Gå til innhold

henrikr

Medlemmer
  • Innlegg

    886
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av henrikr

  1. Så først på xiaomi sin 34" men kanskje man skal kline til med 49 samsung, er g9 odyssey virkelig så dårlig, bedre å gå for fjorårets modell?

    Jeg skal bruke den til jobb primært, går utifra at 1660 super klarer å dra skjermen ok, altså til windowsprogrammer (ikke spilll). Det blir litt wow, men det bør vel gå greit.

  2. Emile the rat skrev (2 timer siden):

    Jepp, begge skjermene bruker panel fra Samsung. Svive 34 og Xiaomi 34 bruker restpanel som ikke har god hatt god nok kvalitet for Samsung sin C34J791. Deretter har Xiaomi og Svive overklokket skjermene til 144hz, som Prusk skriver over ser du resultatet.

    Skal du ha en 144hz skjerm kjøper du heller en 27" eller legger på ekstra for en skikkelig curved gaming skjerm.

    Verken denne fra Xiaomi eller Svive er gode gamingskjermen, men helt greie til kontorbruk og enkel gaming dersom man absolutt må ha en ultrawide til en rimelig penge. Skal du derimot ha en god gaming skjerm som er ultrawide må du nok legge på et par lapper. Man får det man betaler for ;)

    takk for god forklaring, spiller ikke så mye spill dog, og bruker ofte ps5 med projektor for spilling. Spiller en del wow dog, men bør vel fungere greit til det. Så har jeg hatt jemmekontor siden mars, så derfor jeg egentlig vil ha den. Mer plass/bedre work flow.

  3. Bandidos-Pelle skrev (1 minutt siden):

    Jeg skjønner ikke helt hvordan systemet funker. De aller fleste her inne satt vel og refreshet annethvert sekund fra klokken 13:00, og jeg fikk opp køsystemet rundt 13:01:58 eller noe og trykket umiddelbart. Rart hvordan noen får opp knappen før andre, gir ikke helt mening.

    Sitter i kø på ca. 60 % nå.

    husk at det er flere 10talls tusen som prøver å komme inn, er bare basert på flaks. Er millisekunder i forskjell liksom. Noen refresher også for mye, kanskje sida er cacha osv. 

  4. David_1214 skrev (1 minutt siden):

    Hooof, glad jeg spotta både søke siden og produktsiden. Var det samme på series x, legg i handlekurv på søkesiden kommer opp mye tidligere enn på selve produktsiden

    hehe var sånn jeg også fant det, ved en ren tilfeldighet, men gikk fort, en på jobben gikk 1 min senere enn meg i køen og fikk ikke. 

  5. Zaetar skrev (2 minutter siden):

    De kan ikke takle 7000 brukere wtf?? Da burde de har spart seg og heller åpnet salget kl 10 med resten av gjengen. 

    De takler ikke 7000 som logger akkurat inn samtidig. ikke nytt dette, har skjedd med skatteetaten før i tida forbindelse med skatteoppgjør. derfor de nå slipper det i puljer. De klarer fint å ha 7000 brukere, men ikke 7000 som akkurat samtidig trykker "kjøp" fks

×
×
  • Opprett ny...