Gå til innhold

Shinganzer

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shinganzer

  1. Hei.

    Jeg er for øyeblikket lærling i en bedrift som har nye lærlinger hvert år og har en erfaring med opplæring av disse. Problemet i år er at det nylig har kommet en ny læreplan til faget jeg går. Såvidt jeg har forstått går denne nye læreplanen (IKT-Servicefaget) mer på service enn drift, som navnet tilsier. Mine fagansvarlige her i bedriften er ikke helt sikker på hvilke effekt dette vil ha på fagprøven min. Alle fagprøvene jeg har å sammenligne med er fra tidligere læreplaner og alt arbeid osv er også satt opp til tidligere læreplaner, så jeg vet egentlig ikke hva jeg skal lære.

     

    Jeg lurer derfor på om noen her vet konkrete forskjeller på ikt-driftsfaget og ikt-servicefaget i forhold til fagprøven jeg skal ha om noen måneder.

     

    Takker for svar :)

  2. Latterlig fremgangsmåte av "anti-piratene".

     

    I stedet for å prøve å bure alle piratene inn burde de heller komme med et god alternativ. For hva oppnår de hvis de nå skulle vinne denne rettsaken?

     

    De får noen kroner, ja. Men i det fulle og det hele har disse folkene nokk penger og vil sikkert ikke merke 1.2mill SEK.

     

    Uansett hvis de klarer å legge piratebay. Hva vil skje? En ny side vil komme opp og akkurat like mye vil bli lastet ned.

     

    LAG ET GODT ALTERNATIV. Ferdig med det.

  3. Kristne har ikke vandra rundt å trua folk på livet når du har spøkt med reiligionen deres.

     

    Haha, neivel? Les en historiebok.

     

    Ikke i nyere tid kansje men allikevel.

     

    Har du lest feks The God Delusion? Der forteller Richard Dawkins om utallige drapstrussler han har fått pga sin kritikk mot religion, dette er da primært kristne, dog vet jeg ikke hvilken versjon av kristendommen (katolisisme, protestantisme osv, men kristne like fult).

  4. Flaut dårlig test. Feks: "Are you afraid that something bad is going to happen to you?" Alle vil jo svar JA der. Alle er redd for at noe dumt skal skje med dem. Om du sitter og tenker på det hele tiden eller ikke er det som gjør forskjellen.'

     

     

    Fikk forøvrig 4

  5. Enig med likferd. Høyde og et sunt kosthold har veldig lite sammenheng. Jeg er 1.93 og i den perioden hvor jeg vokste som mest var jeg veldig usunn. Dietten min bestod vel for det meste av hva alle eksperter sa man ikke skulle spise/gjøre. Spiste uregelmessig, mye fett, mye sukker, mye salt, sjeldent frokost osv. Spiste dog MYE, noe jeg tror har mer å si.

  6. og komme med synsinger om dette blir nesten for dumt når man får meget klare fakta fra england,frankrike og danmark som helt klart viser hva som skjer nå¨r det blir for mange av dem i et land...opprør, demonstrasjoner som varer i dagevis med tilhørende sivile tap både i liv og økonomisk!. så å le så man griner av dette blir rett og slett FOR dumt!. det må og skal taes på alvor, ellers har dere konsekvensene rett i fleisen!.

     

    First of all: Hvem faen skriver punktum etter utropstegn?

     

    Og demonstrasjoner i de landene du nevner er ikke styrt av innvandrere og/eller muslimer. Det er generelt folk som er sterkt uenig med noe og vil demonstrere for å vise dette. Det du skriver er bare latterlig...

  7. Det ironiske er at muslimer ikke har noe som sier de skal forkjynne sin tro, de skal godta alle som ønsker å hengi seg den men det står svart på hvitt (brunt?) at Islam ikke skal forkjynnes.

    Imotsetning til kristne som BRANT OG MYRDET i jesu navn.

     

    Den eneste trusselen Islam utgjør i verden er den ekstremistiske delen av den, og selv der er det i virkeligheten politiske motiver hvor Islam bare er en rekrutterings- og manipuleringsplattform.

     

    Muslimske land vil aldri innvadere noe annet land enn seg imellom og Israel, av "logiske" (I religiøs forstand) grunner.

     

    So true

×
×
  • Opprett ny...