Gå til innhold

bigbro

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bigbro

  1. Du kan jo se hva netshop tar for å sette sammen en stasjonær pc i pcbygggeren...Dem kan da ikke kreve 1500-2500 kr for en jobb dem tar 360,77kr ink Mva. for..Max 800kr vil nå jeg si for montering/demontering.

    Kan umulig være så mye mer arbeid med en 1557als.

    De kan gjøre akuratt hva de selv vil, så lenge det blir opplyst om på forhånd.

     

    Nei, jeg tror ikke de har lov til å fravike loven, med mindre det skjer til gunst for kjøperen.

     

    Jeg og taz er på linje her. (Jeg glemte bare å gange monteringsbeløpet med 2, siden det er snakk om både montering og demontering.)

    Nei nei nei .... Forbrukeren skal ikke betale for demontering:

     

    Lov om opplysningsplikt og angrerett

     

    § 16. Oppgjør ved tilvirkningskjøp m.v.

     

    Ved annet fjernsalg enn telefonsalg av varer som skal tilvirkes eller tilpasses spesielt for forbrukeren kan det avtales at tilvirkningen eller tilpassingen påbegynnes før angrefristen løper ut, med den virkning at forbrukeren ved bruk av angreretten betaler for utført arbeid og medgåtte materialer.

     

    http://www.lovdata.no/all/hl-20001221-105.html

  2. Vel, da bør du sjekke opp hva slags butikk du bestiller fra da...

     

    www.resellerratings.com er et bra sted og begynne, og det du finner der er at A&M PhotoWorld er en klassisk "bait-n-switch" sjappe.

     

     

    Ser ut som du har rett. Har sjekket flere av butikkene, og det ser nesten ut som de fleste billigbutikkene nærmest blir karakterisert som kjeltringer.

     

    Så kan man også spørre om tjenester som resellerratings.com er mer å stole på enn streetprices.com? Begge er vel sårbare for manipulering ...

  3. "Spare noen hundrelapper på å kjøpe utenfor Norge, ..." sier Fujifilms representant. La oss ta et eksempel:

     

    FinePix S2 pro, koster kr 18463,- i følge produktguiden her på akam.no, mens hos A&M PhotoWorld i USA koster det $1239 = kr 8561,- !!

     

    Med en slik differanse kan du jo reise flere ganger til New York for å reparere kameraet, og likevel ikke komme opp i samme pris som den norske. Fly t/r New York fra kr 2714,-

     

    Kilder:

     

    http://produkt.akamera.no/

     

    http://www.streetprices.com/

     

    http://www.reisefeber.no/

  4. Skål! :wink:

     

    "Kollegene festet så å si hver helg, og begynte gjerne foran tastaturene på jobben. Kathrine J. Aune (22) ville ikke være med - og det straffet seg."

     

    http://pub.tv2.no/nettavisen/skraablikk/?a...hiveItem=130893

     

    Nå skjønner vi hvorfor de var helt på jordet med prissettingen av fastpristilbudet sitt ... Ikke så lett å holde styr på så mange tall når det er fredag ettermiddag ...

     

    Usaklig, hva gjør det om man fester litt? Fester aldri du, er du 10 år kanskje? Er bare kult at de har litt sosial omgang. Skal man sitte alene og lese "Hjemmet" eller?

     

    Vil hun ikke feste så er det hennes valg, trenger da f@en ikke løpe til avisen med det, latterlig dum kjærring, festbrems :evil: ! :lol:

     

    Nettopp, vil hun ikke feste så er det hennes valg. Trenger da ikke miste jobben på grunn av det.

     

    Synes du det er kult at ISP'en din sitter og fester på jobb?

  5. Skål! :wink:

     

    "Kollegene festet så å si hver helg, og begynte gjerne foran tastaturene på jobben. Kathrine J. Aune (22) ville ikke være med - og det straffet seg."

     

    http://pub.tv2.no/nettavisen/skraablikk/?a...hiveItem=130893

     

    Nå skjønner vi hvorfor de var helt på jordet med prissettingen av fastpristilbudet sitt ... Ikke så lett å holde styr på så mange tall når det er fredag ettermiddag ...

  6. Dette er en handleliste jeg satte opp hos komplett.no:

     

    ------------------------------------------------------------------

    Fujitsu Siemens Amilo D8820 15" SXGA+       13 995,00      

    Umates PowerMate 220V Biladapter 150W      541,00      

    Crucial DDR SO-DIMM PC2100 256MB CL2,5  363,00      

    KA ISDN/nettverkskabel RJ45 i snelle            132,00      

    Targus USB - Wireless Optical Mini Mouse       382,00      

     

                                                           Totalt: 15 709,00    

    -------------------------------------------------------------------

     

    Er det noe jeg mangler?  

     

     

    Hvis det er trådløst nettverk på skolen din, vil du vel kanskje ha tilgang til dette på den bærbare? Noen har dette innebygget, men på Amilo'en må du kjøpe et ekstra kort.

  7. Det er som jeg sa noe jeg også tviler litt på, men jeg vil vertfall vente med å kjøpe noe der med det første.

     

    Jeg ville heller latt være å kjøpe noe fra den lokale løgneren. Hvis han kan komme med slike røverhistorier uten å blunke, tenk deg da hva han kan finne på hvis du får problemer med noe du har kjøpt fra han?

  8. Quote:


    Den 2002-12-06 01:00, skrev ufo:

    Hmm... særlig den med "Ikke oppkrav, sender faktura" syns jeg er skummel. Litt for mange som er trege med å betale eller "glemmer" å betale, og butikken sliter mye. Spesielt i en bransje om "datasjapper-på-nett-bransjen", hvor det nesten ikke finnes marginer å gå på. Det koster butikken betydelig mer å drive inn en regning eller vente mens pengene er "utestående", enn de 50 spenna i "purregebyr". Likviditesproblemer er en ting mange mindre sjapper møter på og kan få veldig alvorlige konsekvenser for servicenivå og drift. En butikk som har gått konk er det vanskelig å få support fra :sad: ...


