Gå til innhold

kvamic

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kvamic

  1. Akkurat dette jeg fryktet. Først sier staten at det er flere søkere og høyere kvalitet på søkerne ti spillstøtte enn noensinne, og så gir de mindre penger enn i fjor? Og den som får mest penger er en som ikke trenger det, og nå går han i tillegg ut på Kickstarter for å få enda mer? Snakker om å være griske... Hvorfor kan ikke fyren bare få penger fra Funcom, om de gjør det så bra som de sier?

     

    you my friend are an idiot!

     

    seriøst har du i det heletat brukt hue å tenkt før u snakker? funcom focuserer på ONLINE spill nå.

    2 funcom har kansje ikke lyst å satse fult på det så da er en ny bedrift løsningen

     

    og ikke minst de søkte hos kickstarter for å gi et bedere ferdigprodukt en et halvferdig produkt som sikker ikke kommer ut fordi det ikke er bra,

     

    er mye mere skadene å gi ut et sugent spill en å ikke gi det ut hvis di gir ut et halvferdig spill og de er et nytt firma vil noen i det hele tat kjøpe neste tittel etter det? nei så de søker etter mere penger for å gi det beste spillet ut de kan gi.

     

    er irriterende å se folk leser noe og sier alt mulig rart uten å bruke hue og tenke på hva grunnen kan være for de forsjellige løsningen

  2. ler meg i hjel, kanke være offline for single player. er en veldig god grunn for det, og det heter piratkopiering. hvis de setter op lan og singelplaer er det lett for hackere å fikse opp privatservere som er gratis osv. for å si det sån ser det ut som halparten av de som legger noe ut her. har IQ på 10 før du poster med klager se på spørsmålet tenk se om du kan finne ut en grunn eller ti for hvorfor det er satt op på den måten.

     

    grafikken er for dorlig. vil ha spillet tilgjenglig for flere

    historien er ikke bra nok. er ikke et historie drevet spill, gå spill monkey iland eller noe hvis di vil ha spill focusert på historien, persjonlig spiller jeg dette for å slakte demoner.

     

    man kan også fremdeles lana man må bare hatilgang til internett også.

  3. jeg lo meg skakk av å lese de itiotiske inlegga om småjentene as usmaklig ROFL de er eldre en de ser ut, i highlander om en 6 år gammal jente hadde død der og blit imortal hadde du fortsatt hat en liten jente som kan være flere hundre år gammal. enda bedre la os fjerne hobbitsene fra LOTR for jenten der er lave som småjenter rofl trenkte den lattern der as. det er et spill fantasi spill de har en helt annen kultur en os osv. enda en bra en vi kanke se filmen hunger games pga det er usmaklig at unge skal drepe verandre ROFL

  4. Noen som vet om karakteren vi lager på beta blir den karakteren vi får når spillet lanseres? Eller starter vi på nytt da?
    Samme lurer jeg på? :)
    Man starter på nytt når spillet lanseres. ;)
    håper i hvertfal man beholder achivmentsa eller noe :p hadde vert kult å ha noen achivment man bare kan få under betaen tbh
    Alt blir fjernet.Urettferdig at noen skal ha mulighet til å få achivements når trekningen er helt random.(Joda, jeg vet det er open beta nå, men likevel).Og nei, jeg mangler bare 1 achivement så har jeg alle. Ergo ikke jelly.

     

    ikke uretferdig egentlig siden alle kan logge in i dag og er helt mulig å gjøre en del av de i løpet av helga kan være som feat of str som i wow om man gjorde aq 40 osv i vanilla samme prinisplet

     

    og med tanken på hvor lite ommeråde de i betaen har hat å leke seg med mener de bruker mye tid pa å gi tilbakemeldinger spiller de mye i betaen da og skaffer achivment bra for dem det hadde vert greit å ha noe å vise til hva man fikk gjort i betaen

  5. Jeg sitter i døra i natt igjen, og jeg må si at det er mye mer behagelig her i natt enn i går. Da var det så fette kaldt ute at jeg satt å frøys konstand da jeg satt innafor døra. I dag er det helt pwn.

     

    Og til deg som har blitt syk. Slutt å kvin. Ta på deg soveposen eller mere klær. Jeg satt å så på de som sitter ut mot parkeringsplassen i går whina som faen da jeg åpna døra. Ikke rart når de sitter i kun t-skjorte..

     

    Det MÅ luftes, ellers kreperer vi hele gjengen.

