? Jeg kjenner at maskinen blir litt varm når strømkabelen er koblet til, så det er tydeligvis kontakt der på en eller annen måte i alle fall.

     

    På forhånd takk for svar!

×
×
  • Opprett ny...