Gå til innhold

nicolst

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nicolst

  1. Desse mobilforsikringane er jo berre for folk som ikkje har kontroll på noko som helst. Eit godt alternativ til forsikring er å bruke beskyttelsesglas, bakdeksel og behandle telefonen pent. Samstundes er det lurt å passe på at det er nok pengar på kontoen i tilfelle uventa kostnader.

    Ingenting ryker om man er sofasliter og bedreviter eller kontorrotte som jeg tror du er. Hater glass på begge sider av mob, ekstremt ubrukelig når man må ha tykke deksler for  gjemme bort en pen tlf. Jeg er villmarking og følger bla i monsens fotspor og lever utendørs så mye jeg kan, og samtidig er jeg rivningsarbeider som står m både slegge og 30 kg piggmaskiner og annet altså ikke noe pusekatt arbeid som du surrer rundt m om du i hele tatt gjør noe utafor sofan. Jeg har likevel både bakdeksel og frontbeskyttelses display på min s7..ikke tatt skjermen enda men bytta ut 3 totalt ubrukelig glassbeskyttere da de er knust eks antall steder. får man først et hakk gå d fort. også klart å knuse skjermen på s6 edge som hadde deksel man lukket rundt men dette åpnet seg i fall mot bakken og skjermen ned. Få deg skikkelig jobb og en aktiv hobby uten og pakke inn tlf i halvmeter m bomull og prøv å lev et liv i virkeligheten uten mye fjortisfjas. Jeg har holdt på m riving i 15 år og tar knekken på mange innen en uke eller en mnd om de holder ut så lenge. du skal få stå m slegga i 8 t pr dag å så spa og trille ut betong i trillebor eller lempe 300 kg betongblokker hele dagen i noen uker. inntil du blir mer moden så tror jeg du forblir stille.

  2. Godt å høre en som har samme mening som meg. Jeg har Panasonic siste plasma toppmodell ZT60 og har ikke behov for å bytte til oled enda. Når jeg kjøper oled blir det nok Panasonic. Ingen led skal heller ikke inn i mitt hus. Jeg stiller mest krav til bildekvalitet på film i dempet belysning. Der faller led gjennom etter min smak.

     Her ble det Panasonic Oled 65 " 65ez950e. Rå tv :) 

  3.  

    forside%20q9fn.300x169.jpg

    Samsungs nye toppmodell er rett og slett ren nytelse.

     

    TEST: Samsung QE65Q9FNAT

    Nå må dere bestemme dere, er det denne eller Panasonic TX65EZ950E som er best? På framsiden deres er Panasonic ranket som nr.1, og det samme her:

     

    https://www.tek.no/tester/tv?limit=10&timespan=all&type=products&sortBy=tek_review_rating_dynamic&sortDir=desc

     

    Men inne på selve testen her står Samsung som nr.1.

     

    Ser forøvrig ut som fantastiske tv'er begge to.  

    Jeg skal definitivt ha panasonic sinTX65EZ950E , den gir det lille ekstra i detaljer. vurderte B7 men der blir detaljer borte i det svarte som flere sier. Led er og blir for lyssterk for film for min del da tv kun blir brukt til film så er jeg kravstor ang bilde kvalitet. Har hatt panasonics siste toppmodeller innen plasma som selvfølgelig er thx sertifiserte og ingen lcd eller led tv havner i denne stua. Hjelper ikke om de pynter på orda med å kalle de Qled.. ja bedre enn vanlige led men likevel for dårlig for en som bruker tv til film.. lyd på tv bryr jeg meg ikke om da jeg ser på det som et must m eget hjemmekino anlegg m litt size og kvalitet på i lyd. Så også qled til samsung v siden av sonys oled i butikk..da blir qled billig crap for min del når bildet sammenlignes. Ja de duger til å se vanlig tv som paradise og nyheter for de som er på det, men ikke mer.

