Gå til innhold

Revi

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Revi

  1. Har hatt denne telefonen en stund nå, og er ikke så imponert :no: Jeg bruker den mye i jobbsammenheng og den egner seg egentlig ikke så bra. Synes lydkvaliteten er dårlig, mange jeg snakker med klager over det. Videre fungerer den dårlig med alle slags blåtannhåndfri. Skurrer og hakker. Har forsøkt flere håndrfrisett, men det skurrer. Sms synes jeg ikke funker særlig bra. T9 takler ikke store bokstaver. Dette er vel bare en oppdatering, så det løser seg sikkert, men da må den leveres inn. Synes også den er utrolig lett å miste, den er avrundet og glatt og forsvinner ut av hånda både titt og ofte. Akkurat nå har jeg lagt den bort og bruker en gammel K800, det er god telefon det. Men Lg'en skal ha for utseendet. Men det er nesten det eneste jeg liker ved den.

  2. Har en LG KC 910 Renoir og skulle koble til en bluethooth handsfree fra SE. Funktet litt og så begynte det å skrape under samtale. Så kan det bli bra igjen, og så skraper det igjen. Trodde det var noe galt med handsfreesettet så jeg kjøpte et nytt, ganske så dyrt Jabra sett, men det samme skjer igjen. Funker noen ganger ok, og så begynner det å skrape. Har nå testet samme handsfree på min gamle SE K800, og da funker det helt bra. Da tyder det på at det er noe i telefonen som gjør dette, noe som har vært borti lignede?

  3. Sliter med T9 funksjonen og store bokstaver, men det forstår jeg det er flere som gjør. Men er det noen som ikke får fram sånne der smilefjes, eller utrykksinkoner som LG kaller det? Jeg får bare fram prikker, streker osv, men mottaker ser smilefjeset. Får også bare opp prikker og streker når jeg mottar slike. Ingen direkte stor sak, men ganske irriterende. Er det innstillinger i telefonen eller er det bare slik, tro?

  4. Har litt trøbbel med T9 funksjonen på denne telefonen. Når den står på norsk tastespråk, så takler den ikke store bokstaver først i et ord. Skal man eks vis skrive "Dette" så ender jeg opp med "D?" og så kommer det ingen alternative ord. Skrur jeg over på andre tastespråk så virker det som det skal. Noen som har dette problemet eller evt vet hvordan det kan fikses?

  5. Kjøpte denne telefonen her om dagen. Synes den virker veldig ok. Men jeg har litt problemer med å starte SMS med stor bokstav og også ha stor bokstav etter punktum. Da funker ikke T9. Skal man eks vis skrive Dette så kommer "D?" opp og T9 lista inneholder bare et par alternative tegn, ingen ord. Skrudde over på svensk tastespråk og da virker alt som det skal, men tilbake på norsk, så blir det bare tullball.Andre som opplever dette, og noen som vet om det det finnes noen løsning, oppdatering etc?

  6. Kjøpte meg en KC 910 i går. Synes å være en bra telefon. Lett å bruke og ikke minst så er den stilig. Men det er et par ting som irriterer meg voldsomt. Når jeg skriver melding med T9 og man starter med stor bokstav etter punktum, så kommer første bokstav på tasten opp og så et spørsmålstegn. Ingen liste med ordforslag og jeg får heller ikke taste inn andre tegn. Må slå av T9 for å taste inn ordet, og så slå på igjen T9 når jeg går over til ord uten stor forbokstav. Er et noe jeg ikke forstår her, eller er det noe bugs i programvaren? Og så synes det også å være et problem med kalenderen. Når jeg synkroniserer ser jeg at det overføres oppføringer til telefonen, men de vises ikke i telefonens kalender etterpå. Noen som har noen formening om hva dette kommer av? Og så en siste ting er at jeg forstår ikke hvordan man får smilefjes osv til å vises som ikoner, vises jo bare som prikker, streker osv?

