Gå til innhold

TheGame

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

Innlegg skrevet av TheGame

  1. Nå har jeg spilt Assassins Creed siden den 14. (Takker høyere makter for ansatte som legger ut spillet for salg før releasedato :D), og her er my two cents:

     

    Jeg føler at Assassins Creed er et fantastisk spill. Det tilbyr alt jeg, for min del, kunne ønske i et spill. Svært stort og vakkert, samtidig som det er litt mørkt og dystert. Nå har jeg spilt mange forskjellige spill i svært mange år, og jeg føler etterhvert at det blir for lite originalitet etterhvert, og det ene spillet ligner det andre. Det er langt mellom gode spill disse dager (se f. eks på alle 2. verdenskrig spilloppgulpene. HAR VI IKKE FÅTT NOK SNART?!), men AC tilfredsstiller på alle felt. God storyline, bra grafikk, suverent gameplay og rett og slett... mye arbeid er lagt inn, og det synes.

     

    Men når det er sagt, så er ikke spillet perfekt.

    AI er til tider ganske idiotisk, men ikke noe jeg sitter og ergrer meg over. Jeg føler likevel at jeg blir utfordret hver gang jeg skal redde et gissel.

    Som bringer meg over på et annet punkt; oppdragene. Det blir noe repetivt i lengden å redde gissel etter gissel, og banke fyr etter fyr for informasjon. For la oss innse det.. hver gang du kommer til en ny by er det mye av det samme; finn x antall viewpoints, redd x antall gissel osv. Jeg kunne gjerne tenkt meg flere oppdrag av forskjellige typer.

     

    En siste ting, som irriterer meg uendelig voldsomt (har PS3-versjonen);

    Spillet fryser svært ofte. Da er det en ting å gjøre og det er å starte spillet på nytt, så det er en bra ting at det også lagrer ofte. Er det noen andre som opplever det samme? Litt underlig form for frysing egentlig. For musikken kjører i bakgrunnen, du kan bevege kamera fritt som du vil, men alle er fryst fast i tid. Både Altair og folka rundt han. Samtidig så fungerer alle knappene, og PS3-menyene.

     

    Anyways.. svært godt spill, alt jeg venter på nå er egentlig Guitar Hero 3 så skal jeg overleve en stund over nyttår. :)

  2. En ting er sikkert - Genji skal jeg ikke kjøpe. Demoen jeg lastet ned i går var rett og slett fæl.

     

    Sorry om jeg går litt off-topic her, men noen som har fått siste elkjøp-avisa? Der står det avertert at 3 av de spillene som ble utsatt til 27. april (bl.a Oblivion og R6:Vegas), har release den 30. mars hos Elkjøp. Noen som vet hva som skjer? Mååååå ha Oblivion!

  3. Ble faktisk oppringt av Posten klokken 07:00 i dag...

    Fire timer søvn, men jeg ble alt annet enn irritert da de vekte meg :)

     

    Pakket den opp i ekstase og plugget i alt... interfacen er meget pen. MEN.. å sette opp internetten (wireless connection) var noe herk! Brukte sikkert 1 og en halv time på å sette den opp skikkelig. Klarte faktisk å miste internetten på PC-en også underveis, og var klar for å kaste routeren ut vinduet. Nå fungerer alt brillefint, nyeste patch installert osv.

     

    For øyeblikket har jeg kun CoD 3, og jeg storkoser meg egentlig med det. Hadde jeg hatt penger skulle jeg kjøpt Resistance: Fall of Man også, men ingen lønn før slutten av måneden.

     

    Jeg har to spørsmål når sant skal sies:

    #1: Er det sant at Oblivion er utsatt til 27. april, eller har noen sett spillet i hyllene noensteds? (Kanskje et litt dumt spørsmål, i og med de fleste butikker ikke har åpnet ennå)

    #2: Det ble sagt at jeg skulle få en gratis Blu-Ray film (den nye Bond-filmen for å være eksakt), dersom jeg registrerte meg. Noen som vet hvordan jeg gjør det? Trykte på en slik "Activate" knapp isted, men noe usikker på om det var alt som skulle gjøres, iom jeg ikke har fått beskjed om jeg har fått bond-filmen...

     

    Ellers.. en knallbra maskin! Storfornøyd!

  4. Kapittel 5. Forsinkelse. Forbrukerens krav som følge av forsinket levering

     

    § 19. Forbrukerens krav ved forsinkelse

     

          Dersom tingen ikke blir levert eller blir levert for sent og dette ikke skyldes forbrukeren eller forhold på forbrukerens side (forsinkelse), kan forbrukeren

     

    a) holde kjøpesummen tilbake etter § 20 

    b) kreve oppfyllelse etter § 21 

    c) kreve heving etter § 23 

    d) kreve erstatning etter § 24. 

     

          Forbrukerens rett til erstatning faller ikke bort ved at han eller hun gjør gjeldende andre krav, eller ved at disse ikke kan gjøres gjeldende.

