Gå til innhold

erikstaxrud

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erikstaxrud

  1. Åjoda, hvis jeg ikke husker helt feil så er det en mindre kjangse for å bli en gjenganger i straffesystemet hvis man får en 'kort' fengselsstraff med undervisning og rådgivning. For min del er barneovergripere jordas avskum, og i min utopiske verden hadde disse blitt sendt til Sibir, men Sibir var tingen under Soviet, ikke i et land som Norge.

    - Du sier du mener at man reduserer sjansen for å bli genganger i straffesystemet ved å ha kortere straff, det kan godt hende det, men med min ideologi om at man også skal jobbe i fengesel vil forsåvidt sonet tid gå opp i opp med inntekt så jeg ser ikke noe grunn til å ha korte straffer.

     

     

    Pedagogikk er en viktig del av barnehagen og barneskolen, siden oppdragelsen har blitt flyttet til nettopp disse institusjonene. Hvis du skal kutte ned på pedagogikken må partiet finne en løsning på oppdragelsen i skolen.

    - Selvfølgelig er det det, men det er derfor jeg ønsker mer autoritet og respekt. Våre foreldre klarte da seg, og kriminaliteten øker, respekten for eldre synker, jeg tror vi må tilbake til gamle røtter og gammelt system.

     

     

    Heimkunnskap er en viktig del av undervisningen, og jeg skulle helst sett mer av det i skolen! Heimkunnskap fokuserer på å lære barn om sundt kosthold, og generelt matvett. Dette er også veldig viktig for fremtiden, siden vi stadig veier mer.

    - Utrolig viktig er kostholdet for fremtidens generasjoner, spesielt nå som livsstilssykdommen begynner å blomstre for fult. MEN jeg mener kosthold og mye av dette som du definerer som skole er ting som burde ligge i samfunnets obligatoriske oppdragelse av barn. En mor og en far er pliktige til å lære opp sitt barn i kosthold, rengjøring, og alt det som skal til for å klare seg i voksenlivet.

     

    Skolemessig er jeg enig i det, når du formulerer det slik. Jeg har holdt tilbake klassen i enkelte realfag, men jeg har kjedet meg i f. eks samfunnsfag.

    - Godt, da skjønte du meg på dette området:)

     

    men gutta(og jenter?)

    nå tar jeg kvelden ass..

  2. Nå skal det sies at strengere straffer ikke har noe dokumentert effekt på at det virker avskrekkende.

    - heller ingen dokumentert effekt på at liberale straffer fungerer noe bedre. SNP står for et mer konservativt og gammelt syn på rettssystemet. vi vil gi alle en sjanse, men ødelegger du for deg selv så må du også stå inne for det du har gjort. eks: pedofile som f.eks på Nrk tidligere i dag. En mann har hatt seksuell omgang med sine elever fra 10-15 års alderen og dette med seks forskjellige. Han får trolig 10 års fengesel. Jeg mener han burde fått 25, og at han da var pliktig til å arbeide over halvparten av tiden og der halvparten av denne lønnen går til staten for å dekke de utgiftene han har påført det norske folket ved skatter osv.

     

    Hvorfor er vår EØS avtale negativ? Den er med på å lette handelen på kontinentet.

    - helt riktig letter eøs handelen på kontigentet, men grensepolitikken er nok i seg selv til at vi tar avstand fra avtalen. Men jeg er enig med deg at EØS er såpass viktig at det ideelle er å få til en ny deal som gjøre at Norge i større grad kan kjøre egen grensepolitikk men fortsatt beholde noen av fordenele EØS gir oss.

