Gå til innhold

Vidar Busk

Medlemmer
  • Innlegg

    748
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vidar Busk

  1. Hei

     

    Lydporten min har klart å knekke, jepp, selve inputtet har knekt så det går ikke ann å få lyd når jeg dytter inn jack lengre.

     

    En kamerat sa at jeg kunne stille inn Mic inputen til å bli om til Lyd input? Skeptisk, men får høre her inne om det er noen som har peiling ;)

     

    Hvis ikke får jeg vel eventuelt kjøpe meg Eksternt lydkort :(

  2. på tide med en liten update!

     

    Vært hos Fri rettshjelp, det er ikke mye jeg får gjort akkurat nå, utenom å ta det opp med enten et Boligsomething (husker ikke navnet) eller ta det opp i Forliksrådet.

     

    Gir han en frist til 15 April til å betale tilbake depositumet.

     

    Ble bedt om å dra tilbake til leiligheten for å vaske den på nytt, han hadde skifta lås selv om han fikk nøkkelen rekommandert, og det var jo en selvfølge siden han mente nøklene hadde havnet på "aveie". Han beslagla også sykkelen min til 7000kr, han skulle holde den igjen som "forsikring" på at jeg ville fortsette å betale leie. Han snakket selv med advokat, og etter den dagen ville han at jeg skulle komme å hente den.

     

    Han fikk også en takstmann til å titte utenfor leiligheten hvor han da rapporterte at det ikke var noe bemerkelsesverdig fukt utenfor. Og etter å sett bildene av "rotet" så skjønte han godt om det var dårlig inneklima.

     

    Leieboeren mente også at om det var mugg, NOE DET IKKE VAR (var han veldig klar på) så var det nå fordi jeg hadde hatt gardinene trukket for. Har begynt å ta opp samtalene våre som bevis.

     

    Er litt trøtt og sliten for dagen så har ikke så mye å informere med!

     

    Er sikkert en del skriveleifs

  3. Var hos Fri Rettshjelp i Oslo i dag!

     

    Da skal jeg sende en ny Oppsigelse med Akkutt effekt! Og si opp leiekontrakten på grunn av mugg og innemiljø, så får han nøklene tilbake! Og så får jeg prøve å få depositumet tilbake. Om han ikke gir depositumet tilbake må jeg inn til Oslo igjen.

     

    Så kommer update snart :)

  4. Gratulerer og ikke minst, lykke til videre! :)

    Det som er fint er jo at jeg egentlig ikke fordrar snus.. Så bare jeg kommer over Røykeslutte perioden så tror jeg fint at jeg stopper snusen!

     

    Lettere sagt enn gjort, men dette går bra, viljestyrke er fett woop woop

  5. Jeg slutta å røyke i dag.. begynte å få puste problemer om natta og på skole! Har bare hatt dårlig erfaring med snus, as in spy og kvalme!

     

    Så i dag kjøpte jeg en boks med kjerringsnus og tvinger det på meg xD Røykesuget har ikke forsvunnet men.. Det hjelper!

  6. Jeg er nok ikke den rette til å si noe, men om du skal ha et personlig motiv så er det vel kanskje litt dritt å ta noe ganske mange andre faktisk har på kroppen sin.

     

    Men hvis du kan forbinde feks da Stjernen(e) med noe som betyr no for deg så er jo det kjempe flott :)

     

    Jeg har ihvertfall en del kamerater som tok "flammer, tribals osv" fordi de syntes det var kult der og da, men nå i etterkant angrer.

     

    Er ihvertfall lett å angre om ikke motivet egentlig betyr noe for deg, ikke at man MÅ ha noe som betyr noe på seg, men om man er usikker så er vel det kanskje et godt utgangspunkt xD

     

    Men det er bare min mening, tjohei!

  7. Synd at første mann ødela bølge iden helt.

     

    Skulle bli større utover, gikk også innom Personal art i ski for å spørre om han orka å fylle på den streken han manglet på tuppen av bølgen, men det "var meningen" at den skulle være sånn sa han xD

     

    For å ikke nevne at han underveis bare droppa å følge tegningen siden han skulle rekke no..

     

    Ikke at jeg fikk vite det her før vi var nesten ferdig men... Nei aldri mer Personal art :p For all del, har lært leksa mi. Aldri mer teite motiv eller useriøse plasser.

  8. Har vel nevnt det før i tråden..

     

    Men jeg er "en av dem" som har vært så smart å tattovert noe med "Dama" på armen!

     

    Men før jeg får et par sider flaming om hvor dum jeg er så bare vær klar over at det ikke er en jeg elsker deg tattovering ;) Er ei jente jeg har lært mye av og vi har LAAANG historie som jeg gjerne kan minnes på når jeg blir eldre.. Eller når et vist punkt hvor jeg fjerner det xD

     

     

    post-109818-1236533839_thumb.jpg

     

     

    Fikset den i går hos en tattovør som vil være anonym for å ikke skape no krangel med første tattovøren! Det nederste bildet er desverre litt croppa, så jeg kan ikke peke ut de største feilene!