     

          Dersom selgeren ikke i tide oppfyller sine plikter ellers etter kjøpet, gjelder bestemmelsene om forsinkelse tilsvarende så langt de passer, likevel ikke § 23 tredje og fjerde ledd. Partene kan avtale en annen løsning.

    sakset fra lovdata.no

     

    Jeg SKAL ha den maskinen i hus 23. mars, i og med jeg har blitt lovet det. Det blir trøbbel hvis ikke.

    Forøvrig: http://www.lovdata.no/all/tl-20020621-034-005.html - full link til der jeg sakset det fra.

  5. Bare meg som merker en svak sammenheng med spillene som kommer til konsollen og denne reklamen? F. eks granaten som blir brukt som fotball - FIFA 07. Og .. hmm.. får en følelse av at fyren med "fektepinnen" eller hva jeg skal kalle det, kunne være Genji. Pluss fyren som vandrer rundt i skitten singlet, og ankommer en slags villa av et slag, kunne vært dratt rett ut fra The Godfather: Don's Edition?

     

    hmm.. vet ikke helt, bare noe jeg antar kan ha litt sammenheng. (Såklart hvis man ikke spiller spill til dagligdags, og er litt oppdatert - så vil dette gå hus forbi 'mannen på gata')

  6. Allerede bestilt min PS3 via elkjøp.no, så 23. mars har jeg følgende som venter på mitt postkontor;

    - PS3 60gb

    - Call of Duty 3

    - Talladega Nights

     

    Vil egentlig ikke ha CoD3, men siden den inngikk i pakketilbudet så er det vel like greit. Problemet derimot er at jeg ikke får lønn før slutten av måneden, og inntil da må jeg klare meg med det ene spillet.

     

    Tro meg, når jeg får lønn skal jeg gå til innkjøp som en gal..

    Antar jeg kjøper følgende:

    - Oblivion (et MUST)

    - Resistance: Fall of Man

    - Splinter Cell: Double Agent / Genji: Days of the blade (ikke bestemt ennå)

    - Ekstra SixAxis kontroll

     

    Har jo prøvd PS3 før, men ikke så mye. Kan vel egentlig trygt si at jeg har store forventninger.

     

    Og en siste ting; GLEEEEEDER meg til Dark Sector (trailer her hos Gametrailers.com), og Heavenly Sword (trailer)

  7. Noen som opplever noe problem med å kjøre dette? Jeg installerte nettopp demoen og alt jeg får opp er;

    "Windows får ikke tilgang til den angitte enheten, banen eller filen. Kanskje du ikke har tilgangsrettighet til objektet."

     

    Likevel finner jeg det litt pussig, i og med at jeg bruker en administratorkonto, pluss at jeg står oppført som eier av disken som det er installert på. Samme feilen får jeg når jeg krysser av for "Kjør dette programmet som administrator", under avanserte instillinger.

     

    Kun meg som har dette problemet?

    (Kjører forøvrig Windows Vista Home Premium)

  8. Jeg er noenlunde enig med Andy Dufresne. Grafikken er egentlig ingenting å skryte av, og det at jeg konstant må zoome ut og inn hele tiden er svært irriterende. Jeg er mer fornøyd med Red Alert 2 for å si det slik. Ikke alt var jo negativt, gameplayet er jo helt akseptabelt - men game of the year; NEPPE.

     

    Spillet kjørte forresten knirkefritt på min maskin;

    AMD Athlon X2 4200+

    Geil 2x1GB PC-6400 DDR2 RAM

    XFX Geforce 7600 XXX-edition

    Windows Vista Home Premium

  9. Må vel også påpeke at Nintendo faktisk ikke har bekreftet dette (eller tar jeg feil?). Såvidt jeg kan se gjennom den linken i trådstarters post så har de verken kilder eller sitater fra noen offisiell Nintendo talsmann (Og såvidt jeg ser gjelder dette kun Japan for øyeblikket).

     

    Men om så var at det kostet 200 wii points mer for OoT, så synes jeg dette er litt lumpent gjort av Nintendo. Det handler ikke om at jeg ikke har råd til det, men det er en prinsippiell sak. Det er greit at OoT er et stort spill å porte, men det finnes jo også andre spill som er like stor. Skal de da begynne å kreve mer - bare fordi spillet selv er stort?

     

    Venter heller til jeg ser at Nintendo bekrefter dette...

  10. Ah, det glemte jeg kanskje å føye til under mine tidligere poster - NetBIOS har jeg eksperimentert med, og ingenting der heller.

     

    Prøvde også den windows-repair fra XP-cd'en, men ingenting der heller. Ting er akkurat som før.

     

    Norton er ikke installert på noen av maskinene, og windows brannmuren har jeg også forsøkt og slått av, men fremdeles ingen kontakt med maskinene (foruten ping).

     

    Takker for all hjelp forresten, men lurer på om det ikke er best å bare vente til Windows Vista kommer, så kjøper jeg heller den og ser om det fikser nettverksproblemene.

×
×
  • Opprett ny...