    7024663[/snapback]

     

     

    hold kjeft a satt i sovepose 2 tesjoter en sjukk hettegenser + jakke og fremdeles frøs

     

    DET MÅ IKKE LUFTES TG KLARER SEG FINT UTEN FFS. de prøver i hvertfal ikke å drepe de på lanet

  6. Dørene skal åpnes for lufting 5-6 ganger i døgnet. De skal være åpne rundt fem minutter for å få inn en del frisk luft. Dette bør ikke påvirke temperaturen nevneverdig ut over at det blir et kaldt gufs for de som sitter nærmest. Disse kan jo da benytte muligheten til å strekke på beina hvis det blir for kaldt. I tillegg vil søndre dør åpnes av og til fordi folk må ut og inn, men dette skal begrenses så langt det er mulig :)

     

    Jeg tror forøvig ikke hangaren er særlig polstret, så temperaturen vil variere litt med temp ute. Gradestokken har falt en god del i natt, så det merkes nok..

    7012301[/snapback]

     

    sorry men go tro hell jeg er faen meg syk takket være den døra har vert oppe og den har faen meg vert oppe mere en 6 ganger i døynet

     

    Hei hei alle. Jeg skjønner at det er mange meninger om dette, og setter pris på at de kommer frem. Man kommer nok aldri til å bli enig om hva som er for varmt og hva som er for kaldt.

     

    Men det er et annet aspekt ved luftingen, og dette er deltakerens miljøforhold. Vi ønsker å ta vare på dere, og dette prøver vi på selv om det er kaldt. Det er viktig å bytte ut luften i et lokale som dette, fordi med så mange mennesker her brukes oksygenet fort opp.

     

    Det kan faktisk sammenlignes med når foreldra deres ber dere om å gå ut en tur i stedet for å sitte å spille. Oppfattes som mas, men er til deres eget beste.

     

    Vi skal prøve å ta hensyn til dere deltakere, så hvis noen lider si fra!

     

    Hilsen vakthavende chief Security.

    7020693[/snapback]

     

    si meg er å ta vare på pss å gjøre oss syke?

     

    fordi med så mange mennesker her brukes oksygenet fort opp.: brukes oksygenen opp på vikingskipet der det er tg med 5000 folk og ikke no lufting?

     

    Vi skal prøve å ta hensyn til dere deltakere, så hvis noen lider si fra!

    jeg har lidet de siste 2 dagene med å være sjuk. og jeg har mast til de folka om å se å få loket det utalige mange ganger men tydligvis noen idi0oter som arangsjerer hw lan. og hvorfor i all verden ha 1 dør helt oppe dere kunne heller hat en dør halt oppe mindre vind inn betyr varmere. om hw lan 07 er her i fårnebu kommer jeg faen meg ikke.

  7. dere som er her..

    driver med`?

     

    hvor sitter folk?

    hva synes folk så langt?

    7009144[/snapback]

     

    for å være erlig var det noe av det verste lanet jeg noen gang har vert borte i. ikke bare er det alt for stille her men så er den forpulte døra oppe 20 timer i døynet og har nå vert sjuk i 2 dager om noen trenger luft kan de faen meg gå ut på tg så er det bare ut / inn døra som er oppe resten er igjen og det går fint som faen løft på ræva å pell deg ut om du trenger luft . og det med at det ikke var microbølgeom før mellom kl 00:00 - 04:00 en eller anen gang andre dagen var også dorlig.

     

    så ikke sjangs at jeg kommer neste år om jeg ikke blir låvet at de stygge dørene som gjorde meg syk holdes igjen og aldri opnes under lanet.

     

    TG for life helt klart

  8. Hvorfor må det spilles så jævla høyt?

    1.

    Hvorfor ble det kjørt musikk midt på natta med påfølgende basstester om morgenen?

     

    2.

    Hva med å respektere at folk vil sove? Jeg hadde vertfall litt trøbbel med å sove godt i det maset...

     

    Poenget med soveområdet mister vel litt av poenget? Skjønner det for sikkerhetens skyld, men når det skal dundres musikk av fjortisser som shower off sine skurrende 1000kr`s høytallere

    3.

    samtidig som scenen spiller trance hele natta gjennom....

     

    Ja jeg er litt gretten nå.

     

     

    Bortsett fra det  :no:  Great LAN!  :cool:

    7009731[/snapback]

     

    1.

    Det var ikkeNOE om natta, det var faktisk et anlegg på høyresiden av scena, jeg var utrolig irritert på de jeg og! Om morgenen, det var etter ti, så vet jeg ikke hvorfor. Våknet av det selv :p Og det var utrolig digg, høyttalerne spilte ikke på fullt heller :wee: Som jeg fikk med meg.

     

    2.

    Fra etter showet på scenen var slutt til klokka var ti, var det ikkenoe fra oss.

     

    3.

    Vi gjorde ikke det, sier det igjen.

    7011349[/snapback]

    if u cant take it rent an hotell. ore learn to handel the true spirit of LAN. lite soving høy musikk osv. skal ikek være no sån som dreamhax dritt mere som tg ftw

×
×
  • Opprett ny...