    • Liker 1
  4. Hei, kjekk test Tek :) Men jeg lurte på om dere kunne teste ADATA D16750 POWER BANK

    16,750 MAH hvordan den er i forhold til hva den sier den skal være og at for meg så er den robust, vann og støvtett ip67.. litt tung utifra hva jeg har som er den hvite til biltema på 10400 men siden hovedbruken til denne er å bli med på fjell/telt/fisketur så er det greit å ha en som tåler fukt men lurer på om det er verdt å bytte.. da den teoretisk sett er kraftigere :) Koster jo også en del mer men finnes på Hekta på tur. no

  5. Har du en gang sett en Panasonic toppmodell er absolutt alt annet en skuffelse. Det samme gjelder TX65EZ950E som omtales her, faktisk i en klasse for seg selv i dette selskapet.

    Er det kun bilde som betyr noe er det Panasonic og Sony man skal vurdere, er ingen andre som kan farge like godt.

     

    Helt enig, hatt toppmodeller av panasonic plasma men den røyk for meg i romjula og var på jakt etter nyere panasonic plasma, men samtidig vurderte sterkt Lg b7 oled men nei. når detaljene i bildet på det sortet er borte og man ser sonys oled v siden av så er valget lett men mitt valg står mellom panasonic 950 oled eller sony a1. men heller mer mot panasonic siden den har ordentlig fot og enda litt mer detaljer i bildet igjen. men det koster men bildet skal være riktig bilde. led, lcd og qled er ubrueklig for min del

  6. Dette er ekstremt spennende. Opp til 4000 nits, og samme sortnivå som OLED - uten risiko for burn in. Ja takk! :D

     

    Jeg har LG B7 i dag, og hadde Samsung KS7000 for et år siden. For å være helt ærlig irriterer svakhetene ved OLED meg, mer enn svakhetene til LED. Klart, det bunnløse sortnivået på OLED er brilliant, men jeg merker det mest i scener med spreke neonlys mot nattehimmelen. Altså ganske sjeldent. Uniformitet og innsynsvinkler er også områder der OLED virkelig skinner.

     

    Svakheten ligger ironisk nok i scener der det er mye detaljer i det mørke. Med KS7000, ble disse detaljene fremhevet, som om en person pekte en liten lommelykt mot mørket. Dette på bekostning av at du kunne se litt mer unaturlig lysgjennomtrenging i de helt mørkeste partiene. Med OLED, forsvinner derimot drøssevis av detaljer, i det som i stedet blir bunnløst sort... men også tomt.

     

    I HDR-bilder, så gir ikke OLED særlig punch etter min mening. Når jeg skrur opp lysstyrken på MacBook Retina 15R (2017), er det helt utrolig hvor mye fargenyanser og detaljer som titter frem med de siste 10-15% av maks lysstyrke. I det jeg byttet fra LED til OLED, var det dette som gnagde mest. Det meste av wow-faktoren i bildet forsvant ettersom lysstyrken ikke er i nærheten av KS7000. En blir aldri "blendet" av fargene. Det er et mer matt bilde rett og slett.

     

    Et siste punkt, som jeg håper microLED vil være bedre enn OLED på, er sportsendinger. LG B7 er helt katastrofal her på TV-sendinger. Ballen formelig forsvinner i fotball et par ganger når det blir slått raske pasninger. Det ser ut som en glitch, men er etter det jeg har hørt en konsekvens av hvordan OLED oppdaterer bildet.

     

    Regner med jeg kommer til å få litt refs for dette innlegget. Jeg mener ikke å si at OLED ikke gir fantastisk bildekvalitet, men snarere at savnene av styrkene til LED-TVer, gjør det vanskelig å ikke få en bismak ved OLED. Dette ser det ut til at MicroLED løser på best mulig måte. Men dessverre ikke før i 2019... :p

     

    Nå ble jeg nysgjerrig her, min panasonic tx-55vt30 plasma tok kvelden og jeg vi egentlig ha en plasma igjen grunnet det er film det blir brukt til og kravstor til sortnivå å riktige farger. vt60 finner man knapt på finn så har vurdert LG B7 selv. Er tvn dugende til film vil ikke bruke flere titalls tusener på tv igjen da hus sparing er viktigere og b7 er nogenlunde i fornuftig pris

