Gå til innhold

Nie

Medlemmer
  • Innlegg

    1 057
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nie

  1. Du ønsker ikke å støte noen, men du "slår først og spør etterpå"? Det er ikke ok. Uavhengig av om jeg hadde hatt lyst til å se deg onanere på ett offentlig sted hadde jeg reagert veldig negativt på å bli overasket. Det er tonnevis av sider der ute som hjelper en med å møte opp med folk som har de samme fetishene. Du kan jo alltids sjekke ut dem, og se etter kvinner som vil overaske en onanerende mann på offentlig sted? Bedre enn å ikke gi folk muligheten til å si "nei takk".

    • Liker 3
  2. Ja, jeg er nok det.

    Nei, jeg har ikke slettet den, er du gal, jeg har backups overalt av den for å være på den sikre siden, men jeg har ikke lagret noe nytt i den på 1,5 år eller så. Jeg har innsett hvor creepy det er å lagre bilder av random folk, men jeg har ikke innsett hvor creepy det er å ha en gigantisk mappe med tusenvis av bilder av forskjellige forumbrukere samlet overalt fra RPP til vennene deres sine hjemmesider.

    Okey, LITT creepy fremdeles, men det må vel til. Du har ikke tilfeldigvis fremdeles en back up av de av meg? Har lett som en gal etter det ene, men eneste stedet det finnes fremdeles er så vidt jeg vet i den harddisken lillebror knuste.

  3. Hahaha ^^ nå er jeg ordentlig forvirret over hvem jeg egentlig bør frykte her inne.

    I frykt for min første advarsel vil jeg holde meg til å råde deg til å holde øyne og øre åpne at all times. 8D

     

     

    Hva med meg? :p

    Really? Du er mye, men skummel er du ikke. Du har slettet den gigantiske mappen din med forumbilder, har du ikke?

  4. Konge plass, og damene der var akkurat passe løse.

    De var akkurat passe seksuelt frigjort til at de faktisk lå med deg, men ikke nok til at du ble ukomfortabel med tanke på hvor mange menn de kunne sammenligne deg med (og muligens rangere deg under), mener du?

    • Liker 6
  5. Kakedag.

     

    Hver dag er en kakedag.

    Nei, i morgen er kakedag. Eller i hvert fall bake-dag. I dag er lese-desperat-gå-på-tullemøte-og-spise-frossenpizza-dag.

     

    Det er sol og fint vær, så for min del er det en Red Bull-dag.

    Det er overskyet, svak vind og sitte-inne-dag. Altså, varm drikke-dag. Kaffe eller te. Tror jeg går for kaffe. Teen min blir så jævlig fort kald for tiden.

  6. Synes det ene eksemplet ditt er bra det med å bli tatt fra ting ... Men da må vi jobbe en good del med selvtilliten.

    Det må man uansett med barn, man skal tross alt legge grunnlaget for ett (forhåpentligvis) langt og godt liv. Det er tusen artikler der ute, med tonnevis av gode små triks for å jobbe med selvtillit på barn, hvordan man fikser selvtillit som allerede er lavere enn den burde, osv. Til nå har jeg ikke snublet over ett eneste tips som har vært vanskelig å følge. Litt kjapp googling så slipper du å lære ungen å slå.
×
×
  • Opprett ny...