Gå til innhold

Magnuz_j

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magnuz_j

  1. Hvordan får dere overklokket en p4 så masse?

     

    jeg kan bare klokke min p4 2.8 533FBS til 3.15 klokker jeg mere så nekter den å starte ås da må jeg bytte om på noen jumpere på hket for å få start igjenn. og da er den på 2.8 igjenn også.

     

    Har IC7-G og twinmos PC3200 cl2.5

     

     

    på forhånd takk

     

     

    Magnus J.

  2. Jeg kjøpte Powercolor Radeon 9800Pro for ikke så lenge siden. Men er ikke så veldi fornøyd. Jeg trodde detta var superkortet men det hakker i mange spill som mitt gamle GeForce 4 ti 4400 ikke hakka i. Veit noen om det er noe jeg kan fikse?

     

    Hvor mye kan jeg egentli klokke Kortet mitt? har zalaman heatpipe og vifta som er til den. Har ca 30 grader i kabinetet (om det har noe og si)

     

    på forhånd takk

     

    Magnus

  3. Det skal være et LAN her jeg bor nå til helga. men Jeg har problemer med min maskin når det gjelder TCP nettverk. (problemet mitt posta jeg i går men ingen fornuftige svar) Er det mulig for meg på LANet og koble meg i nettverk me en venn med firweire og at han på noen måter kan dele nettverket. sånn at det fungere helt fint for oss begge?

  4. Hallo. Jeg sliter ekstremt med et nettverks problem. Jeg bruker TCP kryssa kabel og nettverket fungerte helt fint før, helt til først PSU'en til han jeg er i nettverk med røyk. og før han fikk tak i ny så røyk min PSU. Vi kjøpte bege nye og skulle helst fortsette å hanettverk men det gikk ikke.

     

    Det sto at jeg bare "sendte pakker" men motok ingen. og jeg fant han ikke når jeg prøvde å "pinge" han. Men han motok paker og sendte ingen men hanfikk svar når han "pinga" meg...

     

    Etter my banning og slit fikk jeg prøvd å da maskina mi i nettverk med en annen og der hadde vi samme problemet. Jeg ringde en sånn "dataspesialist" som han kaller seg og betalte dyre dommer for at han skulle se på det men han sa bare at vi måtte ha nye nettverkskort.

     

    Vi kjøpte nå helt nye nettverkskort begge to men det er fortsatt samme problemet.

     

    Her det noen her som kunne hjulpet meg hadde jeg vært veldig takknemmlig.

     

    på forhånd takk

     

     

    Magnus

  5. Hallo. Jeg har nylig kjøpt meg Powercolor 9800pro jeg har hørt fra mange at det var dårlig med orginalvifta så jeg kjøpte ZM80CHP og ZMOP1.

     

    Jeg festet det og allt virket greit. så tenkte jeg på og overklokke litt. Men da ville jeg vite GPU temperaturen først sånn at jeg ser hvor mye det gå på. så jeg monterte en temp måler (som hele tiden har vist riktig temperatur før) på GPU og nå viste den 72´grader så klokket jeg det ned til 317/350 og kjørte 3Dmark03.

    Temperaturen gikk da opp til 83 grader. Viser den da feil?

     

    Er det normalt at GPU temp går opp til 60-70 grader med den kjølinga jeg har når den starter opp maskina?

     

    Hvis det er noen andre som har overklokk Powercolor med den kjøleren eller orgial, hadde det vært fint om de kunne også skrive inn her hvor mye dem har klokket opp til så jeg veit hvor mye jeg kan kolkke til (hvis temperaturen viser feil)

     

    Tar alle svar med et smil *grin*

     

    på forhånd takk

     

    Magnus J

  6. min cpu temp er 34,5 når jeg ikke gjør så mye med en og når jeg spiller kommer den opp til 45 grader... men jeg har rom temperatur på 29 grader.

    Jeg har p4 2.8. Men åssen får jeg klokka den til mere enn 3.2? når jeg klokker den litt vil ikke maskina starte og da må jeg inn i maskina og bytte om på no sånn greier på hket. får ikke klokka mere enn 3.15

  7. nå har jeg akkurat prøvd meg på C# men stopper opp....

    fant en torturial der de skulle lære meg å lage en boks der det står no sånn "hello" i.

    men når jeg skal gjøre om *.cs til *.exe kommer dette:

     

    C:learns>csc /nologo /out:hello.exe hello.es

    'csc' is not recongnized as an internal or external comand,

    operable program or bach file.

     

    siden jeg er nybegynner er dette litt vanskelig å skjønne...

     

    er kjempe glad for alle svar som kan hjelpe for jeg har lyst til å lære meg C#

×
×
  • Opprett ny...