Gå til innhold

turbo_princezz

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av turbo_princezz

  1. Hei.

     

    Bare lurte på åssen det er med ET38 på en Audi A6 2001 stv 1.8TQ ? Er vel orginalt ET45 og da bygger hjulet litt ut med ET38??? Eller inn ??

     

    Skal ha på 235/35 - 19 rundt hele med 8.5 felg foran og 9.5 felg bak.

    Det burde vel passe. Ser mange har opp til 20 på Audi.

    Er ikke senket foreløpig.

     

    På forhånd takk.

     

    Elisabeth

  2. Som nevnt, så sier du ingenting om merke eller modell. Det betyr mye om du har en diesel eller bensin-motor.

     

    Likevel, så tar jeg en råsjangs og tipper at du har problemer med tomgangsreguleringen.

     

    det er en seat cordoba 95 modell, bensin motor

  3. er 2 ting som irriterer meg noen ganger..

     

    ting nr 1:

    når jeg kjører, og slipper gassen så merker man det så veldig på bilen, hva kan dette komme av? det er omtrent hver gang jeg slipper gassen at bilen liksom mister krafta litt.. kan dette være gassvaieren? hva kan jeg evt gjøre med det?

     

    ting nr 2:

    bilen ruser seg selv, den kan ligge på 2-3000 omdreininger av seg selv uten at jeg toucher gassen.. kan det ha noe med det over å gjøre?

  4. fikk svogeren til samboern til å se på det igår, så nå starter den, men den nullstiller seg enda, og den er litt rar når den starter. men den starter!! det var dårlig jording på ledningen til blokka, så han pussa litt med sandpapir og tok på noe batteripolfett så hjalp det.

  5. har problemer med å få starta bilen, den vil ikke starte selv med startkabler. den starta med det for et par dager siden, så da kjørte vi en halvtimes tid for at batteriet skulle lade seg opp, men når vi kom hjem igjen og stoppa motoren for så å starte den igjen sa den bare "tikk". har en stund hatt problemer med at dørlåsene går opp og ned av seg selv og klokka nullstiller seg. broren min trodde starteren var gåen, hvordan kan man finne ut det? batteriet mitt er nytt, så det burde ikke være det som er dårlig. kjøpte batteriet for 3 mnd siden. det er på 12,6 v når bilen ikke går. den starter ikke selv om batteriet er fullt.

    hva kan være galt?

  6. vindusviskerene på bilen min legger seg skrått over ruta. det skjedde her om dagen også, men vi fikk fixa det. fjerna alle deksler så vi kom til motoren. fikk nullstilla viskerene, og skrudd til skruen i midten av motoren som var løs. men det virker som den skrur seg opp igjen. motoren går hører jeg men viskerene flytter ikke på seg. noen som har peiling på hva som egentlig skjer her?

  7. Sjekket at boltene sitter skikkelig? Blir ganske kraftig risting, merkbart på høye hastigehter, dersom boltene bare sitter litt løst på minst ett av hjulene. Vanligvis trenger de litt etterstramming i ettertid.

     

     

    ja han har gått over stramminga flere ganger og de sitter godt.

     

    Mangler muligens senterringer. Da blir kanskje ikke felgen sentrert på navet, og bilen "hopper" opp og ned.

     

    Joda, man skulle kanskje tro at konen på boltene ordnet dette, men det er faktisk ikke tilfelle etter min erfaring.

     

     

    ja får ta en tur der han kjøpte hjula og be de sjekke dette.

  8. Lufttrykk pleier å stå i bilens bensinlokk og i servicemanualen, men det er nok avbalansering som må gjøres her som Ansats sier.

     

     

    Men han kjøpte dem hos en dekk forhandler da. Da skal det vel være bra. Men kansje de ikke gjorde bra nok jobb med balanseringa.

  9. det så ikke ut til at noe hadde spretti av. jeg snakka med svogeren min ang dette i går, og han lurte på om at det kanskje var noe stag som måtte byttes ut. det virker som det er litt slakk i den ovale plast greia som går frem og tilbake når man girer.. jeg har ikke så mye peiling på dette.. det går å vri litt på girstanga men det er ikke så mye. men sånn skal det vel være??

  10. har en seat cordoba 95 modell som låser seg litt når jeg skal sette fra reversj til fri eller første gir. og den er rimelig hard fra første til andre gir. og den lager en slags "slurelyd" som kommer spesielt hvis jeg hviler hånden på giret eller holder girspaken til sidene.Den har kun gått 114.000 så vil ikke tro det kan være noe med girkassa.. hva kan dette være?

