Gå til innhold

medlem-109053

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av medlem-109053

  1. Hei og hopp! Om noen dager kommer kjæresten hjem fra militæret. Jeg har veldig lyst å overaske han på en sexy måte. 

     

    Det gjør jeg så å si hver gang han har perm. Men denne gangen vil jeg gjøre det litt spesielt. Har du noen ideèr eller historier som kan hjelpe meg?

     

    Jeg er for det meste åpent for alt, alt utenom roleplay, det syntes jeg er kleint.

     

    -Tuttebsr

     

     

  2. Beklager dobbeltposting, men jeg synes jeg har lest nok av tråder der jenter oppfører seg på lignende måter som her. Det er sånne historier som dette jeg tror gjør en del av oss gutta inkludert meg selv ganske pessimistiske mtp å finne en ordentlig og redelig jente man kan bli ordentlig glad i og stole på.

     

    Jeg spurte før jeg gjorde noe om hvor langt jeg kunne gå (med en jente) Og han sa at jeg måtte gjøre hva jeg ville så lenge jeg kom tilbake til ham. Jeg er en orntentlig jente og syntes ikke du kan dømme meg for en feil jeg har gjort.

     

    Alt er blitt fortalt og ingen er såret utenom jenta. Men etter å ha sett noen facebook statuser ser det ut som om hun har gått videre til en annen jente(?)

     

     

  3. En del har skjedd siden sist jeg skrev. Kjæresten min har vert hjemme en uke nå og jeg har avsluttet kontakt med jenta. Jeg hadde sex med en av hennes veninner og ting skar seg litt... Hun fant ikke dette ut før jeg hadde avsluttet "forholdet" vårt. Jeg tror jeg bare var forelsket i tanken. Alt er bra mellom meg og kjæresten min! 

     

    Så nå vet dere det!

     

    -Tuttebsr

     

     

  4. Som noen av dere muligens vet så har jeg en kjæreste i militæret. Vi prater sjeldent pga oppdrag hvor han ikke kan ta med tlf. Sist jeg så ham var 1 Januar og han kommer ikke på perm før i april. 

     

    Jeg har aldri hatt noen form for lesbisk tiltrekning uten om å tenne på lesbisk porno. Sist helg traff jeg en lesbisk jente. Vi ble fulle og kysset en del.Dagen etterpå inviterte hun meg på kafè og det samme dagen etterpå. Denne helgen var jeg med  henne hele helgen hvor jeg sov hos henne utenom at noe seksuelt skjedde og hun sov hos meg. 

     

    Vi har en utrolig god connection og jeg kjenner at jeg er like forelsket som jeg har vert på tidligere gutter. Jeg får sommerfugler i magen hver gang jeg skal treffe henne og hun er utrolig herlig. 

     

    Jeg har fortalt kjæresten alt utenom følelsene i bildet og han syntes det er greit. Er dette utroskap? Er dette noe mange går igjennom før de finner ut "ånei, det var vist bare spennende"? Jeg trenger litt råd, men har ingen konkrete spørsmål.

     

    -Tuttebsr

  5. Hmm, ja... Hva mener du med aktivitetsnivå? Hvor aktiv jeg er? Fordi det er jeg ikke i det hele tatt. Har gym en gang i uken, and thats about it. Jeg vet utrolig lite om trening men jeg syntes jeg har hørt at om man spiser veldig masse proteiner uten å trene i ettertid blir dette bare om til fett. Og det er noe jeg ikke vil. 

     

    Det jeg lurer på er egentlig om noen kan sette opp et treningsprogram og et kostholdprogram.

     

    På en måte som en personlig trener på internett. Hehe.

     

    -Tuttebsr

  6. Jeg kjenner at jeg snart må skifte om kostholdet mitt og begynne å trene mer. Jeg er en 18 år gammel jente fra stavanger. Er det noen som vet hvordan jeg kan sette opp en diett som passer for meg og hva jeg kan trene for å holde meg i form. Noe som muligens ikke tar så lang tid med tanke på mye skolearbeid. Er det noen som muligens kan sette opp noe som passer meg?

     

    -tuttebsr

  7. <br />Våre katter har aldri blødd eller fått løst tannkjøtt i forbindelse med tannfelling, da..Høres merkelig ut..<br />
    <br /><br /><br />

     

    Det var nå det dyrlegen sa. Da jeg kom til dyrlegen var ikke denne løse biten borte men tennene som stod i var borte og dyrlegen viste meg to tenner som var grunnen til at tannkjøttet hadde løsnet. Tennene hadde suttet for godt fast i tannkjøttet og dermed hadde de nye tennene presset opp både tannkjøtt og tenner.