     

    Ihvertfall fikset litt på den i går og er kjempe fornøyd ;) Var ikke alt tattovøren faktisk fikk fikset men gjorde en bra jobb i mine øyne!

     

    Skal aldri mer til Personal Art i ski..

  9. Update

     

    I dag snakket jeg med Helsesøster på skolen, hun hadde blitt ringt opp av min kjære Utleier. (Begrunnelse er at hun skrev et vedlegg at dette påvirker skole og det ikke er sunt for elev.) Så hun ble jo utspurt om hva jeg hadde sagt, og han forklarte sin side av saken minst 3 ganger hvor han gjentok at han var Fagmann.

     

    Han har også fått det for seg at grunnen til at jeg vil flytte er fordi jeg ikke har "Råd" til å bo der. Noe som er helt tull, selv om han gir meg strømregninger på 650kr når jeg har en TV og Laptop varmekabler og varmeovn på.

     

    Anngående oppsigelses tiden, han understrekte også til helse søster at dette var en "Bindene" kontrakt fra periode x til x, Så jeg har ingen rett til oppsigelses tid i følge han.

     

    Jeg har tatt kontakt med Fri rettshjelp, skal prøve å få ta turen inn ditt eventuelt i morgen eller til neste uke.

     

    Noen som vet om en "fagmann" jeg kan kontakte utenom min utleier selv? Ble annbefalt dette av Kommunelegen så jeg fikk 100% bekrefte og dokumentert at dette er mugg.

  10. Den døren som hadde disse tre "luftehullene" forteller meg at dette har vært et tema i denne leiligheten før...

     

    Dessuten, hadde det vært noe til fagmann inne i bildet her så hadde vedkommende visst at varm luft/damp(tipper det er badet) stiger. For å få fungerende luftehull burde det også vært noen oppe på døren.

    Jupp, det er døra fra gangen med gulvteppe og Badet. Kan tegne opp fort i Photoshop hvordan leiligheten ser ut.

  11. Stue

     

     

    img0510yj2.jpg

    img0511ug1.jpg

    img0514pj8.jpg

     

     

    Bad

     

    img0534gs0.jpg

    img0530gx3.jpg

    img0531fy2.jpg

    img0532ve4.jpg

    img0533mi7.jpg

    img0535gn8.jpg

     

     

    Soverom

     

     

    img0536vg1.jpg

    img0537wq2.jpg

    img0538gm8.jpg

    img0539cb6.jpg

    img0540ko6.jpg

    img0541vh4.jpg

    img0545rl8.jpg

    img0546we7.jpg

    img0548en6.jpg

    img0550cm0.jpg

    img0551bm9.jpg

    img0553ey6.jpg

     

     

    Her er døra fra bad og gang, disse hullene skal da transportere ut og inn varm/kald luft. Og han mener jo da fortsatt at all fukt er min feil

     

    img0527at0.jpg

    img0528am4.jpg

     

     

    Kjøkken

     

    img0515eo2.jpg

    img0516mm3.jpg

    img0517fp5.jpg

    img0519qb4.jpg

    img0520ng2.jpg

    img0521bd0.jpg

    img0522ma7.jpg

    img0523xs6.jpg

    img0524tx0.jpg

    img0525kc2.jpg

     

  12. Update:

     

    Tok i dag å sendte oppsigelsen rekommandert med Posten.

     

    La inn et nytt vedlegg hvor det sto at " Dette brevet ble sendt rekommandert (dato) siden utleier (navnet hans) nektet å godkjenne at han har mottatt oppsigelsen. Forbruker ombudet rådet meg å holde tilbake husleien helt til saken er oppklart eller en alternativ løsning er funnet. Deretter tar jeg (navnet mitt) å holder husleien tilbake til en enighet mellom begge partert er ordnet. Dette gjør jeg i samsvar med huseier paragrafen og råd fra Kommune Legen. Leien blir holdt tilbake til eventuelt kontrakt blir avbrutt eller leiligheten ikke er helseskadelig å bo i."

     

    Fikk også et brev fra utleieren i dag hvor han skrev hvor grove sjikaner og krenkelser jeg hadde kommet med i mitt brev med klager. Og at grunnen til soppdanning er at jeg ikke har tørket fukt fra vinduene og det skaper dårlig luft og mugg. Og hovedårsaken til fukt er at jeg ikke har holdt dør til rommet lukket igjen.

     

    Lurer på hvordan han kan ha kontroll over om døra mi er åpen eller ikke inne på rommet.

     

    Han kom igjen med argumentet at han har leid ut siden 1990 og det har ikke vært en eneste klage hittil. Dette utsagnet har jeg jo satt spørsmål til for om kanskje at dreneringen begynner å tære med årene, men det var høyst uaktuelt siden han da er en Fagmann.

     

    Denne karen er utrolig hyggelig å diskutere med!

×
×
  • Opprett ny...