Gå til innhold

Hattifnatt

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hattifnatt

  1. Hvis man klipper klørne til en utekatt, så hemmer man den i både å klatre i trær og fange mus/fugler. Det skal ikke være nødvendig å klippe katteklørne, de sliper seg selv. Og syns du de er litt lange, så kjøp et klorestativ til katten ;) Klørne til katter er lange når de er ute, men når de er inne så ser man dem bare litt.

     

    Klosaksene er for de som har innekatter som ikke klarer å slipe ned klørne naturlig ;)

  2. Jeg tror det er pga. anstrengelse når du ikke bruker briller. Jeg bruker selv briller eller linser, og jeg merker at når jeg ikke har det på, så kjennes det ut som noe som ligger og trykker bak på øyet, også får jeg sånn at jeg ser i tåke og må blinke masse. Har aldri opplevd at øynene har dirra, da..

  3. Det eneste som skiller de shower-gel'ene av kjente merker, og de med ikke fullt så kjente merker er prisen. Alle inneholder nok nesten det samme, bare lukta som skiller dem. Og det er som du sier, når man er ferdig med å dusje, så er lukta borte.

     

    Jeg er veldig fornøyd med Palmolive sin shower gel med oliven :) Den lukter herlig, og lukta sitter også en god stund etterpå.. Også er den kjempebillig i tillegg ;)

  4. Jo, så klart det stemmer! Jeg legger meg i 12-1tiden hver kveld, og står opp kl. 06.00. Hva er resultatet? Jo, jeg er kun 1.60 høy :no:

     

    Neida, jeg tror det bare er tull.. Hvorfor skulle søvn ha noe med hvor mye man vokser? Det er jo individuelt fra person til person :)

  5. Ååh, toast :dribble:

     

    Nå har jeg et rimelig dårlig toastjern som jeg fikk i julegave. Toasten blir på en måte litt seig, den får ikke den gode, sprø overflaten som toasten vi laga på ungdomsskolen fikk :ermm: Men det duger!

     

    Jeg liker det enkelt, lager som oftest

     

    brød (grovt)

    ketchup

    ost

    grillkrydder

    ost

    ketchup

    brød

     

    Når vi har skinke så pakker jeg den mellom osten, men er ikke alltid vi har det, siden vi ikke er så glad i skinke sånn ellers.

     

    Må innrømme at jeg er pittelitt lei av toasten min, så jeg skal prøve noen av tipsene deres :)

  6. Så sant så sant, kan forstå at de fjernet den like lite som jeg forstår at Pepsi Max Cappucino ble tatt av markedet. *sukke dramatisk*

    7337633[/snapback]

     

    Pepsi max cappucino smakte dritt, da.. fysj :sick:

     

    Denne paprika har jeg ikke smakt.. Men er det noe lignende som de paprikabamsene?

  7. Jeg merker at jeg er mye mer kresen nå enn jeg var før. Det er ikke sånn at jeg nødvendigvis ikke liker maten, er bare at jeg ikke har lyst på.

     

    Men jeg er egentlig ikke sånn kjempefan av vanlig middag (fiskegrateng, koteletter, pølse, kokt sei osv..), og siden mamma og pappa spiser i tre-tiden, og jeg ikke kommer hjem før i fem-tiden, så er det ikke så ofte at jeg spiser middag lenger. Nå har pappa fått det for seg at jeg er så kresen, og ikke liker noen ting. Men jeg liker det jo, er bare at jeg likegodt kan ta meg en brødskive enn å drive å varme opp middagsrester :cool:

  8. Ingen er født med "sterkere" tenner enn andre. Alt handler om det man propper i seg...

    7338395[/snapback]

     

    Pft.. Bare sprøyt. Styrken på tennene er arvelig. Har du f.eks mye benskjørhet i familien, så kan du ha svakere tenner (lite kalsium i kroppen). Jeg har ei venninne som propper i seg mye mer godteri enn meg, og vi pusser tennene like ofte, likevel så har ikke hun hatt ett eneste hull, mens jeg har hatt mange :ermm:

×
×
  • Opprett ny...