     

    Skole og utdanning; Hvilke fag er irrelevante for samfunnet?

    fag flertallet ikke tar bruk for. Dette kommer helt an på om vi snakker om ungdomsskolen eller barneskolen eller vgs. f.eks er det mye pedagogiskt opplegg i barneskolen som kunne kuttes ned på. Da mine foreldre gikk på skolen lærte de det vi lærer på ungdomsskolen i bla. mattematikk på barneskolen.. nå snakker jeg da om generelle kutt og opprustning i reformen. fag som jeg mener kunne kuttes ned på er bla: sløyd, ha musikk som obligatorisk fag på ungdomskolen men halvparten så mange timer og uten karakter, det samme med k&H og Heimkunnskap. Selvføgelig har du / dere lov til å være uenige, men jeg mener dette er fag som hver enkelt av oss enten lærer i livets gang eller som vi interesserer oss for siden. jeg mener jeg har god grunn til å si dette, i og med at jeg spiller i et av Norges mes profilerte usignerte band.

     

     

     

    Når det kommer til å hjelpe de som faller utenfor. Hvis man får med disse, og gir de en utdanning, vil det lønne seg i det lengre løp. Det er mye mindre sjanse for at man tyr til kriminelle handlinger med en utdanning.

    - Her synes jeg du bommer grovt i din kritikk. Jeg har aldri sagt at man skal kutte hjelpen av de som faller av. Jeg har derimot satt et spørsmålstegn ved hvor mye ressurser som brukes på denne gruppen elever forhold til resten. jeg for min del vet godt hva jeg er god i og hva jeg er dårlig i. gang på gang sitter flertallet i klassen og venter på lærere fordi noen enkelte holder undervisningen nede.

    hvis vi FORTSATT hadde tatt hånd om disse, men også fokusert på middelselevene og ikke for å snakke om eliten ville vi endt opp med mye smartere gjennomsnittselever, det er jo bare å se på statistikken!!!

     

     

    takk for i kveld

  3. men det er forståelig:)

    kanskje bare jeg som misforstod litt poenget med diskusjon.no hehe..

    tenkte mer å lufe selve partiet jeg, men er vel mer face book promo jeg trenger på det standpunktet jeg er nå.. litt tidlig å dra det hele ut og diskutere med mange erfarne folk, da jeg vet hva jeg selv vil, og hva partiet jeg jobber for vil, men ikke er så inne i alle de andre partienes partiprogrammer utenom frp...

     

    vi snakkes vel en gang, senere!

     

    mvh Erik=)

  4. sikkert bra at du engasjerer deg, men chillen litt a. jeg la det ut for å vise det til folk som kanskje er interesserte ikke for å bli slaktet av en helt klart SV'er....

     

    det er ikke værre enn at ønsker man å støtte det så gjør man det, og ønsker man å hjelpe til så gjør man også det.

    liker man det ikke så vel, driter du i det... har du ikke annet positivt i livet å gjøre enn å hakke ned på andre så bør du også, smålige smågutt, revurdere ditt menneskesyn.

     

     

    mvh Staxrud

  5. Hei alle politikk interesserte!

    et nytt prti er på vei opp, men trenger underskrifter for å bli godkjent til valget i 2009 (5000 underskrifter).

     

    jeg poster under vedlagt parti prinsipp program mm, men dere kan selv finne partiet på bla. facebook ved å søke på Norge SNP

     

    det ville vært veldig hyggelig om de av dere som liker det tar kontakt eller fortsetter å spre partiet!! Norge trenger virkelig dette!

     

    her er linken for dere som mener alle partier burde ha lov til å representeres og derfor velger å underskrive uten å se hva partiet står for!

     

    [Link fjernet av moderator]

     

     

     

     

     

     

    Patiet:

    DET SENTRALNASJONALE PARTI (SNP)

     

    SAMMENFATNING

    NEI, SNP er IKKE et fascist/ nazist parti, likner overhode IKKE på NS, og er IKKE et kommunistparti heller, SNP er sentralisert i øvre sentrum. I korte trekk er partiets mål å gjøre Norge om til en mer produktivt og selvstendig nasjon, samtidig gjøre levestandarden bedre for den norske befolkningen og nærmest tilintetgjøre arbeidsledighet.

