Gå til innhold

BetongApe

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BetongApe

  1. Joda, men det er med moz, o, webkit tillegg til css-navnet. Det er det ikke gjort her, altså prøver de å få lage egne standarder. Jeg vet heller ikke hvor godt de har beskrevet løsningen slik at andre kan implementere samme løsning. Så fy fy Opera.

     

    Det er mulig du mente noe annet, men her sier du altså fy til Opera fordi du ikke vet nok om løsningen du kommenterer? Hvis du leser TFA vil du se at den eksisterende implementasjonen er -o-prefikset. Standardiseringsforslaget er selvsagt ikke det.

     

    (Disclaimer: Jeg jobber for Opera, men ikke med noe av det som omhandles i artikkelen)

  2. Kanskje du da også opplyser pressen og oss uvitende sjeler hva som ikke er riktig med denne påstanden, og hva som faktisk er riktig. Tekniske detaljer kanskje, men faktum er vell at flash konverteres til et "format" som kan benyttes. Eller er alt bare en konspirasjon?

     

    Han sier vel mer eller mindre hva som er feil med påstanden. Skyfire har laget en tjeneste som konverterer (enkelte) flash-videoer til et format som kan vises i Skyfires innebygde video-avspiller. Det har ingenting med HTML5 å gjøre.

  3. Skjønner ikke hysteriet over dette helt. Sony har hele tiden sagt at ps2 emulator delen ville bli byttet ut av software og at dette ville skje så fort sw var klar. De rakk det ikke til usa launchen, og derfor måtte de ha ps2 hw i maskinen. Men nå som emulatoren er tilstrekkelig moden kan de bytte den ut med sw.

    8007273[/snapback]

     

    Hmja, jeg ser du sier dette, men jeg kan ikke i farta finne noen gamle linker som backer utsagnet. Når har Sony sagt at de skal fjerne PS2-brikkene?

  4. Skjedde ikke det samme med PS2 også? Jeg mener å huske at PS2 hadde PS1-chip innebygd fram til et visst punkt, da software-emulering tok over, uten at dette gjorde bakoverkompabiliteten særlig dårligere, men mulig jeg tar feil....  :hmm:

    8006810[/snapback]

     

    Niks, PS2 har hele tiden hatt hardware for å kjøre PS1-spill - og denne brikken har gjort en rimelig god jobb. Jeg blogger selv jevnlig om PS3 (her), og har testet den amerikanske versjonen ved endel anledninger. Jeg må innrømme ble rimelig gretten da jeg leste dette. Fair nok, det er sjelden jeg spiller PS1-spill på min PS2, men akkurat i overgangsperioden mellom to generasjoner vil vi se de siste og beste PS2-spillene dukke opp. Da er det traurig å måtte ha to konsoller stående under TV-en. Den norske prisen på PS3 var omtrent som forventet, men det var under forutsetning av at vi fikk samme funksjonalitet som USA og Japan.

     

    Spill som God of War II, Okami og Final Fantasy XII har lang levetid, og jeg mistenker at jeg kommer til å kose meg med dem i lang tid framover. Klart, det er jo sannsynlig at så store titler vil bli prioritert når det gjelder hva som skal funke og ikke funke, men jeg synes alikevel dette er en bitter melding å få så nære launch.

  5. PS3 versjonen sliter med framedrops selv i 30 FPS

    X360 kjører 60 FPS og svært sjelden går den under

    Ingen split screen, det er tragisk

     

    Hvor sto det noe om 30 FPS? Fant ikke noe om det i artikkelen. De fleste NTSC-spill sikter vel mot 60 FPS? Ut fra det folk skriver i denne tråden kan det tolkes som at PS3-versjonen sliter med å holde 30 FPS stabilt...

×
×
  • Opprett ny...