Gå til innhold

Damio

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Damio

  1. Mitt første nærmøte med en annen spiller. Det var på norway 9 eller 10 (den med -7 GMT) så jeg regnet med at spillern var norsk, men han hørte ikke på hva jeg sa, så da turte jeg ikke gjøre annet enn å skyte han når han dro frem revolveren. Dumt at jeg glemte å recorde min egen stemme, for det var ganske artig når jeg løper mot han og skriker "STOP. STOP. IKKE RØR DEG".

     

    http://no.twitch.tv/nannou_/b/324943370#

  2. Jeg har så lyst å teste det, men vet ikke om jeg gidder å betale nesten 400kr for å bare teste det. Det er vel ikke noen trial eller? Hvordan er questene? Veldig mye drep, drep, drep, drep og snakk med han og hun og den og den? Mye dungeons?

     

    du får spille for rundt 280,- på g2play.net.

  3. Er alt for mye dialog etter min smak. Er en grunn til at det er instant quest text i WoW og andre MMOs. Folk flest bryr seg rett og slett ikke om hvorfor man må gjøre ditt og datt i questene, man vil bare slakte monstre eller grinde gear og lvls.

    Folk flest kan dermed holde seg langt unna MMOs som The Old Republic og The Secret World. Like greit for meg.

     

    Like greit for meg og. Sier bare at hvis folk flest holder seg unna ender det som AoC.

  4. Vanskelig å si noe når man ikke har sett noe fra spillet enda, men jeg tror HoN kommer til å slite med spillerbasen sin når Dota2 kommer. De fleste som spiller HoN er jo ute etter et spill som er så likt og hardcore som Dota, men velger HoN pga grafikk og forbedringer på enkelte ting. De som spiller LoL er mest casual spillere som ikke er ute etter et så avansert gameplay som Dota og HoN har å tilby. Det har jo også vært gratis siden release, og det trekker jo folk som bare fy.

  5. Takk for svar på ice transform greiene. Har nå bestemt meg for hvilken karakter jeg skal gå for og vil gjerne joine et laug eller hva det kalles i dette spillet. Jeg er lvl 11 ice villain på Bloodstorm. Kommer til å gå tank, og er mest pvp fokusert, men jeg koser meg også med pve content. Ta kontakt ingame (sars) eller her hvis noen har et hyggelig laug jeg kan joine!

×
×
  • Opprett ny...