     

    HVEM VI ER, HVA VI STÅR FOR

    SNP står for økonomisk rettferdighet, miljøbevissthet, patriotisme, noe større autoritet enn hva vi har (bla. strenge lovverk, strengere straffer og økt stats makt) og likestilte muligheter uansett kjønn,religion eller rase. SNP tar totalt avstand fra sosialismen Norge i våre dager følger, anti-nasjonalisme, forbrytere og dem som frasier seg det ansvaret vi i dette landet har. Våre opportunister er alle de som tar avstand fra norsk kultur, og de som ikke jobber for landets beste.

     

    SNP OM ANDRE PARTIER

    SNP er et sentrumsparti og er dermed åpne for koalisjon med de fleste norske partier. Unntakene er jo selvfølgelig de venstre-ekstreme som bla Rødt, Rød Valgallianse og Sosialistisk Venstreparti. SNP tar også stor avstand fra de høyre-ekstreme partiene som bla. Nasjonal Samling og Demokratene da deres raseideologier er å finne meget støtende.

     

    SNP OM SKOLE

    SNP er lei de utallige lite fungerende og så "koselig" skole reformen. Den sosialistiske stat står for en irrasjonell skoleideologi. Deres mål er i grunn godt, legge tilrette muligheter for dem som faller fra eller mangler evner til å utvikle seg, men fremgangsmåten deres er ubrukelig. Samtidig er det nødvendig å sette seg et spørsmålstegn ved hvor MYE ressurser som brukes på denne gruppen elever i forhold til hvor mye som brukes på resten. Bevisene for at sosialismens reformer ikke fungerer ligger i statistikken. Norge har i flere årrekker vært blandt verdens "smarteste land" og dette med "old-school" skole reformer. Dette har sosialistene og andre lite aksjonære partier sette falle da Norge nå er på kun 39 plass. Vi vil derfor følge Finlands (nr.1 smarteste land) reformer. For å gi dere et litt mer klarere perspektiv på hva dette innebære så snakker vi da om lengre skoledager, mer fokus på de som yter og gir en innsats, mer fokus på eliten, mer disiplin og orden, mer autoritet for lærere og at alle irrelevante fag skal bli fjernet (fag som allmennheten ikke vil kunne ta nytte av). SNP er ikke imot nynorsk, men mener det burde være valgfritt for alle videregående elever, akkurat slik matte og naturfag er.

     

    SNP OM EU

    SNP tar avstand til EU og ønsker å melde Norge ut av EØS avtalen og samtidig få et bedre forhold til NAFTA landene. Dette fordi EU / EØS står for en grensepolitikk Norge ikke vil tjene på i lengden, samt pga. EUs økonomiske utjevningspolitikk.

     

    SNP OM KRIG / KRIGEN MOT TERROR

    SNP støtter opp om krigen mot terror, og sterkere militærstyrke (mer mot svenskt/dansk nivå). SNP tar derimot sterkt avstand fra enhver militaristisk handling så fremt ikke FN, NATO er enige, eller det er et spørsmål om rikets sikkerhet.

     

    SNP OM LOV & RETT

    Partiet veger å stå for en kraftig redigering av norske lovverk ettersom statistikken viser kraftig økning av kriminalitet. Spesielt i byene øker kriminaliteten og dette går ofte utover uskyldige. Strengere straffe og økt sikkerhet vil etter partiets mening bekjempe nettopp dette. Med økt sikkerhet mener vi å utvikle politivesenet og rett og slett ha langt flere synlig politimenn/kvinner på gatene enn hva vi nå har. Det er vår rett å leve opp i et sikket miljø med gode og trygge omgivelser, der vi behandler hverandre med respekt.

     