  7. Har sett at denne er kommet i nettbutikker mv, men klarer ikke å finne tester av telefonen. Heller ingen brukererfaringer. Vurderer å gå til anskaffelse av denne, men skulle gjerne sett noen tester, eller hatt noen kommentarer fra noen som har prøvd den. Noen som vet?

  8. Jeg beklager meg slett ikke, og ikke er jeg noen moralist heller. Men å si min mening i en tråd om hvor fort man har kjørt, det føler jeg at jeg har rett til uten å bli kalt moralist, ellers så skaper man jo ingen diskusjon. Og hvis man ikke skal duskuttere noe, så er det jo bare skryt.v Så lenge man kjører på bane, så må man kjøre så fort man bare vil/tør/har redskap til, men når man sier at man har kjørt i x antall km/h på en gitt strekning, da må man tåle at medtrafikanter sier sin mening om det. Trådstarter spør faktisk om hva det raskeste man har kjørt på VEIEN er, og det nevnes flere strekninger i Norge i tidligere innlegg.

    Ut i fra mange av innleggene her i forumet så forstår jeg at mange kanskje ikke har vært på veiene alt for lenge, og det kan jo forsåvidt være en unnskyldning for både å kjøre som idioter og skryte av det etterpå. Jeg har også kjørt ulovlig fort, men neimen om jeg gidder å si hvor eller når.

  9. Blir ganske irritert når jeg leser denne tråden. Ikke nok med at der er så dumme at dere setter deres eget og andres liv på spill ved å kjøre i idiotiske hastigheter, men dere er pokker meg dumme nok til å skryte av det også....! Jeg ferdes endel etter veien i traktor, og det har jeg den fulle og hele rett til. Det er en del av mitt yrke. En kveld ble jeg påkjørt bakfra av en stakkar i en liten Polo. Han kjørte så fort at han totalt feilbedømte avstanden fram til meg som kjørte i 40. Selv om han hadde tenkt å kjøre forbi, så kom jeg så fort innpå at han rett og slett dro rett i hjulet på traktoren og ble kastet lang til skogs. En trøst i det hele, er at det kunne gått mye værre. I stedet for at jeg med 4 tonn under baken ble påkjørt, så kunne det vært en barnevogn på 15 kilo.... Da hadde tragedien vært skyvd over på noen andre, og sjåføren sittet igjen som drapsmann. Så til dere som skryter av at dere har kjørt i hastigheter som er langt over hva som er fornuftig, slutt å gjøre det, og slutt å skryte av det.

  10. Motorvarmer er er fin ting, og spesielt når den virker. Sparer bilen og miljøet. Men det negative er at man har jo ikke strøm overalt. Jeg sliter med litt av det samme problemet på min Citroen Berlingo 1,9 D. Har byttet glødeplugger, og det hjalp litt, men ikke mye. Det viste seg at det var dårlig kompresjon på to av sylindrene som var den virkelige årsaken. Det kan jo være en ide å sjekke dette på din Voyager også. Det som skjer er at når bilen er kaldt, så oppnår man ikke riktig kompresjon, men når motoren er varm, så utvider stålet seg slik at man måler riktig kompresjon, og bilen starter som normalt. Kompresjonen bør altså måles når bilen er kaldt. Lykke til!

  11. Min første bil var en Ascona C 1982 1,3S. Hadde den et par år på begynnelsen av 90-tallet. Makan til genuin møkkabil har jeg aldri hatt, men nok om det. Jeg opplevde noe av det samme problemet. Spesielt når det var varmt ute, var den klin umulig å få til å gå rent, måtte pumpe med gassen for at den etterhvert skulle gå noenlunde. Problemet viste seg etterhvert å ligge i et spjeld som lukker og åpner for å regulere varmen på luften som går inn i luftfilteret. Skal fungere slik at enten tar det forvarmet luft fra eksosmanifoilen eller luft utenfra. Fungerte ikke, og den fikk forvarmet luft uansett. Låste hele spjeldet i "åpen" stilling og da ordnet det seg.

