Gå til innhold

Fredtrix

Medlemmer
  • Innlegg

    350
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fredtrix

  1. Hei,

    Jeg har et 1070 Ti i dag og spiller for det meste 1080p på en 24" 144hz monitor via displayport. 

    Har vurdert og oppgradere til helt nytt HW, men utsetter det med tanke på de prisene som gjelder i dagens marked. Forventer også en del endringer fremover, så tenker at det kan vurderes en gang i Jan/Feb. Har vurdert å gå til innskaffelse av et 6600 XT kort, som jeg kjøper brukt. De går for rundt 2500-3000kr. På en god dag får jeg nok rundt 1500kr igjen for mitt 1070 Ti kort.

    Hva tenker dere? 6600 XT er tydeligvis en solid 1080p GPU for spill. Sammen med min i5 8600K (4.9 OC) så er det kanskje 1-2% CPU bottleneck.

    Det føles riktig, men er usikker 😛 Om noe så slukker det hvertfall litt av min trang for å oppgraderer til HW som passer for 1440p.

     

    Kan se for meg at jeg går for et brukt 3080 kort en gang ila. neste år og heller oppgradere med nytt HW ellers da.

    Eller er det bare å frese på nå? Takker for alle inspill :)

     

     

  2. Hei, jeg har dessverre betalt for noe jeg aldri fikk levert. Skjønner at man tar sjangser og må selv stå til ansvar for det. Jeg synes selvfølgelig dette er veldig leit å oppleve her hvor jeg har både solgt og handlet ting før.

     

    Ønsker gjerne å få litt hjelpe med å skaffe informasjon om anonsen. Kan en moderator eller administrator venligst ta kontakt med meg via pm eller email. Jeg har mer informasjon jeg kan gi til dere ang. saken.

     

    Håper jeg kan få litt hjelp her, takker.

  3. Vil bare komme med et tips om at det visst skal være mulig å få White sykkelen på XXl til ca 7000,- hvis du bruker Mastercard.

     

    Leste det i en annen tråd , på et annet forum.

     

     

    For å sette det i et perspektiv , så koster Reba gaffelen f.eks alene ca 3500,- i butikk.

     

    Takker for tipset!

  4. Takker for hjelpen, skal kjøpe sykkel på Torsdag. Det blir fort White sykkelen, føler at kjøpet blir mer smart etter deres svar og anbefalinger, kudos! Kjører på med 29" etter som begge av dere har nevnt dette.

     

    Gleder meg alt nå :D Tips til en kul sykkelhelg? Turstier og tøft tereng osv.

  5. Hydrauliske bremser er vesentlig bedre enn mekaniske, de gir mye mer og bedre kontrollert utveksling slik at du får mer kraft og mer kontroll over modulasjonen.

     

    Generellt på hardtail terrengsykler vil jeg si du får vesentlige oppgraderinger av funksjon opp til ca 12-14000 deretter blir oppgraderingene både dyre og mer vektorienterte.

     

    Gianten har bedre bremser, diamant apexene har bedre gir, ingen av de har gafler som er eksepsjonelle.

     

    Jeg ville tatt en kikk på cannondale trail SL 29"

     

    Ingenting av dette er naturligvis downhill sykler. Skal du ha noen ny DH rigg bør du legge budsjettet på 20K minimum.

     

    Dekk er en oppgradering de fleste gjør, mange sykler kommer med temmelig fjollete dekk når de er nye. Skal du tar sikte på å oppgradere gaffelen så se etter om rammen har konisk styrerør. Dette er blitt norm for bedre gafler.

     

    Takker for informasjonen, skal se på Cannondale sykkelen.

  6. Hei! Det er mildt sagt en god stund siden sist jeg hadde min egen personlige sykkel, men i det siste har tanken om å kjøpe meg en vært veldig fristende. Jeg ser ikke på meg selv som en spesiellt erfaren terreng syklist eller utforkjører, men det er nok dette den vil bli brukt mest til. For meg er det uaktuelt å betale mer enn 10 000,- for en sykkel. Jeg driver med motocross fra før av og er ikke interessert i å bruke alt for mye penger på dette i første omgang.

     

    Spørsmålet mitt er:

     

    Når det gjelder sykkler priset fra 5 - 10 tusen, er det egentlig noen vesentlig forskjell i utstyr? Ja, jeg vet at som regel etter 7 høvdinger så er de fleste modeller utstyrt med hydrauliske bremser, men er det egentlig så mye bedre enn vanlige skiver i denne prisklassen? Er det egentlig nødvendig å bruke 8 - 9 tusen når man i utgangspunktet handler billig?

     

    Jeg har hørt at selve rammen er det viktigste av alt, der etter gaffelen og så dekkene. Så lenge dette er på stell kan vel alt det andre oppgraderes sener om jeg skulle ønske det eller når det blir ødelagt?

     

    Kan forresten slenge til at sykkler jeg har vært å sett på er; Diamant Zenith 30, Diamant Apex T5, Diamant Apex T4, Giant Revel 1. Alle var 2012 modeller.

     

    Revel-1-Disc-White-Red.jpg

     

    Så langt er det Giant sykkelen jeg vurderer, her mener jeg at det er mye å hente for pengene. Probleme mitt er bare at jeg har ingen erfaring med dette i det hele tatt, så alle mine meninger er bassert på spekulasjoner og sammenligninger med motocross :p

    spacer.gif

    Takker for all hjelp jeg måtte få :D

  7. De prøvde seg og tapte hardt, men i stedenfor å innse at dette bare er tull prøver de å legge skylden over på noe annet. De klandrer Google og Wiki for og ikke holde seg nøytrale? for å lure folk?

     

    Altså, hvis du spør meg så var den SOPA remklamen mye mer lureri enn hva noen av de selskapene gjorde. Hjernevask for dumme Amerikanere.

     

    Haters gonna hate.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...