Gå til innhold

leoss

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av leoss

  1. Har samme problem med intel-kortet i min DV9200. MEd litt trafikk på det trådløse nettet, så deaktiveres det trådløse kortet mitt, og eneste måten jeg får aktivert det på igjen er reboot.

     

    Jeg klarer heller ikke å få oppdatert driver eller skiftet innstillinger, om jeg prøver på dette, så henger alle prosesser og programmer relatert til dette seg opp. Håpløst.

  2. Heisann.

     

    Jeg har en 1999 VW Passat 1.6 som har en irriterende knirkelyd fra dekselet som omringer rattstammen inne i kupèen. Det knirker mens jeg vrir rattet rundt. Styringen ellers er helt ok.

     

    Noen som vet om en løsning for å fjerne knirkelyden? Velkjent feil på passat?

  3. Som sagt i emnet, så har en kompis av meg fått infeksjon med winsrv32.exe aka surfebar. Han har antageligvis fått fjernet det, men kommer ikke lengre inn på sitt favorittforum. Blir videresendt til en side med advarsler om spyware og virus, men adressen endres ikke i adresselinja ved videresendingen.

     

    Noen forslag? Vet ikke hvor jeg skal angripe dette hen, manuelle removes vi fant ved å google winsrv32.exe remove funka ikke.

     

     

    H

  4. Jeg har sittet lenge å sett gjennom jungelen av kameraer, men det er nesten for mange til å få en god oversikt over hva som tilbyes.

     

    Jeg er på jakt etter ett kamera til maks 2500 kroner. Jeg hadde ett Sony DSC-W1 tidligere, men har forlagt det på ferie. Jeg var i grunn fornøyd med det. Nå sitter jeg med ett gammelt 2MP Coolpix 2500 som icke er bra nok.

     

    Jeg har følgende MÅ-krav på listen av specs:

    Hjelpelys til AF

    God blitz

    Rask oppstartstid og lav forsinkelse på utløser

    Video i VGA 30 fps

    Makro (trenger ikke ekstremutgave)

    Minst 35 mm laveste brennvidde

    2.5" skjerm

     

    Dette er bonus visst det følger med:

    Bildestabilisator

    Ekstremmakro (blir brukt iblant, men ikke mye)

    Oppladbare AA-batterier

    Vanntett/sprutsikkert

     

    Dette er ikke viktig:

    Manuelle innstillinger

    histogram

    Ekstern blitzsko

    RAW

    Lav overføringshastighet

     

     

    Jeg er altså på jakt etter ett kamera til å ta familiebilder og fiskebilder (sportsfiske), dvs jeg tar mest øyeblikksbilder hvor det ikke er tid til å tenke på eksponering, men jeg ønsker likevel lyssterke og fargesterke bilder. Kan sikkert leve med støy på innendørsbilder med høy ISO, men kan ikke leve med forsinkelser og treg oppstart. Dette er meget viktig.

     

    Jeg har sett på mange kamera til nå i prisklassen, men har ikke funnet ett som møter alle mine krav. Olympus mju 700 så fint ut mtp på fiske. Har også vurdert noen fra Canon eller Kodak. Har som sagt hatt Sony før, den var grei, men i overkant treig i oppstart og bilde nr 2.

     

    Håper dere kan hjelpe meg i jungelen. :love:

     

    Hugo

  5. Jeg prøver forgjeves å bruke mobilen som fjernkontroll, men jeg får bare opp meldingen om at "Bluetooth-tilkoblingen mislyktes" . Jeg får opp telefonen min som en BT-enhet på dataen, og jeg kan også sende filer til og fra telefonen, men jeg får ikke koblet opp som fjernkontroll. Noen forslag til veien videre? Jeg ser at noen får det til.

     

     

    Leoss

  6. Fant du ut av dette? Har nettopp kjøpt meg samme kortet, men med en Amilo D maskin. Når jeg setter inn kortet i maskina blinker det to ganger på link-knappen, og det finner i blant det trådløse nettet, men ikke alltid. Det virker som om kortet ikke er slått skikkelig på. Det gjør ikke forsøk på å koble seg på , selv med nyeste drivere, programvare etc. Forøvrig de samme symtomene som du nevner.

     

     

    Jeg har før hatt ett 3-Com kort som virket godt og jeg har en 3-com basestasjon (aksesspunkt)

     

     

     

    leoss

  7. Jeg sitter med tre maskiner som alle tre har koblet seg opp mot internett NTNU-nettet. Den ene har jeg nå formatert C:\ på og lagt inn WinXpHome på nytt.

     

    Etter at jeg la in WIN XP på nytt kommer jeg ikke inn på internett eller noe annet nett. Jeg mottar en gyldig ipadresse fra DHCP-serveren med medfølgende wins og dns-adresser, men jeg får ikke svar på ping fra annet enn 127.0.0.1 og min egen ipadresse. Jeg får ikke svar på ping fra default gateway.

     

    Jeg har testet med mange kabler, alle funker på de to andre maskinene, men ikke på den med problemet.

     

    MAC-adressen på nettverkskortet vises som 00-00-00-00-00. Kan dette stemme?

