Gå til innhold

alexo89

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alexo89

  1.  

    Bedre skjerm enn huawei. Bedre ui enn huawei. Bedre batteririd enn huawei. Kamera i samme kvalitet. Bedre tilkoblinger enn huawei. Alikevel dårligere karrakter enn huawei. Hva har tek.no imot samsung? Det vurde herske liten tvil. Pr i dag er dette den beste telefonen du får kjøpt for penger. Og det kommer den til å være til slutten av mars når nye huawei kommer. Så tek.no er dessverre ikke et nettsted man kan stole på lengre. Alt for tabloide og applevennlige. Tilogmed itavisen blir seriøse i forhold til tek. Og det burde få redaksjonen til å heise det røde flagget...

     

    Bedre skjerm? Hvorfor?

    Bedre ui? Ha. Nei. Dette er samsung.

    Bedre batteri? 4100 mah mot huawei sine 4200 mah.

    Kamera er, ifølge alle tester litt dårligere.

    Bedre tilkobling? Begge er usb-c.

     

    Hva har du imot huawei?

     

    Du sier også at det er den beste telefonen for pengene, men den koster altså 1000 kroner mere enn huawei.

    Kjent sak at samsung har beste skjermene. Den er hdr10+ og bedre kalibrert farger og lysere skjerm. Målinger for skjerm viser dette. Kamera scorer likt. Med bedre tilkoblinger menes at s10 har aux. Sett batteritest. S10 + scora litt bedre. Bedre ui er subjektivt. Kommer Ann på hva man liker. Men Samsung nyeste heter one ui. Den er ny og lettere skall og er veldig bra. Du burde gå å teste s10 på en butikk.

    Huawei er dritbra. Men s10 nå er litt bedre

    • Liker 4
  2. Om man har litt sunn fornuft..så kan man spare store summer på og legge seg et år etter på mobilfronten..jeg bruker feks en tlf fra i fjor som kostet 8000 da ?

    Som jeg kjøpte kliss ny fra Elkjøp til 3000 kr i år..og nei det er ikke så stor forskjell på kamera prosessor og lignende..det viktigste uansett kamera er faktisk fortsatt den som tar bildet..

    Litt som og gi noen en racer bil hvem som helst kan sette seg bak rattet ikke alle kan kjøre fort?

     

    Mener du virkelig at telefon til 3000 kan måle seg med en til 9000?? Er store forskjellig på kamera spesielt mørke omgivelser. Prosessor og hastighet. Og spesielt skjerm.

  3. Takk og velkommen Ice. Dette likte jeg! Nå sies det faste bredbåndet opp og Adsl modemet og hjemmerouteren leveres på el-retur. Nå er det bare Onecall og Telenor igjen som gir minimal data til dyr pris. Neste blir vel Onecall med et middelsmådig tilbud, og til slutt Telenor med et enda dårligere tilbud (les lav hastighet men høy pris).

     

    Eh som bredbånd er det ikke godt nok. 10 mbit er elendig hastighet om det bor flere i huset. akkurat nok til netflix liksom. kan ikke bruke 2 samtidig.

    • Liker 1
  4.  

    Nå var Teslabjørn i korea og testet bilen. kjørte over en fjellkjede og nådde 500 km før han måtte lade. så ingen problem dette

     

    Med WLTP så er det realistisk å nå rekkeviddene satt. Er ikke sikker på NEDC-rekkevidden til E-Niro, men Kona har nesten 560 km etter den gamle standarden.  Den forskjellen på rundt 80 betyr altså at man har litt å gå på, og slipper eco-cruising i 70 km i 110-sonen, uten varmeapparatet på, men med setevarmer og dobbel boblejakke.

     

    ;-)

     

    Men er nesten godt å se at det skyldes en feil, for det skurret at en større bil skulle nå lengre med samme batteripakken og drivlinjen ellers er også identiske.

     

    Det styrker og troen på at Soul, som er en mindre bil, men mer klumpete og mindre aerodynamisk, burde oppnå en rekkevidde ca midt mellom disse to, altså et sted mellom 465 og 470 km.

     

    Forresten, om noen vurderer å trekke seg, send meg heller en personlig melding enn å melde deg av hos Kia. Er sikkert mange som vil overta plassen, så stiller meg gjerne som mellom-mann mot en liten provisjon på ca 50 % av oppnådd fortjeneste.

     

      :new_woot:

     

    Edit: endret fra "...du vurderer å trekke deg" til "...noen vurderer å trekke seg" for å understreke at det ikke gjaldt kun den jeg svarte...

     

    :thumbup:

    Nå var ikke Niro rekkevidden noen gang utgitt i NEDC. Var feilmålt i nye regnemåten bare. man kan regne med alt fra 350-500 km utifra kjøremåte

  5.  

    Det skal også sies at i Bluetooth-land er det ofte trøbbel med fabrikkmonterte håndfriløsninger i bil. 

     

    Er det egentlig det? Jeg har koblet til telefonen min i et tresifret antall biler, og har ytterst sjeldent opplevd særlig vanskeligheter. Bortsett fra i Mitsubishi. Det systemet Mitsubishi bruker er tragisk.

     

    Edit: Mitt telefongrunnlag er iPhone 4, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 950, Samsung S6 og Elephone S8.

    Stemmer dette! Broren min har mate 10 pro og blåtann i bil er opp og ned om funker. Android auto funker ikke alt på. It avisen bekreftet at dette er også tilfellet på p20. Deal braker deluxe. Er eneste som gjør jeg sier nei. Det og at video på FB er uklare

  6. Hatten av for iFixit som setter fokus på dette her. Må muligens ha ny mobil nå, men jeg gremmes over tanken på å ikke kunne bytte ut batteriet når det begynner å bli dårlig etter et år eller to. Ikke så lysten på en etter hvert stasjonær mobil som alltid må stå til lading. Er det noe annet å velge i enn LG G5 hvis man vil ha utbyttbart batteri?

     

    Får fint byttet batteri hos service verksted for under 1000 lappen :)
×
×
  • Opprett ny...