Gå til innhold

idefix_73

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av idefix_73

  1. Jeg plasserte en stikkontakt i skjult el-anlegg rett bak TV'en når jeg pusset opp sist, og la skjult HDMI kabel inn til skap som står et stykke unna. Denne kabelen brukes forsåvidt heller ikke, da løsningen ble apple-tv som henger bak på TV'en med wifi oppkobling. 

     

    Ser meget pent ut der TV henger midt på veggen uten en eneste ledning,

    • Liker 2
  2. Noen som vil anbefale noen gode(!) spill til iPad her? Jeg har kun ipad 2, forresten, så noe skikkelig krevende saker klarer den vel ikke..?

     

    Hva mener jeg med gode?

     

    Baldur's Gate 1 og 2 har jeg, det samme med KotOR. Gode!!

     

    Har ikke XCOM, men er redd den er litt for krevende for min pad?

     

    Det trenger ikke være spill som er PC-porter, eller noe. Jeg liker bare at det er en solid produksjon. Jeg ønsker også at det skal være "pad-vennlig", som betyr at all form for skytespill/bilspill, etc., er utelukket, hvor man må ha "raske bevegelser".

     

    Jeg ser for meg mer av typen eventyrspill, retning The Walking Dead, point-and-click, Gabriel Knight. Spill hvor man skal løse en mordgåte, feks?! Vet ikke om slike finnes.. Litt puzzleaktig, gjerne rollespill ala de jeg nevnte i starten.

     

    Jeg har spilt Monument Valley og elsket det, men er ute etter et "lengre" spill enn disse.. Spill med en historie, og ikke bare haug med brett som skal løses (og som kan gjøres bedre ved andre runde, som Hitman -som også var bra).

     

    Håper dere kanskje skjønner hvilken type spill jeg er ute etter, i tillegg til å ha noen forslag?!

     

     

    Takk, takk! :)

    Real Racing 3 er et meget bra bilspill for padda, gratis men kan lønne seg å betale litt penger i starten for å få flere biler og slippe ventingen ved "reperasjon". Fungerer meget bra å bruke pad som styring, når du blir bedre slår man av autobrems/gass etc. Jeg kjører dette på Ipad min, gammel versjon. Helt på grensen til hva denne klarer på grafikk, men hvis du passer på å ikke ha alt for mange andre programmer åpne samtidlig så går det bra.

  3. Jeg synes ikke 2ern er verdt 2800 som den selges for nå, men 2 lapper kan jeg være villig til å betale for denne. Skal bruke av ei på15 åring til spill og surfing, så tror den duger, ihvertfall i forhold til skjermoppløsing. Men mulig den vil bli for treg etterhvert som de fleste nye spill blir optimalisert for nyere prosessorer. Noen som har synspunkter på dette?

     

    Ipad 4 ble i helga solgt for 2995, den koster nå 3520,-. Det er altså konstant en tusenlapp i forskjell, men hadde jeg klart å bestemme meg i helga istedet for mandag så kunne den nye ipaden da vært kjøpt for bare noen hundrelapper mer enn 2 koster nå.

  4. Hva tror dere skjer med prisnivået på Ipad2 og Ipad mini neste ukene? Så at 2'ern var til 1990,- på Lefdal i helga, og Mini har også vært prissatt til under 2000 siste ukene. Nå er pris på Ipad 2 tilbake til ca 2500, og mini har også økt. Jeg trodde at Apple hadde en ganske konsistent prispolicy uten kampanjepris, men mulig jeg tar feil.

     

    Men er det noen som har et tips; bør jeg vente ei uke for å se om prisen reduseres igjen eller er dette umulig å vite noe om?

  5. Skal kjøpe kamera til dama, og har en stund hatt lyst til å handle Panasonic TZ7, men vurderer også dette kameraet. Vil økt oppløsning til (unødvendige) 14mp på ZX1 medføre betydeligere dårligere bildekvalitet ved høyere ISO på ZX1 vs TZ7? ZX1 "vinner" på størrelse, har samme vidvinkel men mindre zoom, hvilke andre viktige forskjeller er det mellom disse kameraene?

     

    Håper Akam lager en like god og omfattende test av dette kameraet som testen av Sony DSC-W290, og innimellom på testen kommer med noen betraktninger på styrker/svakheter i forhold til TZ7.

  6. Valget mitt står også mellom Phillpsen og LG, får Phillips 32PFL5403D til 4395,- på Eljøp, LG 2000 til 4995,-. For ordens skyld; Ser at Phillips 32PFL3403D er priset til 4995, 32PFL5403D til 4395,- (internettpris). Sistnevnte må definitivt være et bedre kjøp?

     

    Kommer i all hovedsak til å bli brukt til XBOX 360. Men rommet der TV'en skal plasseres er smalt, kommer til å sitte ca 1,5 meter fra skjermen. Er det noen av disse TV'ene som da utpeker seg, eller bør jeg velge noe helt annet når sitteavstanden blir så nærme?

×
×
  • Opprett ny...