  7. Tragisk at produsentene ikke skjerper seg når det kommer til batteritid på en laptop i dag..hjelper ikke å skrive opptil 8 timer for d stemmer sjelden....enste laptop som har gitt meg d som var lovet er nåværende samsung 9 serie 15" på 10 timer.. setter jeg i sparemodus kan den ta 12-13. og opp mot de 2 acere jeg har hatt før så svekkes acer batteriet seg mye fortere og har det først begynt å bli dårligere går d fort nedover.... samme gjelder acer mor hadde timeline utgave med 8 timer. en laptop i dag burde minst holde 10 timer. alt annet burde nektes å lages. For hva er vitsen med en laptop om man alikevel er avhengig å ha med seg lader eller bare være hjemme å lade flere ganger om dagen. Når jeg kjøpte min samsung 9 serie hadde de også en 5000 kr dyrere m raskere prosessor og den skulle holde 12 timer men dog kostet 15.000 kr mot min på 10.k . Jeg ser fortsatt mange episoder i en serie sammenhengende på netflix før batteriet må lades. uansett lader jeg kun en gang på kvelden.

  8. Hva er poenget med 4k på en 55"

     

    At det blir langt bedre bildekvalitet så klart og med rett tilleggsutstyr som hjemmkinoforsterker å sånt som også er satt til å vise 4k tro meg det er forskjell ...du får d til å høres ut som 55 er liten tv og ikke trenger 4k... vel verden går videre for oss som faktisk er intr i dette men den kjedelige eldre generasjonen klarer ikke å bry det en tanke engang

  9. Typisk... de mobilene som tåler litt er igrunn elendig med tanke på innmat... trege .. har nå hatt en cat s40 som firmatlf.. verdens verste tlf. treg som f.. låser seg opptil 6 gnger om dagen hvor man må tvangsrestarte i opptil 10 min .tilslutt var den umulig å få skrudd på.. tlf tåler juling som bare d men innmaten er rævva..fått samsung innmat i catn så hadde d hjulpet... for nå gik vi over til samsung xcover 3 etter et halvt år med daglig trøbbel m cat s30 og cat s40 hvor s40 var verst.. plastikk linser nærmest s dårlige kamera på cat som nærmest blir gråaktige bilder når man kjører de over på pc..minne er elendig på mange arb tlf med liten mulighet for å kjøre apper over på minnekort som tidligere xcover 2 hadde.. cat s40 viste stadig også at den brukte 75 % minne v bare å ha fb og snap og internett i bruk.. den ble satt til fabrikk innstillinger x antall ganger etter å ha eid kanskje 25 mobiler er cat den desidert verste jeg har eid. heldigvis at d er jobben som betalte for dritten for den var med av og i låst modus m svart skjerm enn den var på--- folk kunne ringe og de fikk ringesignal men cat s40 viste svart skjerm og ingen tlf samtale eller lyd. gammel android versjon også.. man kan ikke ha vesker å div de blir i veien da man skal ha hurtig tilgang til både lommelykt funksjon å samtale i mitt yrke som river da man må varsle fort ...tlf må være bygget til å falle i bakken eller nedi gjørmete betongsøl fra betongsaging å div uten div ekstrautstyr å innpakning.. den må kunne skylles under vann

  10. Få hele lisensdriten vekk uansett form. nrk er en kanal for oldiser.

    Alle som støtter nrk lisens må bli satt bak jerndører i en mørk kjeller...søplekanal. Hvis oldisene fant seg noe bedre å gjøre enn å sitte å glo på nrk så får dem kanskje et liv også.

     

    1. punkt er å fjerne de som er for for å komme videre med å fjerne nrk lisensen...de må ha et så jedelig liv om nrk er d som står i huet på dem.

     

    Hadde det vært en blocking funksjon som hadde alle nrk kanaler vært blokkert på min tv. som kun brukes til film via netflix

  11.  

     

     

     

    Er kun Tesla som har lang nok rekkevidde akkurat nå og fra det jeg har lest så gjelder det kun på sommern

     

     

    Kan godt klare meg uten alle personene med henger på veien, men det er urealistisk og jeg har behov for å trekke 3500kg

     

     

    Så du kjører over 200-400 km hver dag eller ofte? Da er nok ikke elbil noe for deg, heldigvis finnes det alternativer. 

