Gå til innhold

Hower

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hower

  1. jeg har en dell inspiron 17r special edition, og ja, signalet er er ca. det samme fra hjemmesentralen

     

    Om du har brukt kabel fra pc rett i hjemmesentral og deaktivert trådløs på pcen så bør feil ligge hos altibox. Men bare for å spørre, du har testet med andre pcer? Har ikke altibox support personell som reiser ut og hjem til folk for å faktisk verifisere at du har et problem? Når du har hatt problem så lenge, så ville jeg absolutt forventet at teknisk kyndig personell kunne reist hjem til deg og fått testet ut og feilsøkt hvorfor du har så dårlig internett hastighet.

    Nå er det jo ofte slik med fiber at enten så har du link eller ikke. Er sjelden eller aldri en dårlig link med dårlig hastighet via fiber. Så feil bør ligge i hjemmesentral, eller i sentralen til altibox.

     

    Håper du får løst problemet, er så kjipt med dårlig internett spesielt når en har fiber og kan forvente at det skal være bedre enn dette.

  2. Er det rart de sliter med oppetiden da? Jeg så litt nærmere på bildene fra serverparken. I bildet som inneholder rack H11 kan man se et bladecenter H der to servere (enten HS21 eller HS22V) skriker etter oppmerksomhet med sine gule lys. De samme serverne har også fått svære merkelapper foran seg som blokkerer for mye av luftgjennomstrømmingen.

     

    På et av de andre bildene der altiboxfyren står ved døren til et åpent rack kan man se at en x3650 har 3 åpne diskposisjoner der det ikke er noen disker. Luftgjennomstrømmingen gjennom serveren blir da helt feil. I naboracket til høyre kan man se at det er diskfeil på en x3650m2 eller m3 litt langt nede i racket. Midt i racket er det en x3650 som roper på oppmerksomhet med sitt orange lys.

     

    På et av de andre bildene legger jeg merke til at de oppbevarer brennbar plast og annet søppel inne på datarommet.

     

    Fiberkablene hadde også svært mangelfull merking.

     

    Amatører sier jeg bare...

     

    Håper du skrev dette innlegget med et lite innslag av humor? :)

     

    For er jo ingenting av det du skriver her som behøver å ha utslag på oppetiden til altibox da du ikke kjenner til hva de forskjellige serverene varsler om, eller hvilken funksjon de har.

    Og at det mangler noen disker i en server, utgjør jo ikke noen nevneverdig forskjell på temperaturen i serveren, spesielt når temperaturen på serverrommet er 14-15 grader som de har skrevet i artikkelen.

  3. Blir vel snakk om ca 54MB/s brennehastighet, om du begynner å bruke maskinen litt tungt og ikke har noen systemer som forhindrer brennefeil så kan det vel fort skje at det blir brennefeil. Med tanke på de fleste disker ligger på en ytelse på 80MB/s (seff mer eller mindre avhengig av ny eller gammel disk)

  4. Jeg fikk akkurat samme problemet, men jeg har sjekket mitt toalett og det ser ikke ut til at noe har hengt seg opp.

     

    Men snakket med rørlegger nå og fikk beskjed om at det kan være røret som har fryst, går visst i yttervegg og om det er et hull i isolasjonen så kunne dette skje, spesielt når det er 20 minus ute :p

     

    Så fikk den anbefalingen at man tar en varmeovn ca 1 meter i fra veggen og varmer sakte opp. Men så har jeg rør i rør system også og da kunne dette visst ta litt tid :(

     

    Men vet ikke om dette kan gjelde for deg også?

  5. tja, kobber er mindre og mindre brukt rundt omkring i verden... så prisen vill stige..

    nå er vell fiber laget av olje, så vill ikke tro at den blir mye biligere heller... og d skal jo ingenting til for å skade fiberen...

     

    Uansett er dette bra, for i dag er vell max hastigheten som er Ieee godkjent 10gigabit...

    på jobb har vi begynt å oppgradere en del og satt alle servere til å teame to gigabit nettverkskort...

     

     

    Hvis jeg ikke tar helt feil så er vel fiber strengt tatt laget av glass eller plast http://no.wikipedia.org/wiki/Fiberoptikk

×
×
  • Opprett ny...