     

    -Tuttebsr

  8. Jeg våknet i natt av at katten min lå å jamret seg og tydeligvis hadde vondt. Jeg la merke til at han lå i en liten bloddam på madrassen min og han var blodig rundt munnen. Da jeg åpnet munnen for å se så hang en stor bit av tannkjøttet på katten løst i munnen hans. På tannkjøttet var det tre tenner.

     

    Jeg er en ung jente på 18 år som går på skole og har 3500 kr i stipend hver mnd. Så er da spørsmålet mitt; hva er prisene hos vetrinærer? Jeg husker da vi kastrerte den eldre katten vår og det var skikkelig dyrt. Er det noen som kan anslå en ca pris og er det noen mulighet for å få det billigere?

     

    -Tuttebsr

  9. <br />Vel, det kan la seg gjøre (med varierende vanskelighetsgrad), men det er en del faktorer når det gjelder dette som det er verdt å bekymre seg over.<br /><br />1: Jeg/vi som leser har ingen garanti for at du faktisk snakker sant (selv om jeg er meget godtroende av natur). Dette er synd, jeg vet det, fordi det er trist dersom du ikke får tak i hun (såfremt historien din er sann).<br /><br />2: Man må ta hensyn til personens interesser og privatliv. Det er uheldig dersom noe 'informasjon' skulle bli misbrukt, samme hvor tilgjengelig denne måtte være (facebook e.l.).<br /><br />Har hørt om og vært borti lignende tilfeller før, derfor er jeg skeptisk til dette. Jeg kan derimot gi deg råd. Gå tilbake til da du traff hun. Var det noen andre der du kan komme i kontakt med som kan ha kjennskap til jenta? Fikk du noen som helst opplysninger om hun, så kan du søke etter dette på diverse offisielle steder (opplysningskontor, telefonkatalog eller til og med skattelistene). Bruk diverse søkemotorer for å se om du finner fram navnet hennes e.l. Disse tipsene er dog mer generelle, og det er derfor jeg gir de, nettopp fordi du kan komme over disse andre steder osv. Du <i>kan</i> også gi ut en 'etterlysning' (av den romantiske sorten såklart) på hun, men de fleste oppfatter dette som litt desp. <br /><br />Beklager om jeg ikke var til større hjelp, men det er som sagt noe som bekymrer meg. Det meste veier på hvor mye informasjon du fikk dog. Navnet er som regel meget essensielt (ikke nødvendigvis hele), så det er synd du ikke husker det. Men prøv å huske det så godt du kan. Forsvaret er nok lite interesserte i å gi ut slike opplysninger, fordi det 1: vil være vanskelig å finne fram til personen du vil ha tak i, og 2: siden du er en fremmed, så er de heller ikke klar over dine hensikter og å gi ut slike opplysninger kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Men det skader ikke å prøve. Lykke til ihvertfall (dersom du har gode hensikter med dette).<br /><br />Edit: Men da er det jo ganske kjekt! Ser for meg en sånn filmscene hvor du dukker opp på togstasjonen eller w/e og kysser og alle rundt klapper <img src="https://www.diskusjon.no/style_emoticons/default/tongue.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":p" border="0" alt="tongue.gif" /><br />
    <br /><br /><br />

     

    Ja, jo er kanskje litt vanskelig å bruke noen av dine metoder uten å ha navnet til personen...

    Eneste jeg husker er at hun har en like fin tvillig... Så er det litt vanskelig i og med at jeg på en måte er utro med typen min da.. Så jeg vil ikke gå for offentlig med dette...

     

    -Tuttebsr

  10. <br />Heisann, jeg fant ingen bra plass å plasere dette.. Om du (admin) syntes at det fortjener en annen plass så må du gjerne flytte det.<br /><br />Jeg lurer på om det er noen som vet hvordan man kan finne en person på nett?<br />Jeg møtte en uutroolig vakker og søt og kjekk jente ikveld, vi ville begge ha mer kontakt med hverandre. Jeg sa til henne at vi skulle la tilfeldighetene bestemme (fordi jeg var ikke helt sikker på om jeg ville treffe henne igjen). Men nå klarer jeg ikke tenke på annet en henne.. Vi fikk "Veeeldig" bra kontakt og vil gjerne treffe henne igjen.. Hun er i millitæret i rekrutt tiden og reiser snart til bergen. Har utrolig lyst å se henne igjen før den tid.. <br /><br />Jeg husker ikke navnet, vet svært lite om henne..<br />Vet noen hvordan jeg kan spore henne opp?<br /><br />=) - tuttebsr<br /><br /><br />
    <br /><br /><br />

     

    Jeg har en veldig god kompis i militæret som er vakt og "scanner" alle inn og ut av leiren.. Har gitt en detaljert beskrivelse av personen og han skal si ifra om han ser henne.. Så metoden er allerede ibruk ;-)

×
×
  • Opprett ny...