     

    Kommer ikke an på hva en gjør hver dag, eller ofte

    Har du bruk for det kun en gang hver måned eller bare flere ganger i året så er det mer enn nok grunn til å ikke velge el-bil

     

     

    Nei, det vil jeg ikke si. Det er faktisk en ganske dårlig grunn, vesentlig mer rasjonelt å leie de få gangene i året man har spesielle behov.

     

    AtW

     

    Jobber du i 'behovspolitiet'? Er det du som avgjør når andres pengebruk er rasjonell? Vi bør heldigvis i et velstående land, så vi kan kjøpe nye sokker i stedet for å stoppe de gamle, eller vi kan kjøpe en stor bil selv om vi 'bare' trenger den ekstra størrelsen 10 ganger i året.

    Dessverre er det noen som lever i et grått å trist liv som nekter å se andres behov når man selv klarer seg m det man har . har nylig datet ei bitch som klager på gutters pengebruk på bil. bla meg siden jeg kjører 12 mod hilux. og hun kjørte bare en nitrist yaris uten lån..er jo en grunn til at jeg har en sånn bil og at man skal ses ned på fordi noen andre klarer seg med en udugelig liten fillebil. Men til poenget i Sommerferien kjørte jeg 74 mil rundt på hardangervidda og fra skog og fjell til nytt sted ute med pickupen og kano på taket og telt og fiskestang i 4 dager uten mobildekning og uten å være i nærheten av strøm. eller befolket område. Før det bar hjem 2 dager, for en dusj å klesvask før man la ut på ny tur ut i naturen et annet sted. Skal like å se folk lade bilene sine midt inni skogen eller på høyfjjellet. i 3 uker fartet jeg bare rundt i villmarka med telt og lange kjøredistanser. og pickupen kjøres også langt inni skogen med lavserie om nødvendig med motorsag å kapper ved å fyller planet og tar med hjem . og muligheten for at jeg har taua traktor eller drar lift eller mindre gravemaskiner bakpå

     

    Folk som nekter å innse at andre har andre behov for annet enn dem selv burde holde kjeft. For jeg er villig til å kneble sånne å hive dem ned i kloakken. Jeg kommer alltid til å kjøre større dieselbil med 4x4 , de som står i veien synes jeg synd på. inl lavmålte kvinnfolk som lever et nitrist liv med gjeldsfri gammel yaris som tråkker på andre burde jeg kjørt over for å statuere et eksempel.

  12.  

    Eg kjem til å kjøpe Samsung Galaxy S7 om ikkje lenge. Har eit inntrykk av at Samsung er dei einaste som greier å lage skikkeleg gode telefonar for tida.

     

    Maskinvaremessig er Samsung best. Det har de alltid vært. Men programvaren deres er fortsatt blant de dårligste på markedet blant flaggskiptelefoner, og programvare har mye å si. Om du skal kjøpe deg en SD820-telefon i dag, anbefaler jeg deg å gå for Googles neste Pixel-telefoner (lanseres om en måneds tid) eller OnePlus 3. Da får du både toppspekket maskinvare og det beste av programvare, med ingen sporadiske frame drops eller lugginger.

     

    For å få deg til å forstå hva jeg mener:

     

    http://www.xda-developers.com/with-the-note-7-samsung-still-delivers-embarrassing-real-world-performance/

    Ha, jeg har nå hatt alt fra s2 til s6 edge problemfritt. men derimot cat s40 jeg har som firmatlf låser seg flere ganger i løpet av en dag, lagrer knapt bildene jeg tar. må tvangsavsluttes for å startes igjen som kan ta minutter, kan få anrop på svart skjerm uten å kunne gjøre noe. Jeg har aldri hatt en så jævla møkkatelefon som den cat s40. ikke en eneste dag er problemfri med den, en kollega har også mye problemer med cat s30. Ja den tåler juling som en rivningsarbeider er avhengig av men for en dritt tlf den er også treig med alt som skal gjøres og åpnes av apper. Det finnes ike verre tlf når det kommer til bruk og software bugs og jeg har hatt mange mobiler, bare i toppklasse

  13. Interessant. Hadde eg ikkje alt kjøpt ein Cat S60 (som eg så langt er veldig godt nøgd med) så ville eg nok kikka nærare på denne.  :)

