Gå til innhold

basStian

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av basStian

  1. Jeg ønsker at de utforsker mysteriet om Dwemer rasen sin forsvinnelse. En hel rase borte samtidig på et blunk. Dette vil jeg vite mer om, og om mulig la oss transportere oss til dimensjonen/planeten hvor de nå befinner seg. Eller kanskje et puff og en smell og de er tilbake og du må finne ut hva som skjedde. Nei, Dwemer er uhyre interessant spør du meg.
    .Det finnes en quest i Skyrim som viser nøyaktig hva som skjedde. Det eneste det spekuleres i, er hvor de ble av og hvorfor de gjorde det.

     

    Hvilket quest er det?

  2. Enda mer motivasjon til å laste ned ulovlig.

     

    Synes du det er greit at det kun er spillforhandlerne som skal tjene penger på bruktspill? Utviklerne tjener jo 0 kr på bruktmarkedet.

     

    Du må være forsiktig med å annonsere sånt, Snodig. Ellers kan det godt hende at spillutgiverene begynner å straffe piratene også, i stedet for å holde seg til de som kjøper spillet lovlig.

     

    Engangskoder brukes for at utgiverne skal få sin del av kaka når det gjelder bruktspill, ikke for å bekjempe pirater.

     

    De får sin del av kaka, de selger ett produkt, så kan kjøperen gjøre hva faen de vil med det. Videre er dette enkel økonomisk teori. Jeg synes ett spill er verd 200 kr, om jeg kan selge det for 200 kr, så er jeg villig til å betale 400kr for det, om jeg ikke kan selge det brukt, så vil jeg kun betale 200 kr. Så det er en tøvete antakelse at selgere ikke tjener noe på bruktsalg.

     

    AtW

     

    Du har vel et poeng der. Får håpe prisen på nye spill går ned da! :p

  3. Enda mer motivasjon til å laste ned ulovlig.

     

    Synes du det er greit at det kun er spillforhandlerne som skal tjene penger på bruktspill? Utviklerne tjener jo 0 kr på bruktmarkedet.

     

    Du må være forsiktig med å annonsere sånt, Snodig. Ellers kan det godt hende at spillutgiverene begynner å straffe piratene også, i stedet for å holde seg til de som kjøper spillet lovlig.

     

    Engangskoder brukes for at utgiverne skal få sin del av kaka når det gjelder bruktspill, ikke for å bekjempe pirater.

  4. Dermed kan man i praksis kjøpe seg digitale verdier med kredittkortet, selv om dette er en veldig ufleksibel måte å gjøre det på. Man vet ikke hvor mye folk er villige til å betale for et slikt kjæledyr, eller om folk i det hele tatt vil ha det etter en stund.

     

    For ikke å snakke om at det blir umulig å holde et jevnt prisnivå på gjenstanden i AH. Hvis "alle" tenker at de skal kjøpe gull kommer jo AH til å bli overfylt av dette kjæledyret, og da går prisen drastisk ned.

     

    Så i praksis tror jeg ikke dette kommer til å erstatte kjøp av gull hos 3. parter...

  5. Uncharted 1 og 2 er spill jeg har fullført en gang hver, og kommer neppe til å spille dem igjen. Gode spill, men langt ifra så bra som mange mener. Har bestilt Uncharted 3, men selv om jeg ser frem til spillet er det langt ifra det jeg gleder meg mest til.

     

    Så det andre sier er bare meninger, mens det du sier er fakta?

  6. Kamp er jo også "kjedelig manuell micromanaging" for mange. Derfor kunne jo også det vært fjernet i følge din logikk.

     

    Nå er det en gang slik at de fleste ikke spiller Diablo fordi de synes det er så utrolig morsomt å gå rundt og klikke på ting som ligger på bakken. Derfor vil det være en forbedring av spillet å gjøre disse aktivitetene litt enklere. Det har overhodet ingen ting med konsollifisering å gjøre.

  7. Litt trist å høyre at konsollversjonen er så dårleg satt opp imot pc utgåva. Noko stor overrasking er det riktig nok ikkje. Eg vonar framleis at det er spelande på konsoll, for oss som ikkje har, eller har planar om å handle inn noko PC.

     

    Først og fremst er FPS best på pc, med tanke på det er det trist at samtlige FPS (siste årene) spill har konsoll herpes. Så kommer det 1!! spill som ikke har konsoll herpes, så skal du syte over det, kan du ikke unne Pc gamere 1 spill på 1 år ?.

     

    Han syter da ikke! Jeg storkoser meg over at det endelig kommer et fantastisk FPS til pc, good on you. Men for sånne som meg som ikke har en gaming-rigg hadde det vært hyggelig om BF3 også er "spelande", som han skriver, på konsoll også. Nå får du ta deg en pause og roe deg ned før du sprenger et blodkar.

     

    Grunnet jeg bruker 2x utropstegn et sted så sprenger jeg blodkar, eller drar du den konklusjon ut fra noe annet?. Og jo det er syting -Litt trist....- Absolutt Ingenting er Trist med at det endelig har kommet et FPs rettet mot pc, ingenting.

     

    Nei han sa vel ikke at det er trist at det kommer et FPS rettet mot PC?

     

    Han sa det var trist at konsollversjonen ikke ser like bra ut som PC versjonen.

     

    For meg er det åpenbart at du trenger å roe deg, for du ser tydeligvis så rødt at ikke klarer å lese skikkelig...