  12. At man må ha lys til 2.000 kr, er bare tullball. På den ene bilen har jeg dyre Bosh-lykter, på den andre noen mye rimeligere SYM-lykter. Sistnevnte lyser langt bedre en Bosh-lyktene. Penere er de også.... Selve monteringen er ganske enkel. Jeg bruker braketter som jeg kjøper på Biltema, disse monteres bak skiltet og man får da to skruefester på toppen av skiltet. Videre kjøper jeg rele med alle ledninger ferdige. Bare å koble til batteri, jord og styrestrøm (fjernlysledningen på bilen). Enkelt og greit, og etterlater ingen hull i støtfanger. Vil man ta bort lysene, er det bare å skru av skiltet og ta bort brakettene.

  13. Vet det er endel som har satt på bokser fra KCR o.l og de sier at de har fått god effektøkning, men så er det dette med garantien da..... Men at 2 literen på 140 hk er slapp, det forstår jeg ikke helt. Jeg har nå snart 10.000 km på telleren, og jeg synes den går som bare det. Endel av de første bilene som ble levert var programert litt "uheldig", så de var ikke noe pigge opptil ca 1800-2000 rpm. Etterhvert begynte de å programmere om og da ble det bedre. Min er litt slapp langt nede i registeret, men jeg synes den er direkte pigg fra 1.500 og opp til 4.000 rpm.

  14. Min første bil var en Mazda 323, og bedre bil har jeg aldri hatt! Heller aldri forholdt meg til en mer seriøs forhandler, Centralgaragen i Drammen. Jeg synes at Mazda 6 ser mer spenstig ut en Avensis, men den mangler dieselmotor. Skal du ha det, så må du uansett ned på den gamle typen Avensis for å få noe under 190.000.

     

    Min favoritt er Mazdaen, da først og fremst pga utseende. I tillegg er den ikke så vanlig som Avensis.

  15. Man kan diskutere i det vide og det brede om høye og lave bensipriser. Staten har skjønt at ved å legge avgift på bensin, så får de inn mer skatter, vi kjører jo ikke mindre uansett. Dette kalles en såkalt "lump sum tax". Prisene skal nok vesentlig opp før forbruket blir mindre, og samtidig så må alternativene bli mer gunstige i forhold. Og når kollektivprisene også øker, så blir det jo ikke noe mindre bilbruk ved å skru opp prisene på bensin. Vi må forflytte oss. Det som for meg er virkelig idiotisk, er at her hvor jeg bor (i en dal på Østlandet ca 20 mil fra Oslo) så har vi en bensinstasjon hvor bensinen ligger konstant på mye over 12 kr. I Oslo kan jeg fylle for nesten 2 kr mindre på en god dag. Det betyr at der hvor man burde kjøre minst bil, der er det billigst, mens her oppe hvor vi ikke kommer oss noe sted uten bil, så er det ganske mye dyrere. Det burde vært stikk motsatt, bensinen burde vært dyrere der hvor kollektivtilbudet er best! Her opp går det et par busser om dagen... Du må altså ta deg fri hele dagen for å kjøre kollektivt på butikken....

  16. Takk for tilbakemelding!

     

    Bruker webcam på begge pc-ene, ja. Men når jeg bruker det på den bærbare, så låser SKYPE seg hele tiden, ikke bare SKYPE, men hele maskina fryser. Dette skjer ikke med den stasjonære, der fungerer det helt fint. Det er samme kamera installert på begge maskinene.

     

    Jeg er ikke akkurat særlig god på hva som befinner seg inni en pc, men den bærbare er en Fujitsu Siemens Amilo Pro, med Intel Celeron prosessor og 1 mb RAM. Denne maskina kjører Windows XP Pro SP2 og er litt over et år gammel. Den stasjonære er en PC med like mye RAM, men har en AMD prosessor, kjører samme OS, denne maskina er nok nærmere 3 år, tror jeg.