    SNP OM INNVANDRING, FLYKTNINGHJELP OG GRENSEPOLITIKK

    Partiet støtter opp om en innvandringspolitikk som er noe annerledes enn den vi har i dag. Den norske stat tar inn flere og flere innvandrere, lar dem sitte i asylmottak i flere år for deretter å stue dem sammen i byene. SNP vil begrense innvandringen til et nivå der vi bedre vil klare å ta hånd om de vi allerede har! Med dette mener vi å nærmest tilintetgjøre asyltiden og å integrere innvandrerne i det norske samfunn på en mye mer effektiv måte. Dette vil blandt annet gjøres ved obligatorisk norskundervisning og vi står også for følge av den amerikansk innvandringspolitikken, ved å la alle som søker om norsk statsborgerskap, måtte bestå en test som omhandler norsk språk, historie og kultur. Når det gjelder flyktningpolitikken vil SNP fortsatt være åpne for å hjelpe minst like mange flyktninger som vi gjør den dag i dag. På dette punktet skiller vi oss mer fra det nåværende systemet med at vi vil være my strengere på om flyktningens bakgrunn er reell. Dvs at vi vil i mye større grad prøve å få fremlagt pass og konkrete bevis før vi godkjenner og begynner integreringsprosessen. Grensepolitikken er et av de punktene SNP vil revolusjonere mest. Vi vil sette mye strengere krav for hvem som ferdes inn i landet (og deretter ut igjen), dette pga den utrolig store økningen av kriminelle og kriminelle bander osv (statistisk bevist). Dette er noe SNP VIRKELIG ikke ser ønskelig, men som faktisk må gjøres for å sikre Norges fremtid, og ikke minst sikre disse landene det kriminelle stempelet som begynner å vokse frem. I praksis betyr dette ikke annet enn at regulasjonen av hvem som kommer inn og ut blir drastisk større, men at vi fortsatt vil ønske velkommen til mange utenlandske arbeidere og ikke minst turister.

     

    HVORFOR NORGE TRENGER SNP

    SNP er det eneste partiet som virkelig ønsker å drastisk investere i planer som skal være til fordel for de neste norske generasjonene. SNP er det mest nasjonalt og internasjonalt - miljøbevisste partiet som også klarer å fokusere på en ekspansiv økonomi, dette blandt annet ved å utvide kollektivt transport - deprivatisere den og før den inn i velferdsstaten (gratis, men preskattet). Dette ønsker vi å gjøre fordi det reduserer transporttiden til jobb, noe som forlenger arbeidsdagen og Norges produktivitet og samtidig fordi det belønner miljøbeviste og hardtarbeidende- individer. Den andre planen er å bygge ut høyhastighetstog mellom alle storbyer i Norge og å revolusjonere hydrogenveiene. Den tredje store planen er å investere i Thoriumskraftverk, noe som vil føre til nok en "olje-alder" da Norge er regnet for å være det 3. rikeste land på nettopp denne unike ressursen.

     

    SNP OM FREMTIDEN

    Våre fremtids mål er å bygge en nasjon med nasjonalfølelse og stolthet. Bygge en nasjon som utfordrer mennesket til å yte sitt aller beste og aldri gi opp. En nasjon som VIRKELIG skal legges merke til. Partiet er foreløbig lite, men med DIN hjelp kan vi, om ikke komme til makten, sette et spørsmålstegn ved dagens styresett og prøve å påvirke Norges utvikling i riktig retning!

    VI trenger deg! NORGE trenger deg!

     

     

    mvh Erik Staxrud, parlementarisk leder, og Mathias Nipen, sjefs leder

  6. Hi!

    vi spilte inn demoe tidligere i år, fått utrolig mange fans og bandet bare vokser og vokser. jeg tror og håper definitivt dere får hørt mer fra oss i tiden fremover, men enn så lenge sjekk demoen vår og skriv gjerne i gjesteboken med litt kritikk så vi vet hva dere synes! Tusen takk!

     

     

    http://www11.nrk.no/urort/user/?id=24526

     

    eller

     

    http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=64183413

     

    Regards, Erik

     

    ps:vet ikke om jeg fikk postet dette i sted.

  7. Hi!

    vi spilte inn demoe tidligere i år, fått utrolig mange fans og bandet bare vokser og vokser. jeg tror og håper definitivt dere får hørt mer fra oss i tiden fremover, men enn så lenge sjekk demoen vår og skriv gjerne i gjesteboken med litt kritikk så vi vet hva dere synes! Tusen takk!

     

     

    http://www11.nrk.no/urort/user/?id=24526

     

    eller

     

    http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=64183413

     

    Regards, Erik

×
×
  • Opprett ny...