Gå til innhold

Slettet_bruker

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slettet_bruker

  1. Jeg sliter med samme problemet, før ekle NXE lastet seg ned på xboxen min kunne jeg se nesten alle avi-filer uten å være online, men etter NXE må jeg være online for å nyte dem. Har også lastet ned den lille oppdateringen en mengde ganger. Utrolig irriterende å drasse en 30 meters nettverkskabel fra førsteetasje og ned i kjelleren hver gang jeg skal se på south park:(

  2. Jeg satt og spilte skate i sta for å fullføre alle tingene som var igjen etter siste bilde i Thrasher. Da hadde jeg ca 300 achievement points fra skate. Etter jeg hadde gjort alle triksene i lista og gjort alle vanlige missions untatt pro s.k.a.t.e sjekka jeg gamerscoren min. Da var den på 975 :ohmy: Alt var unlocked untatt Enduring Icon og Host with the most. Er det noen måte å fikse det sånn at det vises riktig? Kjipt å spille resten av spillet uten noen nye points :cry:

  3. I dag tidlig skrudde jeg på PCen for å høre en sang. Jeg startet WMP og slo på høytalerne, men ingen lyd var å høre. Jeg har prøvd å restarte, bruke hodetelefoner, andre høytalere, andre programmer, sjekke alle voluminnstillinger og kontakter osv uten resultat. Jeg har aldri opplevd noe lignende med denne PCen. Den eneste årsaken jeg kan tenke meg er at det kom noen Windows Updates da jeg slo på maskinen. Jeg har et soundblaster lydkort og et creative 5.1 høytalersett. Noen som har en idè om hva som er feil? :hmm:

  4. Veldig bra tråd dette her :thumbup:

    Jeg ville bare tipse dere andre om denne siden som selger snowskates billig og i tillegg er prisen i dollar som gjør at et premier tresnowskate koster 450kr!

    Hvis jeg har forstått det riktig er det gratis eller veldig billig frakt også til norge :)

    Jeg har fått vite av en jeg kjenner at denne siden er seriøs siden han har bestilt fra den selv.

    Her er siden^^

  5. Her en en glicth i Final Fantasy XII (Amerikansk versjon).

     

    Det er en glitch som skjer stadig vekk. Det tar litt lang tid før personer dukker opp på skjermen. Hvis du ser mot et område der du vet at det skal stå en person, kan det godt hende at personen ikke står der. Hen hvis du snur deg vekk, og så snur deg tilbake, så står personen der. Skjer hele tiden, men ikke noe stort problem.

    7328036[/snapback]

     

    Hva med å holde oss til nyttige glitcher? :thumbup:

    7332130[/snapback]

     

    De morsomste glitchene er de som egentlig ikke hjelper deg med noen ting:D

  6. Jeg har en dell-pc med 1gb ram, pentium 4 med 3Ghz og et radeon x600 grafikkort som jeg har tenkt å bytte ut med et nytt kort til under 1800 kr, og har kommet frem til at x1950 pro nok er det beste. Jeg har for det meste tenkt å bruke det til spill som hl2, oblivion osv. Er dette kortet som passer best for mine behov eller finnes det noe bedre til under 1800 kr? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...