  11. 3300-4500 for pakkeløsningen, avhengig av størrelse på kupevarmer og om du vil ha tidsur eller fjernstyring. Motorvarmerelement som passer akkurat din motor kommer i tillegg; 500-700kr. Regn med 1500-2000kr i arbeid; å gjøre en pen jobb med å trekke ledninger etc. tar litt tid.

     

    Greier du deg uten batterilader og tidsur/fjernstyring, så kan du regne 1800-2300 for kupevarmer, inntak og forgreiningssett, også her 500-700 for elementet, og litt mindre arbeid.

     

     

    okay, da vet jeg det.. :) takk

  12. har selv hatt en vinge som var festet med silikon, sitter bra men noe drit vis du må ha den av igjen, du kan eventuelt bruke 3M dobbeltsidig teip. funket bra for meg etter jeg lakket bilen og satt på "vingen" etterpå.

     

     

    fant ut at festet vingen sitter på har gått i stykker så den blir nok ikke limt rett på selve lakken. den dunker sånn hele tiden så det er slitsom å høre på.. over hver eneste fartsdump hører jeg at det dunker.

  13. typen og jeg skulle kjøre til broren min i går, da plutselig hang gassen seg opp, så bilen gikk av seg selv uten at typen hadde foten på pedalen, han måtte bare bremse ned til bilen stoppet og så sette den i fri. turtallet gikk da på full guffe. vi skrudde av motoren, når vi skrudde på motoren igjen var fortsatt turtallet på full guffe. jeg ringte til broren min som da sa at vi skulle trykke på gassen forran i motoren. han trodde muligens den hadde fryst igjen pga kald luft som blåste på den. finnes det flere logiske forklaringer på dette? synes det er litt skummelt å kjøre nå pga a det. gikk helt fint på vei hjem istad da. noen som har opplevd dette før?

  14. har en seat cordoba som stopper veldig fort når den står i første gir. vet at broren min skrudde ned på tomgangen fordi han synes den bråkte litt mye. batteriet er under ett år, og pluggene er byttet for ikke lenge siden. noen som vet hva som kan være galt her? den stopper hvis jeg tar i første, men hvis jeg gir gass så plutselig går den fort fram igjen. dette har skjedd noen ganger i rundkjøringer, og da forsvinner servostyringa til jeg gir gass igjen. kan det være at tomgangshastigheten er for lav?

  15. Dust kan du være selv! du trenger ikke å være frekk i kjeften!

    det er en grunn til at jeg spør her inn da, dusten.. silikon brukes til mye rart.

     

    har selv hatt en vinge som var festet med silikon, sitter bra men noe drit vis du må ha den av igjen, du kan eventuelt bruke 3M dobbeltsidig teip. funket bra for meg etter jeg lakket bilen og satt på "vingen" etterpå.

     

     

    oki. får kanskje prøve det da. ja, silikon sitter nok veldig godt.

  16. hvordan vet man at styrestaget bør byttes? bilen er litt nervøs på veien, selv om den har vært på hjulstillingskontroll. jeg tenkte at det kanskje kom av litt store hjul. 205/40/17 men typen sa at den ikke var så ille før. den drar til venstre innimellom. dette er litt ubehagelig noen ganger. hva kan det være?

  17. jeg har i en god stund trodd at det har vært noe galt med hjullageret mitt. men har finni ut at det må være girspaken. den lager skrape/suselyd når den står mot venstre. hvis jeg dytter girspaken mot høyre forsvinner lyden. jeg har en senka seat som er veldig hard i fjærene. så det dunker fort hvis jeg kjører over harde ting. vet ikke om det kan komme av det.. men det kan da ikke være normalt at den skal være så løs?? noen som har vært borti dette før?

  18. jeg har hørt en lyd på bilen en stund nå. bilen har vært til eu kontroll i desember. så alt av hjullager og slikt har de sjekka. Denne lyden kommer egentlig bare på 4 gir tror jeg. samboeren som la merke til at det var 4 gir i stad. kan det være for lite girolje på bilen? noen som aner hva dette kan være? jeg trodde det var et hjullager på bilen som laget denne lyden. men det er det tydligvis ikke.

  19. er det noen som vet hvordan dern ser ut? yenkte å ha den i gangen våres, fordi det er en farge man blir litt tiltrukket av. jeg vil ha en s harmonisk farge i gangen, sånn at man får lyst til å gå inn i den. synes Tornerose fargen er veldig fin. den er litt roda med brunt i. men vi har veldig lite en halv vegg i gangen som er hel bare uten noen dører eller sånne ting. egentlig er det fargen til et barnerom står det i den sens katalogen. jeg er redd den skal bli for rosa. hva tror dere? det er ikke alltfor stort utvalg i den katalogen, siden det er sense. anbefalt av astma og allergiforbundet.

×
×
  • Opprett ny...