     

    Bruker ingen software eller hardwarebrannmur foreløpig, vil teste nettforbindelsen og få den til å virke før jeg setter opp f.eks. zonealarm.

     

     

    Noen forslag til hva jeg skal teste eller fikse på for å komme på nett? Som sagt har jeg foretatt en clean install og ikke endret på noen instillinger annet enn å sette opp tcpip instillingene til å automatisk motta ip-adresse.

     

     

    Leoss

     

     

    Edit:

     

    Dersom jeg tester netstat, så kommer alle tilkoblinger opp med tilstand:LISTENING

     

     

     

    Ny edit, oppdaterte driver til nettverkskortet, og alt i orden. Beklager bryderiet.

  8. Du kan fint sette opp routeren som DHCP server. Den vil kun dele ut addresser til de som kobler seg til ditt akksesspunkt. En standard dhcp server deler ut addresser til alle som kobler seg til nettverket, altså vil den overstyre studbynettet. En router deler kun ut ip til de som kobler seg til routeren når den har wan og lan port. Litt dårlig forklart men de fleste jeg kjenner på studbyene kjører med dhcp server på routeren.

    Som sagt er det ingen router, den kan gi ip-adresse i f.eks. serien 10.0.0.1 til 10.0.0.154, men kan vel ikke gi meg en ip-adresse som dhcp-serveren til studbyen godtar. Litt av poenget er jo å komme på nett, noe en ipadresse ala 10.0.0.4 ikke vil gi. Da trenger man vel en gateway eller router eller switch+router+ap.

     

     

    Er det noen som vet om sp2 kan være problemet?

  9. Har samme problem her. Sitter på NTNU-nettet og har koblet en switch i nettuttaket og kan få en stasjonær-PC og laptoppen min på nett uten problem med kabel i switchen. Dersom jeg setter inn en 3Com OfficeConnect wireless ap i switchen og forsøker å komme på nett, så vil den ikke motta ip-adresse fra ntnu's dhcp-server. Aksesspunktet mottar både ipadresse, gateway etc, men den klarer ikke å videresende til den bærbare.

     

    Får en automatisk konfigurert ip-adresse som begynner på 169. ......

     

     

    Skjønner ikke hva jeg skal gjøre.

  10. Tror den bare er ett aksesspunkt. Det er ikke innebygd switch for kabla nett, men den kan som sagt settes opp med dhcp, men jeg er usikker på om dette vil gi ip-adresser til kun den trådløse delen eller om den vil prøve å gi ut ipadresser til hele NTNU (litt drøyt kanskje).

     

    Noen som vet noe om client bridge? Kan denne brukes til det jeg skal? AP'en støtter dette.

     

    Her er produktet : 3Com aksesspunkt hos Komplett

  11. Hei.

     

    Jeg forsøker å sette opp et trådløst accesspunkt på en leilighet i en av studentbyene i Trondheim. Vi er tilkoblet NTNUs lokalnett med en 10 Mbit linje. I denne har jeg koblet opp en switch, som igjen gir linje til en stasjonær PC og en laptop.

     

    Med kablet nett kan jeg få begge maskinene på nett samtidig, men med det trådløse accesspunktet i switchen får jeg ikke ip-adresse på laptopen med trådløst kort som samsvarer med NTNU's IP-range. Jeg får heller ikke tildelt standard gateway.

     

    Vi har ikke lov til å sette opp egne DHCP-servere, så jeg kan ikke gjøre dette med access-punktet. Det er en 3Com sak, den kan settes opp med DHCP på lokalnettet, men jeg vet ikke om den fungerer som ruter eller om den vil forsøke å tilegne ip-adresser til alle i blokkka om jeg slår det på.

     

     

    Vil ikke ett aksesspunkt kunne videreføre DHCP fra DHCP-servere?

     

     

    Noen som har forslag om hvordan jeg skal få satt opp det trådløse nettet ved kun bruk av switch og aksespunkt?

     

     

    P.S. Det er ikke lov til å sette faste ip-adresser heller.

     

    På forhånd takk.

     

     

    Leoss

  12. Jeg har samme maskin selv, og jeg hadde samme problem selv. Jeg ble så desperat at jeg satte støvsugeren på full guffe og tvangssugde alle vifteåpninger på undersiden og på siden. Neppe godt for viftene, men ikke noe problem etter dette.

     

     

    Feilen oppstod etter lengre tids bruk på en stoffduk, neppe noe sjakktrekk.

     

     

    Leoss

  13. Jeg kan anbefale dette kabinettet på det varmeste. :thumbup:

    Jeg har ikke TT Bigwater selv, men det er ihvertfall god plass til MIST settet mitt

    Merkelig, hos microplex står det oppgitt at den medfølgende 120 mm viften har et støynivå på 34 dB, mens den medfølgende 80 mm viften har 22 dB støy. Jeg trodde poengen med 120 mm vifter var å øke gjennomstrømningen ved lavere volum.

     

    Dårlig vifte eller må den bare styres litt. ?

     

     

    Leoss

×
×
  • Opprett ny...