     

    cat s40 som firmatlf her.. vil ikke akkurat si at jeg er fornøyd.. ja den tåler d den skal siden jeg driver med riving .. men år den fikk ny oppdatering nå er det bare plunder. den henger seg ofte. selv med skjermen på umulig å skru av.. batteriet kan man jo ikke ta ut så..forsøk på å ta bilde i stad frøs den m buldet jeg tok men den måtte tvangs avskrus og bildet var ikke lagret engang. den er treig i menyen uansett hva , det var den før oppdatering også. håper s60 din er bedre For jeg ka egentlig ikke huske at jeg har hatt en mobil som har krangla så mye og jeg har hatt mange. Stor nedtur i bruk da man har S6 edge privat

  14. Legg ned hele nrk, Det er vanlig konkurranse å de som ikke klarer seg skal ikke få leve videre. ikke kreve å reve mer av normale fol som ikke vil ha noe med den søplekanalen å gjøre..Brenn nrk til helvete med hele dritten de får ikke en jævla krone til av meg. skulle ønske breivik tok nrk isteden. gi meg en brukerinstilling på apparater til å blokkere alt som har med nrk å gjøre jeg gjør d uten å blunke. nrk kan brenne i helvete

    • Liker 2
  15.  

     

     

     

    hva er vitsen å kjøpe det nyeste når den er prikk lik fjorårets telefon? Da blir det s6 til halve prisen på meg.. Litt synd hadde trua på noe rått!

    Om du kjøper telefon kun basert på utseendet? Absolutt ingen. Dersom du har flere grunner til å kjøpe telefon så kanskje på grunn av hardware og kanskje ny versjon av Android (om det kommer).
    Faktisk så kjøper de aller fleste mobil basert på utseendet. Folk flest driter i hva som er inni. Det er kun et fåtall latterlige nerder som bryr seg om innmaten, vanntett osv. Det du skriver vitner om at du følger særdeles dårlig med i markedet. F.eks. er de aller fleste som kjøper iPhone KUN opptatt av at det er iPhone. Den har et godt navn, ser bra ut, og de driter i innmaten.
    Ironi/sarkasme?

     

    Bare å spørre noen som selger slike i butikk, så får du vel høre akkurat det samme som J_Gagarin sa.

     

    Personlig liker jeg dårlig at rammene er blitt smalere, ettersom rammene på S6 edge er så smale at jeg treffer feil på skjermen med en hånd.

    Enig med deg, fikk s6 edge nå for et par uker siden, lekker tlf men sliter litt m det samme. spørs nok om d ikke blir S5 som blir med på fisketurer uansett siden den tåler litt vann å fuktighet og virker litt mer solid om man skulle miste den i marka . Dette med å bytte batteri har jeg aldri hatt behov for . minnekort er kjekt lett å ta m til ny tlf, men med samsung program nå så gikk alt trådløst over til ny tlf på kort tid under oppstart. Men siden jege r friluft fiske/telt/sykkel menneske så er s5 en mer solid tlf til mitt bruk

  16. Høres ut til å være bra og ser bra ut, har selv 15" ativ 9, 2015 mod, men litt slappere innmat dessverre men derimot batteriet holder 10-12 t. Nettopp derfor jeg kjøpte den, selvom jeg gjerne skulle hatt den med i7 og ikke i5 prosessoren.. men prisforskjellen kunne ikke forsvares til innkjøp. Litt lægging i nettleser å div er et minus og filmlasting ellers veldig fornøyd. Skulle gjerne hatt denne men i dagens tid er ikke 6,5 t batteri noe å rope hurra for

  17. Så vidt jeg har fått med meg, så er faktisk popcorn time lovlig i Norge, eller tar jeg feil?

     

    Videre sliter jeg veldig med at båndbredden til tjenesten ikke holder, da det hakker og stopper opp lengre i filmer/serier jeg prøver å se på.

     

    Vært borti det samme med hakking og stopp i film/ serier men jeg har linje nok..men bare å gå ned på siden før du trykker spill av valgt film for det er et alternativ slidebryter der som man kan velge mellom 480 P og 720 P etter å ha satt ned denne går det fint

×
×
  • Opprett ny...