Gå til innhold

aulvaer

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aulvaer

  1. Hei,

     

    Er medlem i Dagbladets Filmklubb, en tjeneste som gir deg gratis billetter til noen førpremierer. Men vil ikke ha tjenesten lenger, noen som vet hvordan man stopper den? Har pørvd å sendt STOPP til 2400 men får bare feilmelding: "Du har prøvd å slette deg fra 2400 men ble ikke funnet. Du er heller ikke funnet som medlem av andre tjenester."

     

    Noen som vet?

     

     

    ring 33429231. det er support tlf dems

     

    Kommer til fax-nummer jeg da...

  2. begynner å bli mektig lei n80en min nå! bare drit.. nå får jeg ikke se om jeg får ny tekstmelding, må inn på innboksen å se selv, står ingenting i skjermen og verken lyd eller bilde om ny melding.

    Lyst på ny tlf nå som jeg har hatt den i 2 år og 2mnd (er rekord!) så kikket endel på n95 8gb siden nå er det en veldig rimelig pris på den. Var på elkjøp å så på n82 men ble litt skuffet over platlooken den hadde.. sidenav stod n95en så syns n82 bleknet i forhold. har egentlig ikke brukt for en skikkelig smarttelefon men syns de ser så bra ut og har vel litt storkarsproblemer, hehe. syns n96 ser lekker ut men en kamerat har n78 og har fingermerker OVERALT, ser jævlig ut så dropper nok n96 pga det og prisen. hvor mye "bedre" er en n95 i forhold til n80 ? ikke bare utstyremessig men ellers. at skjermen er mye større scorer jo bra!

    Sjekk ut HTC Touch Diamond...

  3. Batteriet har ganske plutselig blitt fryktelig mye dårligere. PC-en er jo halvannet år gammel nå, så det er kanskje ikke annet å forvente. Men ett nytt originalt 9-cells batteri koster jo opptil flere (fine) skjorter.

     

    Noen som har noen tips om andre batterier som fungerer utmerket til en lavere pris? Eventuelt om noen andre selger originale Dell-batterier billigere enn Dell selv?

  4. Batteriet mitt begynner å bli fryktelig dårlig nå... Har brukt telefonen aktivt i halvannet år, så kan vel ikke forvente annet. Lader hver natt, men allikevel ikke alltid den holder dagen/kvelden ut.

     

    Noen som har noen tips til hvor man får kjøpt et nytt og bra batteri billig? Ser de har det originale til 349 på Clas Ohlson. Hvor mange mAh har det originale? Noen som har erfaring med andre, for eksempel dette?

     

    Noen som vet om man får kjøpt originale batterier billigere i Bangkok? Skal en tur dit om ikke lenge uansett...

  5. Den nye nettleseren er 50 prosent raskere, og har fått nye funksjoner.

     

     

     

    Les mer

     

    Nå har jeg forrige versjon av Opera Mini liggende på mobilen + vanlig Opera som var forhåndsinstallert.

     

    Er det vanlig å fjerne disse før man installerer ny? Eller vil jeg plutselig ha tre versjoner om jeg installerer siste versjon?

     

    Jan

    Jeg hadde Opera Mini 4.0 liggende da jeg installerte 4.1 beta. Avinstallerte 4.0 etter å ha testet 4.1 beta, og det gikk fint. 4.1 beta fungerer fortsatt bra. Tror ikke det har noe å si om du har begge liggende, men er jo ikke noe vits heller da...

  6. Men dette med Bluetooth, kan man koble til headset eller var det noe som ikke funka? Hørte noe om det... Også så jeg at man i tilleg kan koble til telefon? Hvilke funksjoner får man da? Kan man se hvem som ringer og slike ting?

    Du får se nummeret som ringer, men får ikke beskjed når du får sms. Du kan også ringe ut, enten ved å taste nummer eller ved å ringe inkomne/tidligere ringte anrop.

  7. Lite aktivitet på tråden her om dagen... alle som har N80 har vel lært seg alt som læres kan nå. ;)

     

    Jeg kjøpte meg en mp3-spiller i dag, Samsung P2, med bluetooth. Da kan jeg bruke den som bluetooth headset og slipper å ha telefonen lett tilgjengelig når jeg står på ski. I tillegg til at jeg hører når noen ringer (kobler bare mp3-spilleren til høyttalerene i hjelmen).

     

    Når jeg kobler den til får jeg opp et symbol som ser ut som en bil ved siden av bluetooth-symbolet på telefonen. Jeg regner med at dette betyr at den tror den er koblet til en bil-handsfree, som man også kan ringe fra. Er det andre forskjeller mellom vanlig bluetooth-headset og bluetooth-headset som gir bil-symbolet?

  8. Huff, jeg var såpass korttenkt at jeg hadde min kjære Nokia N80 i bukselomma i gym på skolen i dag. Vi holdt av alle ting på med rumpeakebrettkjøring, og jeg hoppet nokså ufrivillig på et hopp, noe som endte meg at displayet på Nokia N80'en min sprakk... :no:

     

    Løsningen blir vel å reparere displayet (men det koster vel minst en tusenlapp?) eller kjøpe en annen telefon, som feks. N82 eller N95 (8 gb). Men det har jeg egentlig ikke råd til nå.

     

    Et lite tips til alle andre her: vær svært forsiktige med å ha n80'en i lomma når dere kan komme i fare for å lande oppå den. Det kan nemlig føre til knust skjerm og et stygt, rødt merke på låret. :p

     

    my boobs are ok

     

    Bra boobsene dine ikke blei skada da! ;)

  9. Jeg lastet ned Shazam her direkte til mobilen via wlan hjemme og det fungerer perfekt. Problemet er bare at jeg ikke kan velge hvilket tilgangspunkt jeg vil bruke for å finne sangen. Det fungerer fint når jeg er hjemme, men jeg får den ikke til å koble til andre wlan eller 3G. Oppdaterer hvis jeg finner ut noe mer om dette.

     

    Kan umulig koste noe, da ingen i Shazam vet hvem jeg er og jeg bruker wlan. Det generer også lite trafikk, ca 25 kB per sang, så ikke noe krise om man må sjekke en låt med 3G/GSM heller, noe jeg altså ikke får til da...

     

    EDIT: Programmet kan kun brukes med samme tilgangspunkt som ble brukt til å laste det ned. Ufattelig tåpelig, og forklaringen ligger i at de ikke prioriterer denne versjonen av tjenesten, da det ikke er den de tjener penger på.

  10. Man kan slå av fugleperspektivet og få gamle formatet tilbake lett. Velg mobilvisning i instillinger. ^^

    Men den deler allikevel ikke opp sidene slik som i vs 3.

     

    jeg er ikke sikker på om jeg forstår hva du mener med deler opp siden...

    I vs 3 var det slik på sider som ble "lange" at man kun lastet ned for eksempel den første fjerdedelen, og øverst og nederst sto det "Side 1/4 - Neste". På denne måten kunne man laste ned kun øverste delen av aviser, og slippe å betale for de gamle nyhetene som ligger lenger ned.

  11. Man kan slå av fugleperspektivet og få gamle formatet tilbake lett. Velg mobilvisning i instillinger. ^^

    Men den deler allikevel ikke opp sidene slik som i vs 3. Og jeg mener den generer mer trafikk i mobilvisningsformatet i vs 4 enn den gjorde i vs 3. Ser flere (Navitas87) reagerer på det samme... her har de tapt seg på sin desidert viktigste fordel, i disse 14 kr/MB-dager...

×
×
  • Opprett ny...