    • Liker 1
  8. Skjønner ikke helt hvordan dem tør å ha det PS3 only. Greitnok pga overlegne hardwaren men Eve Online er mest avanserte MMO'et noensinne og så skal dem mixe det inn med et FPS spill og alt styres via en gamepad ? :O Skjønner ikke hvordan dem skal få det til .........

     

    overlegen hardware... den har kansje noen tall som er høyere enn Xbox 360, men nevn ett PS3 spill som gruser grafikken du finner hos Xbox. Og PS3 er ikke overlegen noe som helst etter dagens PC standard.

    Uncharted 2

    Uncharted 3

    God of War 3

    Metal Gear Solid 4

    ...

     

    Han sa ETT spill, trenger ikke å gni det inn!

     

     

    :p

  9. Når vi ser på kor lite Macintosh sattsa på å utvikle spel (berre nokre få orginaltittler om eg ikkje husker feil) så er det tvilsomt at Apple vil kunne ta igjen dei andre produsentane.

     

    Dersom Apple skal bli verkelig store på dataspel så må ein av to ting skje:

    -enten må dei dataspela vi kjenner i dag vike til fordel for apps-spel der hovedpoenget til spelet er å undeholde deg i nokre minutt og ikkje å fortelle ei historie.

    -eller så må Apple ta opp kampen om konsollmarkedet og lage betre spel en det Sony, Microsoft og Nintendo klarer å få til.

     

    Virker som du tror at Microsoft har utviklet alle spillene som er kommet ut for Windows. Vet du ikke at det finnes en drøss med spillutviklere som lager flesteparten av spillene?

     

    Du har tydeligvis heller ikke hørt om begrepet "multiplattform", dvs. at et spill blir gitt ut til mer enn èn plattform. Så hvorfor skal da Apple lage bedre spill enn de andre plattformene? Det er jo bare snakk om å få spillutgiverne til å lage spill for Mac OS, noe som forøvrig skjer i stadig større grad. Etter at Mac App Store kom har vi sett en god del PC spill komme til Mac, og det er bare begynnelsen. Blizzard har jo også gitt ut alle sine titler fra og med WC2 til Mac, og de er som kjent en av de beste spillutviklerne.

  10. Ja det er morsomt å se alle de utrolig rare uttrykkene som blir brukt her. Kan ikke folk bruke 5 sekunder til å finne norske ord og uttrykk i stedet for å fornorske engelske ord?

     

    "cutter corners" lol :roll:

    Personlig prøver jeg å bruke så mange norske utrykk som mulig, men det er forskjell på å stort sett holde seg til norsk, og å være fanatisk. Det skjer ikke at jeg bruker begrepet "oste motstanderen" istedet for "cheese", eller "tidlig baseutvidelse" istedet for "tidlig expansion".

     

    Hehe, hadde vært litt morsomt da, "Jeg skal oste deg!" :p Men er enig, trenger ikke være fanatisk. Å si "cheese" er greit, siden det referer til noe som ikke har noe annet navn. Men synes det går for langt andre veien når man stadig bruker engelske ord som lett kunne blitt oversatt til norsk. Men men, ikke noe big deal. :p

  11. Rart at du ikke skjønner dette her men: poenget er at protossen cutter corners for å få bedre økonomi. Altså tar en risk, for å komme ut foran dersom risikoen ikke realiserer seg. I dette tilfellet realiserte den seg, og straffet seg, fordi kiwikaki hadde laget en usikker wall for å spare penger. July sin build er situational, noen ganger funker den, noen ganger ikke, avhengig av hvordan fienden spiller.

    vel pointet er: wall of ordentli=july sitt build ikke virker?, ser ikke noe problem da...

    Problemet er vel at skal du walle mer safe så vil du havne bak økonomisk.

    eh, det er ikke min erfaring?

     

    edit: og jo forge-fe er safe, fe-forge er ikke saft tho, men relativt saft

     

    Hva har saft med saken å gjøre?

  12. loool, mac??? Hva med å kaste leketøyet og skaffe seg en datamaskin folkens?

     

    Føler du deg smart nå?

    Nei egentlig ikke. Var bare en oppfordring og et godt råd. For øvrig kan jeg godt forklare deg hvorfor "ingen" gir ut spill til mac plattformen, det er et håpløst lite og marginalt marked som ville blitt et rent tapsprosjekt. Som sies over her, ville Xbox Live og PSN vært MYE mer aktuelle plattformer å gi ut et slikt spill på.

     

    Kan ikke huske å ha bedt deg forklare noe som helst.

     

    Kan du ikke heller forklare hvorfor du er en naiv elitist?

  13. Heisann,

     

    PC-en min kom med XP Home, men jeg vil heller ha Professional. Jeg prøvde å installere det i går men fikk det ikke til. Jeg fikk boota fra installeringsplata, reformatert C: og kopiert installeringsfilene. Men når PC-en restarta for å starte selve installeringsprosessen kom jeg bare til HPs Recovery program. Antakelig starta denne fordi det ikke var noe system installert på maskinen..

     

    Jeg prøvde mange ganger å kjøre installasjonsprogrammet fra CD-en. Når jeg reboota kom jeg noen ganger inn i HP Recovery, mens andre ganger fikk jeg beskjed om at "NTLDR (eller noe sånn) is missing..."

     

    Hvordan skal jeg unngå at HP Recovery starter? Jeg kommer meg jo aldri videre i installeringa når den starter. Et alternativ er jo selvfølgelig å slette den Recovery partisjonen, men hvis det fortsatt ikke funker sitter jeg jo fint i det. :p

     

     

    Takker for alle svar!

     

    Mvh. Stian

×
×
  • Opprett ny...