     

    Internettaksessen går via trådløst aksesspunkt til den bærbare, men direkte via kabel til routeren på den stasjonære. Jeg vet ikke om det har noe å si, men tanken har slått meg at det kanskje er det at den bærbare er trådløst koblet til internet som er problemet...? Jeg forsøkte å putte kabelen i den bærbare og slå at det trådløse kortet, men kommer av en eller annen grunn ikke på nett, så jeg har ikke akkurat fått testet ut om det funker med kabel rett i PC-en...

  17. Var Telenorkunde i mange år, så byttet jeg til Chess og måtte etter litt over i Netcom sitt nett. Byttet da til Tele2 og endte også opp i Netcom sitt nett. Nå er jeg tilbake til Telenor (Fri fiks) og er i alle fall sikret Telenordekning, noe jeg er helt avhengig av å ha, da Netcom ikke har dekning verken på kontoret (som faktisk er en næringspark hvor ca 50 personer oppholder seg) og heller ikke har dekning på hytta. Så vidt jeg har forstått så finnes det ikke all verdens av operatører med Telenor sitt nett utenom Telenor selv. Men "Fri fiks" synes jeg er er helt ok abo. så jeg tror jeg blir hos Telenor nå.

  18. Har 2 pcer i huset, en bærbar og en stasjonær. Installerte SKYPE på den bærbare og det funket greit intil vi koblet til et webkamera. Da henger maskina seg hele tiden når SKYPE er i bruk. Har oppgradert til siste versjon av SKYPE og det samme med kameraprogrammet, som forøvrig er Quickcam (Logitech). Ble til slutt lei og avinstallerte SKYPE på den bærbare og installerte det på den stasjonære. Her funker det helt perfekt. Den bærbare er koblet til internet via et trådløst nettverk, mens den stasjonære har vanlig kabel til routeren. Noen som har noen formening om hva problemet med den bærbare kan være?

  19. Først, 94 mod colt er en bra bil. Så hvis den er uten rust og feil forøvrig, så ville jeg absolutt ikke kassert den pga en defekt topp-pakining.

    23.000 høres helt bak mål mye ut, men det kan være at verkstedet vil plane toppen i fres for å være sikker på at den nye pakningen ikke begynner å lekke etter kort tid. Det kan oppstå skader i metallet i toppen der hvor lekasjen er, så derfor pleier man gjerne å frese toppen helt plan før ny pakning legges på. Det kan være at de vil gjøre dette, og da blir det fort dyrt. Du må nesten høre med verkstedet hva de har planlagt å gjøre. Og så går du til et annet verksted og får deres vurdering. Merkeverksted er jo generelt dyrt, så andre gjør det sikkert vesentlig billigere. Det har blitt nevnt byttemotor, og det er ingen dum ide. Tror du får denne ferdig i bil for en langt rimeligere penge enn 23.000, og da har du den opprinnelige motoren som delemotor.

  20. Lancer 96 mod er en bra bil! I allefall teknisk sett. Har selv hatt 2 Lancere, en 98 mod stv og en 96 mod sedan. Aldri trøbbel med de bilene. Mine foreldre har hatt en 96 mod 4wd siden den var ny, aldri trøbbel. Når det kommer til komfort og sikkerhet, så er kanskje bildet litt anderledes, men sammenlignet med andre biler fra samme år, så er de nok ikke så helt ille. Rust skal heller ikke være noe problem. 1,6 literen har 113 HK og går bra. Så vidt meg bekjent så ble lanceren aldri produsert i samme fabrikk som Carisma, og jeg tror heller ikke gearkassen er like i disse bilene, slik at de problemene som Carismaen var befengt med har jeg aldri hørt om på Lancer. Lancer er etter min mening noe av det beste Mitsubishi har produsert, så hvis bilen er bra vedlikeholdt og har vært noenlunde fulgt med servicer, så løper du nok ingen stor risiko ved å kjøpe en slik.

     

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...