    Nei, da føler jeg det er tryggere med postoppkrav eller VISA/MasterCard-løsninger, hvor butikken er sikret pengene og du "nesten" sikret varer. Det gir ihvertfall meg et litt mer seriøst og gjennomtenkt av butikken ... og seriøsitet er verdt mer enn å spare 50 spenn i oppkravsgebyr. Det er tross alt ganske mange fjortis-huer som "skrur pc" og jeg tviler ikke et sekund på at en del ville prøvd å svindle til seg deler om de så sjangsen.


    Men det andre du lista opp, er jeg for 120%. :smile:




     

    Vel, Haugen Bok's gode leveringsbetingelser fungerer tilsynelatende utmerket i bokbransjen. De er den mest lønnsomme nettbokhandel i Norge, ikke verst for en liten bokhandler fra Volda. Kilde:

     

    http://www.dn.no/artikkel?ID=EPS_62102

     

    Det er klart at svindel og dårlige betalere vil finnes mye/mange av, men når det gjelder salg av bøker på internett så viser jo denne bedriften at deres "slepphendte" leveringsbetingelser genererer så mye ekstra salg at det lønner seg.

     

    Jeg vet ikke noen store webshoper for datautstyr har prøvd en lignende strategi, og det er heller ikke sikkert at det som fungerer i bokbransjen vil fungere i databransjen. Men kunne det ikke være verdt et forsøk?

     

    Sjekk forøvrig ut Haugen Bok's betaling- og leveringsbetingelser på deres nettsider. Ganske heftig.

  9. Quote:


    Den 2002-12-11 21:57, skrev jag:

    kan du laste den ned for $49.95. Dyrere, men du vet hva du får...


     

    Hvis du ikke har vært inne på Symantec Store tidligere, får du 10% rabatt. Hvis du har vært der tidligere, og er litt smart, så får du også 10%.

     

    Jeg bestilte og lastet Norton Antivirus 2003 på Symantec Store til en bekjent her om dagen, og det kom på kr 385,- totalt. Fikk dessverre ikke tilgang til norsk verjon på Store'n. Ser at Elkjøp selger retailpakken til 499,- nå om dagen. Da får du norsk versjon, samt CD og manual. Veil. pris er vel mellom kr 600 og 700,- om jeg ikke tar feil?

     

    [ Denne Melding var redigert av: bigbro på 2002-12-11 22:19 ]

  10. Quote:


    Den 2002-12-06 22:10, skrev Bherserk:

    Et annet eksempel er utsagn som


    Quote:


    må seie at du kjenner godt til kva som skjer hjå AGIcom.... hmm.....


     

    der du trekker min integritet i tvil med antydninger uten å direkte anklage meg for å være ansatt i firmaet. På offentlige fora som dette blir virkningen uansett den samme og er like skadelig for både firmaet og meg, selv om du i ettertid kan påberope deg å kun ha hevdet fakta. Du har taket på antydningens kunst, jeg synes det er et simpelt og billig triks.

     

     

    La oss finne litt fakta da, Bherserk:

     

    Et søk på Google knytter nicket Bherserk til Helge Tesdal. Hvis dette er deg, så er du, eller har vært, tilknyttet firmaet Copyleft i Oslo. Firmaet Copyleft hoster websidene til firmaet Agicom DA!

  11. Quote:


    Den 2002-12-06 04:36, skrev fizban:

    Stemmer det.

    Agicom har levert utstyr til ipx, fleire gonger.

    Ei ordning som har fungert meget bra.


    Og eg er framleis verken ansatt, eller tilknytta bedriften på noko som helst måte.


     

    Fizban, du har sikkert rett i at Agicom er en flott webshop å handle med. Men det hadde gitt et mye bedre inntrykk om du sa f.eks. at "noen jeg kjenner har startet en ny webshop, det er greie og reale folk som har peiling og som tilbyr datautstyr til rimelige priser" e.l. Måten du har gått frem her i denne tråden gjør bare vondt verre for firmaet du anbefaler. Ærlighet varer lengst!

  12. Quote:


    Den 2002-12-06 04:24, skrev bigbro:

    Quote:


    Den 2002-12-06 03:48, skrev fizban:

    Er mykje rart ein skal bli beskulda for.

    Som sagt, har eg inga tilknyttning til agicom, utanom det at eg har handla der.


     

    Men i forumet på ipx.no er du tydeligvis på fornavn med Geir Inge, som tilfeldigvis er 50% andelseier i Agicom DA? Anders Helland og Geir-Inge Imsland, eiere av Agicom DA er begge admins for ipx.no, og hvis vi ser på hvem som har meldt seg som crew, så står det tilfeldigvis Vidar aka Fizban der? Så rart...

     

    Og vår venn Lars Helge aka slime er også med i crewet på neste IPX.

  13. Quote:


    Den 2002-12-06 03:48, skrev fizban:

    Er mykje rart ein skal bli beskulda for.

    Som sagt, har eg inga tilknyttning til agicom, utanom det at eg har handla der.


     

    Men i forumet på ipx.no er du tydeligvis på fornavn med Geir Inge, som tilfeldigvis er 50% andelseier i Agicom DA? Anders Helland og Geir-Inge Imsland, eiere av Agicom DA er begge admins for ipx.no, og hvis vi ser på hvem som har meldt seg som crew, så står det tilfeldigvis Vidar aka Fizban der? Så rart...

×
×
  • Opprett ny...