Gå til innhold

Ilikegames

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ilikegames

  1. Når det gjelder spillhistorier blir jeg meget fort bergtatt. Dette gjelder da selvfølgelig øyeblikkets makt, og bruk av virkemidler som man ellers ikke får gjennom bok og film. Kunne derfor trukket frem en del spillhistorier som bergtok meg ved første gjennomspilling.

    Men ytterst få spill har en så givende historie at det frister til gjennomspilling nr 2. Altså er det få, eller ingen spill i det hele tatt, som fremprovoserer såpass sterke følelser at det vil få meg til å spille det en gang til på samme måte som man vil se en film om og om igjen.

     

    Når det er sagt, tror jeg den spillhistorien som tok meg mest med storm kom, uventet nok, fra et spill jeg på forhånd ikke hadde noe forhold til; nemlig Final Fantasy X.

     

    Har overhodet ikke noe forhold til de andre spillene i serien, og har heller ikke spilt meg gjennom det sagnomsuste FFVII. FFX var et spill jeg kjøpte for å få et innblikk i en sjanger jeg ikke hadde vært mye innom fra før av, og jeg må si jeg likte det jeg fikk oppleve. Spillet hadde selvsagt sine negative sider (Var ganske lei kamper som dukket opp for hvert fjerde skritt man tok mot slutten), men historien var såpass bra at jeg hele tiden strevde for å komme videre, og for å vite mer.

     

    Antagelig ganske mainstream i manges øyne, men så har jeg heller ingen betydelig merittliste med gamle klassikere og ukjente perler i min forholdsvis korte gaminghistorie.

     

     

    Spørsmål til neste artikkel: Største ´´Hva f*** skjedde nå´´ øyeblikk i et spill. (tolkes som spennende tvist i historien, eller et latterlig øyeblikk som ikke passet helt inn osv)

  2. vil på det sterkeste anbefale deg Flyff! :!:

     

    http://flyff.gpotato.com

    www.gpotato.com

    www.flyfffansite.com

     

    Flyff er et gratis MMOPRG med over en milion spillere.

    kamp systemet er enkelt, og lett og bruke.

    spillerne på Flyff er vennlige, og det er sjelden du opplever noen som ikke vil hjelpe deg.

     

    Flyff har 120 spillbare levler, og 12 classes å velge mellom (4 når du kommer til lvl 15, og 8 til når du kommer til lvl 60), en masse våpen og rustninger og velge mellom.

     

    jeg har spilt det i litt over en uke bare, men inntrykket mitt av spillet er virkelig bra, og jeg har møtt en masse greie spillere.

     

     

    lykke til :thumbup:

  3. jeg syns det var en meget god anmeldelse av spillet, selv om jeg er litt skuffet over at det bare fikk 7/10. men det går vel litt i smak og behag også, trofaste FF fans vil ikke fokusere like mye på det negative med spillet som en anmelder må gjøre. en anmelder må jo selfølgelig få med seg det som spillet består av, enten det er positivt eller negativt. Hvilken side av saken vi som spillere velger å se, er et valg man foretar selv, og utifra egen spillsmak. ;)

×
×
  • Opprett ny...