Gå til innhold

OHell

Medlemmer
  • Innlegg

    494
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OHell

  1. Hei, det har seg slik at for ca 2 uker siden, var jeg nede hos vennen min og spilte halo 3 på den nye 360en hans.

    Jeg hadde med meg min kontroll ned, slik at vi kunne spille coop. Da jeg skulle hjem tok jeg med meg feil kontroll.

     

    Senere på kvelden da jeg så på tv gikk fjernkontrollen min tom for batteri, og jeg tok batteria fra xboxkontrollen, og satt i fjernkontrollen. Etter at jeg hadde sett på tv en stund ringte kompisen min til meg og sa at jeg hadde tatt med meg hans kontroll i steden for min, og han ba meg om å ta den med meg på skolen dagen etter.

     

    Da vi kom på skolen byttet vi kontroller. Da jeg kom hjem fra skolen ringte kompisen min til meg. Han var tom for batteri, og kunne ikke spille halo den kvelden. Han ble rett og slett forbanna på meg og sa at han aldri ville ver med meg lenger.

     

    Jeg lurer derfor på hva jeg kan gjøre for å bli venn med han igjen.. Noen tips? jeg har prøvd å ringt flere ganger, men han svarer aldri.

     

    Vennligst svar fort, jeg er ensom.

  2. Det jeg og prøver å si, å det er derfor jeg begynner å bli litt lei denne rafa tingen. Men folk tror jeg vil kvitte meg med rafa, for han ikke er god nok, siden vi har spilt uavgjort i det siste:)

    9556683[/snapback]

     

    Så du mener at vi må sparke Rafa? Bare for at vi har to svake uavgjort kamper bak oss? Alle går gjennom slike tider. Det har desutten bare vært to uavgjort på en uke. Så begyne å snakke om å sparke Rafa blir bare dumt.

    9556720[/snapback]

     

    Det jeg sier er at deter ikke uavgjort resultatene jeg vil ha slutt på, jeg vil se en kjekkere fotball, ikke bare spille lange baller for å vinne. Spill arsenal fotball

×
×
  • Opprett ny...