Gå til innhold

Boppus

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Boppus

  1. Jeg kjøpte en Galaxy Tab 10.1 som etterfølger til min iPad(1), og er ikke helt fornøyd. Opplevelesen er dessverre at den er treg, tregere enn iPad(1). F.eks. noe så banalt som å flytte ikoner på skjermen er hakkete og tregt; ikke bra. Dersom hardwaren i denne virkelig er vassere enn i iPad2 er det mye dårlig kode her.

     

    En annen ting er nettleseren, som insisterer på å lese mobilsider av alle nettsteder i stedet for fullversjonen. Jeg har kjørt en about:debug i URL-feltet og satt den til "Desktop", men ofte laster nettleseren mobilsider allikevel. Jeg endte opp med å installere Dolphin nettleser som er OK (fant ikke ut av det med Opera heller).

     

    Et annet irritasjonsmoment; manøverknappene nede til venstre. Det er enklere med én hjem knapp som på iPad. Du behøver ikke å sikte med fingrene, men kan føle deg frem.

     

    Mulig en nyere versjon av Android vil fikse slikt, men det burde vært i orden fra dag én. Jeg ønsket virkelig mer av brukeropplevelsen enn dette.

     

    Men tynn og lett, det er den.

  2. Nokia støtter ikke FW-oppgradering til alle telefoner engang. Kan ikke tenke meg at det finnes noe "auto-update"-opplegg. Hvilken modell er det?

    6960158[/snapback]

    Jeg tenkte på N-modellene, som antagelig vil ha mest nytte av en oppdatering.

     

    Synes det var genialt fint på den SE modellen jeg så det på.

     

    Det er jo et genuint problem at produsentene lanserer modellene før de er bugfixet nok.

     

    OK, ser derved etter en SE modell. :hmm:

  3. Noen som vet om Nokia støtter automatisk oppdatering og nedlasting av firmware, slik som Windows? Så dette i bruk på en SE K800i, hvor du kan be om nedlasting hver uke eller måned (eller noe slikt). Nye "telefoner" er komplekse små datamaskiner med enorme mengder kode, og det behøves ganske sikkert en oppdatering i ny og ne.

×
×
  • Opprett ny...